- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.981
Ahahahhaha yaaaaa eminemizin yeri ayrıHatırlıyorum Emineyi
Hatta benim kizim da bu aralar emzige cok duskunlesti, nasıl bırakacak diye dusunurken aklıma hemen senin kizinla emine geliyor
Güle güle kullanım canım hayırlı olsunSelam kızlar
Online alışverişe taktım mı takıyorum. Ozellikle mevsim geçişlerinde kızımın ne giyeceğini düşünmekten beynim yanıyor.
Kizima carters tan 2 pijama takimi, 2 bluz pantolon takım sipariş ettim $40 civarı ödedim. Gap ten de kalin eşofman altı ve kendime bluz sipariş ettim $20 ödedim.
Sabah kahvaltidan sonra erkenden kızımla yürüyüşe çıktık,. Bayılıyorum sonbahar renklerine, hic eve giresim gelmiyor. Hava da harika ne sicak ne soğuk
Teşekkürler cok daha güzelleri sizin olsunGüle güle kullanım canım hayırlı olsun
HoşgeldinSelam kızlar
Online alışverişe taktım mı takıyorum. Ozellikle mevsim geçişlerinde kızımın ne giyeceğini düşünmekten beynim yanıyor.
Kizima carters tan 2 pijama takimi, 2 bluz pantolon takım sipariş ettim $40 civarı ödedim. Gap ten de kalin eşofman altı ve kendime bluz sipariş ettim $20 ödedim.
Sabah kahvaltidan sonra erkenden kızımla yürüyüşe çıktık,. Bayılıyorum sonbahar renklerine, hic eve giresim gelmiyor. Hava da harika ne sicak ne soğuk
Hiç söyleme yasa bende de böyle bugünlerde sürekli alşıveriş yapmak istiyorum Allah tan kredi kartım yokTeşekkürler cok daha güzelleri sizin olsun
mevsim geçişinde kırıklık, halsizlik, depresyon falan biliyorum da bu alışveriş takıntısı neymiş ya gecen sonbahar ve ilkbaharda da boyle olmuştum
Topic e mi? Alışveriş yapıp batmislar grubuna mı? Bebeği sagolsun uykusuz anneler ekibine mi?Hoşgeldin
Ayyy iyi ki yok, bu bir şans olmalı.Hiç söyleme yasa bende de böyle bugünlerde sürekli alşıveriş yapmak istiyorum Allah tan kredi kartım yok
Yoksa çoktan batmıştık
Ayyyyy kaç kaç kaçççç çabuk kapatAyyy iyi ki yok, bu bir şans olmalı.
Bizimki alisveris sitelerinde kayıtlı bi de.. numara vs girmek yok tek tıkla alıyorum coookkk tehlikeli
Az önce 400 TL harcadımTopic e mi? Alışveriş yapıp batmislar grubuna mı? Bebeği sagolsun uykusuz anneler ekibine mi?
Hosbuldum canım
Şuan aynı benAyyy iyi ki yok, bu bir şans olmalı.
Bizimki alisveris sitelerinde kayıtlı bi de.. numara vs girmek yok tek tıkla alıyorum coookkk tehlikeli
Ben de izliyomKendimi keseceğim az kaldı yA bu Volkan ne gerizekalı
Asya adamla neden hala olmak istiyor yABen de izliyom
Başkasını tercih etmesini gururuna yediremiyor bence tek sebep bu. Yada çok başka hain planları varAsya adamla neden hala olmak istiyor yA
BendeBaşkasını tercih etmesini gururuna yediremiyor bence tek sebep bu. Yada çok başka hain planları var
Bu dizi yabancı bir diziymiş aslında. Onu da izlicem müsait bir zamanda
HahahahaDur bak bide bunu anlatim
Gittik eltime oğlu hem büyük kızımı ısırdı hem de küçük kızımı
Eve geldik ertesi gün benim küçük kız diyor ki
Anne ben sana ne demiştim ben götürme dememiş miydim
O çok yaramaz bir daha gitmicem
O beni ısırdı
Manyak ya birde insan 2 çocuğunu da aynı sevemez mi bende 2 kadını seviyom diyorKendimi keseceğim az kaldı yA bu Volkan ne gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?