Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hatırlıyorum Emineyi
Hatta benim kizim da bu aralar emzige cok duskunlesti, nasıl bırakacak diye dusunurken aklıma hemen senin kizinla emine geliyor
Ahahahhaha yaaaaa eminemizin yeri ayrı

Büyük kızımda anne nasıl unutsun her ağladığında emine yanındaydı diyor

Güle güle kullanım canım hayırlı olsun

Güle güle kullanım canım hayırlı olsun
Teşekkürler cok daha güzelleri sizin olsun
mevsim geçişinde kırıklık, halsizlik, depresyon falan biliyorum da bu alışveriş takıntısı neymiş ya gecen sonbahar ve ilkbaharda da boyle olmuştum

Hoşgeldin

Teşekkürler cok daha güzelleri sizin olsun
mevsim geçişinde kırıklık, halsizlik, depresyon falan biliyorum da bu alışveriş takıntısı neymiş ya gecen sonbahar ve ilkbaharda da boyle olmuştum
Hiç söyleme yasa bende de böyle bugünlerde sürekli alşıveriş yapmak istiyorum Allah tan kredi kartım yok
Yoksa çoktan batmıştık

Hiç söyleme yasa bende de böyle bugünlerde sürekli alşıveriş yapmak istiyorum Allah tan kredi kartım yok
Yoksa çoktan batmıştık
Ayyy iyi ki yok, bu bir şans olmalı.
Bizimki alisveris sitelerinde kayıtlı bi de.. numara vs girmek yok tek tıkla alıyorum coookkk tehlikeli

Selam kızlar

Bugün eşim izinliydi. Oturduğumuz yere yakın tarım kredi kooperatifinin marketi açıldı geçen aylarda. Eşim bayadır gidelim diyordu bugün gittik.

155 tl alışveriş yaptık. Tüm ürünleri organik

30 adet yumurta
1 litre üZüm pekmezi
Bir paket pestil
Bir paket hurma
Bir paket ruşeymli organik nesquik gibi gevrek ( oğlan istedi aldık yemez sandım ama yedi )
Bir kalıp tam yağlı beyaz peynir
Bir adet organik tahıllı köy ekmeği
1 kilo siyah zeytin

Normal marketlere göre pahalı ancak organik ürünlerin satış fiyatına göre normal geldi bana. Hatta çoğu markanın organik ürünlerine göre ucuzdu bile.

Eşim bir ara da stokluk buzluk için et kıyma tavuk vs alalım dedi. Başka bir zaman da onları alıcaz.

Gitmeden akşam yemeği hazırlamıştım et kavurma bulgur pilavı, buzluktan karışık kızartma. Yoğurt ile yedik. Oğlan da bizimle birlikte yedi herşeyden

Günü böylece kapattık şimdi oğlanı uyuttum çay faslı

Hahahaha ıssırınca senin kız ne yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…