Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ek gıda işi sabır haydi hayırlı olsun bakalım güzel güzel beslensin minik

Sabah sabah sinir oldum kızlar
Eşimle 1.5 litrelik su alalım dedik. Ben de su firmasını arayalım getiriyorlarsa bir sürü alalım , bir daha bir daha uğraşmayalım diye düşündüm.eve yakın bayi bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım 12li paket 1.5 litre su 22tl dedi ve bayinin numarasını verdi.
eve yakın bayii aradım kadın 6li paket 13.5tl dedi. Ben de az önce müşteri hizmetlerini aradım bana fiyatı böyle söylemedi deyince gidin oradan alın o zaman , onlar zam geldi bilmiyorlar dedi. Fırtırdım. Cevaben: o zaman oradan al diyeceğine zam geldi bilgileri yok diyebilirsin deyip suratına kapattım. Müşteri kaybetti işte... bu kadınları anlamak çok zor. Ayarsız laf ediyorlar

evet ne kadar sert konuşmuş kendi kaybeder başka firmadan alırsın

Aynı benim eşim

Sen nasılsın bakalım.Cnm mantar mücver tarifi verecektin yazdıysan görmedim ben .

Yok valla unuttum yoğunluktan. Yazayım hemen.

1/2 kg mantar
2 yumurta
2 tepeleme kaşık un
1/2 şişe soda
2 diş sarımsak rendesi veya biraz sarımsak tozu
tuz, karabiber

Mantarları minicik doğruyorum. Ama gerçekten minicik :) yeşil mercimek tanesinden hallice :) malzemelerin hepsini karıştırıyorum. kızgın yağda, tatlı kaşığı ölçüsü ile koyup pişiriyorum. Zaten hemen pişiyorlar. Yanına yalancı tarator sos yapıyorum. Yoğurt, ekmek kırıntısı ve sarımsak tozu ile. Biraz uğraşmalı ama çok lezzetli.

İyiyim bu arada :) biraz yoğunluk var. Sabah okula gittim simdi akşama kadar online ders yapacağım.

Dünden kremalı mantar çorbası kaldı. Annem de kızları uyutunca lahana saracak. Akşam menümüz budur.

Tarif için teşekkürler canım

Selam kızlar delirdim geldim sabah uyandık bi ses abi bebek yatağında biberonu almış cuk cuk su içiyor ooo dedim oldu bu artık kendini kurtarıyor . Bulaşık makinası boşattım ona kahvaltı yaptırdım eşime tost yaptım işe gitti. Bebeğe kavanoz maması gece için öğlene şehriye çorbası yaptım . Bizim için tavuk çıkarttım patates tavuk yapacağım fırında . Emzirdim uyuttum . Kendim kahvaltı yaptım ütülerimi kaldırdım. Bebek uyandı zor giydirip dışarı çıkartım Migros’ta kremlerde filan indirim var diye gittik . Birşey kalmamıştı öyle zaten küçük migros. E bebekte mont beğendim 10 tane filan beyaz uzun kollu zıbın alacağım o gelmiş mi diye baktım. 1 yaşı için bornoz baktım 65 TL di çok pahalı sanki ama alacağım pipetli bardak baktım . Ama bu arada bebek orada soyundu resmen önce ayakkabıları sonra çorapları çok fenaydı herkes bu ne yapıyor dedi bence eve geldik çorba yedirdim biraz etkinlik annelerle konuşma sonra uyku saati . Kendime çay koydum ekmek arası yaptım iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…