Bugün ne aldin kaç tl harcadin

En sevdiğim marka gule gule kullan☺

Burada grip aşısı muamma e nabizda kronk olup doktora onaylatip olabilecekler denildi.eşim astim hastası ve e nabizda kronik hasta görünmesine rağmen grip aşısı onaylanmiyor.Ayni şekilde 37 yasindaki bir arkadasimiz da bay pas oldu 2 yil once onada onaylanmadı.Benim 10 yasindaki oğluma FMF hastası ilaç kullanıyor ve 3 yaşından beri zorunlu olarak grip aşısı yaptırıyoruz normalde ama bu sene onada yatıramıyoruz delirmeye az kaldi

Tamam bugün çok bakamadım yA oğlan soyunmaya başlayınca çıktım ayakları çıplak döndük zaten
E bebekte kendinden çoraplı 2li satılan alt pijama yada ev kıyafeti adına ne denirse ondan kullanıyorum ben bebise çok rahatlar tavsiye ederim pijamasini daha çıkartmayı beceremez enazindan bu kısi böyle idare edersiniz
2li e bebekte 30 tl aynı ürün lcw da yine 2li 45 tl.

Zor çok bir durum geçmiş olsun cankuş
Şifa diliyorum hem eşine hem oğluna

Onlardan değil de külotlu çorap alacağım . Çünkü bu kış giyecek çok fazla kıyafet var . Umarım ev soğuyana kadar yürümeye başlar gibi. Ayağına da ev botu lazım

Herkese iyi geceler yine ancak bu saatlerde yazabiliyorum.
Harcamalari dökülme vakti geldi
E bebek 2li çoraplı pijama alt,1 tane slopet takim,2 tane ince tulum 2 tane oyuncak 200 tl tuttu yeni açıldığı için 219 tl ye 50 tl hediye çeki verdiler yarından itibaren kullanbilirmisiz onunlada bebek arabasının üstünü örtmek için yağmurluk almayı düşünüyoruz hem rüzgardan hemde virüsten gripten falan korumak için sperlik niyetine kullanacagiz.
Migros,balkabağı,labne peynir,süt,muz,avakado,oğluşa milkshek, 4 tane telle cikolata 83 tl
Lcw bebise anarak yelek 80 tl

Balkabağını soyup şekere yatırdım yarın sabah pişirip firinlayacagim.
Yarın akşam kv gelecekler yemeğe menumuz çinekop ızgara yapacak eşim tanerle E Esila09 ☺tarhana corbasi(bana yasak) bol yesillikli salata,helva, sonrasinda tatlı olarakta cevizli kaymaklı kabak tatlısı,ve cayın yanınada kestane yaparız.meyvemizde var bolca çok şükür.

Onlardan değil de külotlu çorap alacağım . Çünkü bu kış giyecek çok fazla kıyafet var . Umarım ev soğuyana kadar yürümeye başlar gibi. Ayağına da ev botu lazım
Onları gün içinde eğer tulum değil alt üst swet eşofman bildirmişsem uyuturken giydiriyorum ben bel lastikleri ince ve yumusak diye.eşim esofmanlari uyuturken giydirince dırdır ediyor karnını sıkar rahatsız eder rahat uyusun diyor.gece zaten alt üst pijama giydiriyorum corapsiz yatırıyorum simdilik. geceleri çorapla yatacak kadar soğuk olunca onlardan giydiririm gecede.Gunluk 3 farklı kıyafet degişimiz var
Kilotlu çorapta e bebekten aldım krem, beyaz ve mavi renklerinden 1 er tane almistim yiladim sertleşmediler yumuşak ve esnekler tavsiye ederim.Daha hiç giydirmedim ama.

Aynısını kızım yaptı canım, haşlanmış sebze çorbasını hic sevmiyordu. Ben de senin gibi zeytinyaginda cok az soteleyip su ekleyip pisiriyordum ancak oyle yiyordu. Cok kizartmadikca sorun yok bence.
Miktarlari da giderek artar merak etme zaten su an tadımlık yiyor. Mamasını ve anne sütünü içsin bol bol.

Avokadoyu kahvaltıya alabilirsin mesela. Zeytin deneyebilirsin. Kahvaltıda da meyve verebilirsin. Kuru meyveleri (kayisi, Erik, incir, hurma) az suyla haşlayıp blender yapıp verebilirsin. 6-7. Aylar gecis dönemi sabret 8. Aya girince daha rahatlarsın. Ceviz, fındık falan deneyip eklersin.

Ayşe öner diye bi bebek hemsiresi var onun ek gıdaya geçiş menüsünden cok faydalandı ben. Goggle a yazinca çıkıyor, internet sitesi var kadının. Istersen ona da bir göz at. Fikir verebilir.

Bende yenidoğan zamanı almıştım o çoraplardan seviyorum geçen kış işimize yaradı . Şuan bizde çorapsız tulumla yatırıyoruz. Pijamalar cidden karnını filan sıkar bence de .ek gıda dönemindeyiz ve önlük kullandırmıyor günde 5 kez filan üst değişiyoruz 15 er dk uğraşıyorum tek tek giyinmek soyunmak ölüm

Günaydın sabah kahvaltı yapmadı bende buzdolabından kefir getirdim o ara elime vurdu kefir uçtu PC nin üzerine döküldü tabi PC kapandı anında anakart gitmiştir . Evde 2 PC var ikisi de gitti . Canım çok sıkıldı ya sinirlendim Bağırmamak için mutfaktan çıktım. Akşam konuşuyorduk zaten Oyak ihraz çekelim Ocak ödemeli oluyor diye . Çekmemiz lazım PC şart müzik açıyorum vs biraz oyalanıyor yemek yerken mama sandalyesinde . Telefonumdan açıkça sürekli şarj sorunu yaşıyorum bataryam durduk yere ölüyor

Ayyy evet bende geçen gün e bebekten aldım geldim baktım aynısı lcw da şok oldum

Ayyy evet bende geçen gün e bebekten aldım geldim baktım aynısı lcw da şok oldum
Lcw bence pahalı . E bebekte tanesi 5 TL ye olan zıbınlar lcw de 10 TL filan ayrıca arada bence fark filan da yok aynı zıbın çocuk az giyiniyor onu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…