- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.041
aynı benim eşim markette de aynı herşeyden çifter alır yeriz yenir bende daha fena stokçu oldu :)Ay şu eşimin artık izni bitseydiher şeye karışıyor.
Pazara gittik her şeyden aldı, almadığı bir şey kalmadı desem yeridir. Neyse ,,meyve sağlıktır. Hem kardesimde burda.
Öğlene dünden kalan nohut yahni var o yenir.
Akşama çiğ köfte yapacağız. Biraz da su böreği kaldı yanına.
Ben evde hep makyajlıyımMerhaba kızlar
Kızım gece 12 de daha ben yatmadan uyandi, 3 e kadar uyumadı cok sinirlendim. Sabah da 7 de uyandı. Çok uykusuzum.
Ben yine bi fenalik yaptım. Bir süredir Estee lauder gece serumu bakıyorum ama pahalı diye erteliyorum. Alisveris yapana Makyaj seti cok uyguna geliyordu gorunce dayanamadım. Rengarenk cok güzeldi. Makyaj çantası da cok tatlıydı. Serum da aldım o makyaj setini de aldım. Artik evde yapar yapar otururum
Serum $75, makyaj seti $75
Çok güzel bir markaya sahip olmuşsun:)Merhaba kızlar
Kızım gece 12 de daha ben yatmadan uyandi, 3 e kadar uyumadı cok sinirlendim. Sabah da 7 de uyandı. Çok uykusuzum.
Ben yine bi fenalik yaptım. Bir süredir Estee lauder gece serumu bakıyorum ama pahalı diye erteliyorum. Alisveris yapana Makyaj seti cok uyguna geliyordu gorunce dayanamadım. Rengarenk cok güzeldi. Makyaj çantası da cok tatlıydı. Serum da aldım o makyaj setini de aldım. Artik evde yapar yapar otururum
Sağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamamEk gıda işi sabırhaydi hayırlı olsun bakalım güzel güzel beslensin minik
Muhallebi neden yapamıyorsun kiSağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamambirde laktoz sorunumuz var o yüzden yapabileceğim çok az şey var.donüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum.Kahvalti zaten sorun peynir falan yiyemicek.muhallebi yapamıyorum.kisacasi sebze ve meyve dışında şuan hiç alternatifim yok.yogurt süt peynir ve benzeri hiç bişeyi veremiyorum.
Güle güle kullan cnm Renkler cok güzel gorunuyorMerhaba kızlar
Bu arada sevdiğim renkler ve en sevdiğim marka güle güle kullan şekerimMerhaba kızlar
Ben geçen gün e bebekten kıza pipetli bardak aldım çok sevdiSelam kızlardelirdim geldim sabah uyandık bi ses abi bebek yatağında biberonu almış cuk cuk su içiyor ooo dedim oldu bu artık kendini kurtarıyor . Bulaşık makinası boşattım ona kahvaltı yaptırdım eşime tost yaptım işe gitti. Bebeğe kavanoz maması gece için öğlene şehriye çorbası yaptım . Bizim için tavuk çıkarttım patates tavuk yapacağım fırında . Emzirdim uyuttum . Kendim kahvaltı yaptım ütülerimi kaldırdım. Bebek uyandı zor giydirip dışarı çıkartım Migros’ta kremlerde filan indirim var diye gittik . Birşey kalmamıştı öyle zaten küçük migros. E bebekte mont beğendim 10 tane filan beyaz uzun kollu zıbın alacağım o gelmiş mi diye baktım. 1 yaşı için bornoz baktım 65 TL di çok pahalı sanki ama alacağım pipetli bardak baktım . Ama bu arada bebek orada soyundu resmen önce ayakkabıları sonra çorapları çok fenaydı herkes bu ne yapıyor dedi bence eve geldik çorba yedirdim biraz etkinlik annelerle konuşma sonra uyku saati . Kendime çay koydum ekmek arası yaptım iyi oldu
Merhaba kızlar
Zeyno canım senin çocukların kıyafeti de hayırlı olsun güle güle kullandın kuzucuklarKızım süt içiyor 2 gündür çok mutluyum
Ev sütünü enjektör ile hazır süt paketine koyuyorum bu şekilde içti şükür biraz alışsın bardağı denerim
Hangi model aldınBen geçen gün e bebekten kıza pipetli bardak aldım çok sevdi
Şimdi kızı sallıyorum atarım birazdan fotoHangi model aldın
Tamam bugün çok bakamadım yA oğlan soyunmaya başlayınca çıktımŞimdi kızı sallıyorum atarım birazdan foto
Sağol canımZeyno canım senin çocukların kıyafeti de hayırlı olsun güle güle kullandın kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?