- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.021
Ek gıda işi sabırHerkese iyi geceler okuyabiliyorum ama tek elle bebe kucakta yazamıyordummevsim geçişi ve bebisimin 6.aya girişiyle cok sukur haliyle, ihtiyaclar,oyuncaklar, kiyafet, ek gidalar falan maddi olarak batmiş durumdayım tabi büyük oğlunun da yaşi büyüdü boyu kilosu değişti onunda kıyafet ihtiyacı,kaynak kitap okuma kitabı v.s derken baya harcama oldu eksideyiz.1gr alabilmek için çabalıyorum yinede inşallah becerebilirim.
Kışlık hazırlıklarım bitti çok şükür enazindan bu konuda biraz icim rahat sağlıkla yemek nasip olsun insallah
Bebişin muhallebileri içinde şeftali, nektarı,yaş incir ve mürdüm eriği koydum difrize fırsat bulunca kemik suyuda yapicam inşallah.
Ek gıda denemelerindeyiz gazamiz mübarek olsun inşallah yarışmacı arkadaşlarımdan dua bekliyorumtuce_tuce @uzaklardabiz ve hatırlayamadım diğer arkadaşlarım sizde ses verin
Dip not: E bebek açıldı ilçemize magazayi ben acmisim gibi seviniyorum eşim kara kara düşünüyor yanmışım ben diyor(her hafta e bebek yolu arşinlayacaksin ekstereler ferman gibi gelir artik diyor )
evet ne kadar sert konuşmuş kendi kaybeder başka firmadan alırsınSabah sabah sinir oldum kızlar
Eşimle 1.5 litrelik su alalım dedik. Ben de su firmasını arayalım getiriyorlarsa bir sürü alalım , bir daha bir daha uğraşmayalım diye düşündüm.eve yakın bayi bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım 12li paket 1.5 litre su 22tl dedi ve bayinin numarasını verdi.
eve yakın bayii aradım kadın 6li paket 13.5tl dedi. Ben de az önce müşteri hizmetlerini aradım bana fiyatı böyle söylemedi deyince gidin oradan alın o zaman , onlar zam geldi bilmiyorlar dedi. Fırtırdım. Cevaben: o zaman oradan al diyeceğine zam geldi bilgileri yok diyebilirsin deyip suratına kapattım. Müşteri kaybetti işte... bu kadınları anlamak çok zor. Ayarsız laf ediyorlar
Aynı benim eşimAy şu eşimin artık izni bitseydiher şeye karışıyor.
Pazara gittik her şeyden aldı, almadığı bir şey kalmadı desem yeridir. Neyse ,,meyve sağlıktır. Hem kardesimde burda.
Öğlene dünden kalan nohut yahni var o yenir.
Akşama çiğ köfte yapacağız. Biraz da su böreği kaldı yanına.
Sen nasılsın bakalım.Cnm mantar mücver tarifi verecektin yazdıysan görmedim ben .Selamlar. Nasılsınız?
Sen nasılsın bakalım.Cnm mantar mücver tarifi verecektin yazdıysan görmedim ben .
Tarif için teşekkürler canımYok valla unuttum yoğunluktan. Yazayım hemen.
1/2 kg mantar
2 yumurta
2 tepeleme kaşık un
1/2 şişe soda
2 diş sarımsak rendesi veya biraz sarımsak tozu
tuz, karabiber
Mantarları minicik doğruyorum. Ama gerçekten minicik :) yeşil mercimek tanesinden hallice :) malzemelerin hepsini karıştırıyorum. kızgın yağda, tatlı kaşığı ölçüsü ile koyup pişiriyorum. Zaten hemen pişiyorlar. Yanına yalancı tarator sos yapıyorum. Yoğurt, ekmek kırıntısı ve sarımsak tozu ile. Biraz uğraşmalı ama çok lezzetli.
İyiyim bu arada :) biraz yoğunluk var. Sabah okula gittim simdi akşama kadar online ders yapacağım.
Dünden kremalı mantar çorbası kaldı. Annem de kızları uyutunca lahana saracak. Akşam menümüz budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?