- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.001
AyOğluşa kavuştuk nasıl özlemişiz birbirimizi kuzucum benimCuma günü evimize döneceğiz hayırlısı ile.
Sorma yA nasıl kıyaslıyor anlamıyorumManyak ya birde insan 2 çocuğunu da aynı sevemez mi bende 2 kadını seviyom diyor
Ben şu sıralar ikisinin de asil adaylarindanimTopic e mi? Alışveriş yapıp batmislar grubuna mı? Bebeği sagolsun uykusuz anneler ekibine mi?
Hosbuldum canım
Taner bir efsane benden çok eşim sevdi gün aşırı bugün tanerde ne yapsak diyor taner işleri ona ait yemek yükum böylelikle yari yarıya indi sayilirBugun dolaptan bir urun aldim yeni etiketli
Altinda yorumlar vardi ben kapiverdim
Taner bir efsane benden çok eşim sevdi gün aşırı bugün tanerde ne yapsak diyor taner işleri ona ait yemek yükum böylelikle yari yarıya indi sayilir
Valla eşimde öyle aşk yaşıyorYaaa dimi dimi
Her evde olmali taner asktir taner candir taner bir tanedir
Yazik tanersiz gunlerime
Canım hadi hayirli olsun, zor bir doneme giriyorsun. Açıkçası ben ek gidaya geçiş kaymak gibi olacak artik karnı doydu mu diye dusunmeyecegim diyordum ama o sevieyey gelmek 3 ay falan aldı.Herkese iyi geceler okuyabiliyorum ama tek elle bebe kucakta yazamıyordummevsim geçişi ve bebisimin 6.aya girişiyle cok sukur haliyle, ihtiyaclar,oyuncaklar, kiyafet, ek gidalar falan maddi olarak batmiş durumdayım tabi büyük oğlunun da yaşi büyüdü boyu kilosu değişti onunda kıyafet ihtiyacı,kaynak kitap okuma kitabı v.s derken baya harcama oldu eksideyiz.1gr alabilmek için çabalıyorum yinede inşallah becerebilirim.
Kışlık hazırlıklarım bitti çok şükür enazindan bu konuda biraz icim rahat sağlıkla yemek nasip olsun insallah
Bebişin muhallebileri içinde şeftali, nektarı,yaş incir ve mürdüm eriği koydum difrize fırsat bulunca kemik suyuda yapicam inşallah.
Ek gıda denemelerindeyiz gazamiz mübarek olsun inşallah yarışmacı arkadaşlarımdan dua bekliyorumtuce_tuce uzaklardabiz ve hatırlayamadım diğer arkadaşlarım sizde ses verin
Dip not: E bebek açıldı ilçemize magazayi ben acmisim gibi seviniyorum eşim kara kara düşünüyor yanmışım ben diyor(her hafta e bebek yolu arşinlayacaksin ekstereler ferman gibi gelir artik diyor )
Güle güle oturun canım3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?