Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aynı benim eşim markette de aynı herşeyden çifter alır yeriz yenir bende daha fena stokçu oldu :)

Biber dolması
Domates çorbası akşam menum.
Bir de banana bread yapacağım eşim gelince.Yediklerime dikkat edeyim kararı aldıktan sonra son kez tartıya çıkayım dedim sabah.Ne kadar üzgünüm ki tartı pil uyarısı verdi Neyse dikkat etmek başka güne kaldı, bugünde tatilimizi yiyelim
Bugün bulasik makinası tableti aldiracagim eşime,harcama bu olur sadece.

Merhaba kızlar

Kızım gece 12 de daha ben yatmadan uyandi, 3 e kadar uyumadı cok sinirlendim. Sabah da 7 de uyandı. Çok uykusuzum.

Ben yine bi fenalik yaptım. Bir süredir Estee lauder gece serumu bakıyorum ama pahalı diye erteliyorum. Alisveris yapana Makyaj seti cok uyguna geliyordu gorunce dayanamadım. Rengarenk cok güzeldi. Makyaj çantası da cok tatlıydı. Serum da aldım o makyaj setini de aldım. Artik evde yapar yapar otururum

Serum $75, makyaj seti $75

Eklentiler

• Screenshot_20201022-080351_Samsung Internet.webp
    33 KB · Görüntüleme: 91
Ben evde hep makyajlıyım

Çok güzel bir markaya sahip olmuşsun:)
Güzel günlerde kullan canım

Ek gıda işi sabır haydi hayırlı olsun bakalım güzel güzel beslensin minik
Sağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamambirde laktoz sorunumuz var o yüzden yapabileceğim çok az şey var.donüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum.Kahvalti zaten sorun peynir falan yiyemicek.muhallebi yapamıyorum.kisacasi sebze ve meyve dışında şuan hiç alternatifim yok.yogurt süt peynir ve benzeri hiç bişeyi veremiyorum.

Muhallebi neden yapamıyorsun ki

okyonus cok guzelmis esyalariniz, masallah, gule gule oturun.
Gunun harcamasi 3$, oglana m&m aldim, dun degerlendirme testinin yarisini yaptik sistem gitti, ogretmene bildirdim, neyse ki yaptigimiz yere kadar kayit etmis. Bugun devamini yapacagiz m&m i o yuzden aldim, rusvet olacak.
Annemler icin grip asisi dusunuyorum, eczaneye sordum sigorta olmadan da ucret karsiligi yapiliyormus, tabi annemleri ikna etmem gerek. Biz ailecek olduk zaten.

Güle güle kullan cnm Renkler cok güzel gorunuyor

Bu arada sevdiğim renkler ve en sevdiğim marka güle güle kullan şekerim

Selam kızlar ablamdan geldik kızımı biraz aşağıda oynattım yukarı çıktık banyo yemek filan derken zaman geçti çamaşır çalıştırdım hemen astım şimdi kızımı uyutuyorum

Giderken yiğenime ıvır zıvır aldım 30 tl tuttu
Ablama da borcam almıştım onu götürdüm

Ben geçen gün e bebekten kıza pipetli bardak aldım çok sevdi

Çok güzel canım güle güle kullan

Kızım süt içiyor 2 gündür çok mutluyum
Ev sütünü enjektör ile hazır süt paketine koyuyorum bu şekilde içti şükür biraz alışsın bardağı denerim
Zeyno canım senin çocukların kıyafeti de hayırlı olsun güle güle kullandın kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…