Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Son kızlar
Kaç gündür okuyorum bu saatlerde yazamadan uyuyakalıyorum
Yoğun gecıyor günler
Çocuklara biraz kışlık alışveriş yaptık

Kızıma piyama takımı,2 sweat, eşoftman, trençkot ve çorap 250 tl

Oglusa 2 sweat, 3 esoftman altı,piyama takımı,corap 190 tl

Miniğe 1 kilotlu çorap onun eksiği yok 20 tl

Turşu yaptım 2 tane 10 kiloluk 1 tane 5 kiloluk karışık ,1 tane 5 kiloluk sade havuc(ogluş için)1 tane sade biber ve 3 tane 5 kiloluk süs biberi bizde çok yeniyor turşu

Mutfak alışverişi turşuluk kıyafet derken 1000 tl den fazla gitmiştir

Herkese iyi geceler okuyabiliyorum ama tek elle bebe kucakta yazamıyordum mevsim geçişi ve bebisimin 6.aya girişiyle cok sukur haliyle, ihtiyaclar,oyuncaklar, kiyafet, ek gidalar falan maddi olarak batmiş durumdayımtabi büyük oğlunun da yaşi büyüdü boyu kilosu değişti onunda kıyafet ihtiyacı,kaynak kitap okuma kitabı v.s derken baya harcama oldu eksideyiz.1gr alabilmek için çabalıyorum yinede inşallah becerebilirim.
Kışlık hazırlıklarım bitti çok şükür enazindan bu konuda biraz icim rahat sağlıkla yemek nasip olsun insallah
Bebişin muhallebileri içinde şeftali, nektarı,yaş incir ve mürdüm eriği koydum difrize fırsat bulunca kemik suyuda yapicam inşallah.
Ek gıda denemelerindeyiz gazamiz mübarek olsun inşallah yarışmacı arkadaşlarımdan dua bekliyorum tuce_tuce uzaklardabiz ve hatırlayamadım diğer arkadaşlarım sizde ses verin
Dip not: E bebek açıldı ilçemize magazayi ben acmisim gibi seviniyorum eşim kara kara düşünüyor yanmışım ben diyor (her hafta e bebek yolu arşinlayacaksin ekstereler ferman gibi gelir artik diyor )

Taner bir efsane benden çok eşim sevdi gün aşırı bugün tanerde ne yapsak diyor taner işleri ona ait yemek yükum böylelikle yari yarıya indi sayilir

Yaaa dimi dimi
Her evde olmali taner asktir taner candir taner bir tanedir
Yazik tanersiz gunlerime

Canım hadi hayirli olsun, zor bir doneme giriyorsun. Açıkçası ben ek gidaya geçiş kaymak gibi olacak artik karnı doydu mu diye dusunmeyecegim diyordum ama o sevieyey gelmek 3 ay falan aldı.

Senin bebeginin alerjisi var değil mi? Umarim cok sıkıntısı olmaz bu süreçte. Diyebilecegim tek sey sabırlı ve sakin ol. Her bebek kendi sürecini kendisi belirliyor. Denedikce fikir alisverisinde bulunuruz.

günaydın dün akşam alışverişe gittik migros bizim market manav hepsi 1000 i geçti bugünde kasaptan alacaklarım var a 101 de indirim var oraya gitcem kek kalıbım yok seramik alcam para su gibi gidiyor unlarda ve peynirlerde 2.ye yüzde 50 indirim var kızlar un aldık peynir aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…