- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.081
Ona bakayım daha makarna aşamasına gelmedik ama enazindan araştırıp yedekte tutayım.cok teşekkür ederimMesela mercimekten nohuttan makarnalari var alerjik bebek anneleri kullanabiliyor bir incelerseniz insallah bulursunuz
En sevdiğim marka gule gule kullan☺Merhaba kızlar
Kızım gece 12 de daha ben yatmadan uyandi, 3 e kadar uyumadı cok sinirlendim. Sabah da 7 de uyandı. Çok uykusuzum.
Ben yine bi fenalik yaptım. Bir süredir Estee lauder gece serumu bakıyorum ama pahalı diye erteliyorum. Alisveris yapana Makyaj seti cok uyguna geliyordu gorunce dayanamadım. Rengarenk cok güzeldi. Makyaj çantası da cok tatlıydı. Serum da aldım o makyaj setini de aldım. Artik evde yapar yapar otururum
Serum $75, makyaj seti $75
Burada grip aşısı muamma e nabizda kronk olup doktora onaylatip olabilecekler denildi.eşim astim hastası ve e nabizda kronik hasta görünmesine rağmen grip aşısı onaylanmiyor.Ayni şekilde 37 yasindaki bir arkadasimiz da bay pas oldu 2 yil once onada onaylanmadı.Benim 10 yasindaki oğluma FMF hastası ilaç kullanıyor ve 3 yaşından beri zorunlu olarak grip aşısı yaptırıyoruz normalde ama bu sene onada yatıramıyoruz delirmeye az kaldi@okyonus cok guzelmis esyalariniz, masallah, gule gule oturun.
Gunun harcamasi 3$, oglana m&m aldim, dun degerlendirme testinin yarisini yaptik sistem gitti, ogretmene bildirdim, neyse ki yaptigimiz yere kadar kayit etmis. Bugun devamini yapacagiz m&m i o yuzden aldim, rusvet olacak.
Annemler icin grip asisi dusunuyorum, eczaneye sordum sigorta olmadan da ucret karsiligi yapiliyormus, tabi annemleri ikna etmem gerek. Biz ailecek olduk zaten.
E bebekte kendinden çoraplı 2li satılan alt pijama yada ev kıyafeti adına ne denirse ondan kullanıyorum ben bebise çok rahatlar tavsiye ederim pijamasini daha çıkartmayı beceremez enazindan bu kısi böyle idare edersinizTamam bugün çok bakamadım yA oğlan soyunmaya başlayınca çıktımayakları çıplak döndük zaten
Burada grip aşısı muamma e nabizda kronk olup doktora onaylatip olabilecekler denildi.eşim astim hastası ve e nabizda kronik hasta görünmesine rağmen grip aşısı onaylanmiyor.Ayni şekilde 37 yasindaki bir arkadasimiz da bay pas oldu 2 yil once onada onaylanmadı.Benim 10 yasindaki oğluma FMF hastası ilaç kullanıyor ve 3 yaşından beri zorunlu olarak grip aşısı yaptırıyoruz normalde ama bu sene onada yatıramıyoruz delirmeye
Zor çok bir durumBurada grip aşısı muamma e nabizda kronk olup doktora onaylatip olabilecekler denildi.eşim astim hastası ve e nabizda kronik hasta görünmesine rağmen grip aşısı onaylanmiyor.Ayni şekilde 37 yasindaki bir arkadasimiz da bay pas oldu 2 yil once onada onaylanmadı.Benim 10 yasindaki oğluma FMF hastası ilaç kullanıyor ve 3 yaşından beri zorunlu olarak grip aşısı yaptırıyoruz normalde ama bu sene onada yatıramıyoruz delirmeye az kaldi
Sağol canm Çok teşekkür ederim.Allah dermansız dert vermesin insallahZor çok bir durumgeçmiş olsun cankuş
Şifa diliyorum hem eşine hem oğluna
Onlardan değil de külotlu çorap alacağım . Çünkü bu kış giyecek çok fazla kıyafet var . Umarım ev soğuyana kadar yürümeye başlar gibi. Ayağına da ev botu lazımE bebekte kendinden çoraplı 2li satılan alt pijama yada ev kıyafeti adına ne denirse ondan kullanıyorum ben bebise çok rahatlar tavsiye ederim pijamasini daha çıkartmayı beceremez enazindan bu kısi böyle idare edersiniz
2li e bebekte 30 tl aynı ürün lcw da yine 2li 45 tl.
Onları gün içinde eğer tulum değil alt üst swet eşofman bildirmişsem uyuturken giydiriyorum ben bel lastikleri ince ve yumusak diye.eşim esofmanlari uyuturken giydirince dırdır ediyor karnını sıkar rahatsız eder rahat uyusun diyor.gece zaten alt üst pijama giydiriyorum corapsiz yatırıyorum simdilik. geceleri çorapla yatacak kadar soğuk olunca onlardan giydiririm gecede.Gunluk 3 farklı kıyafet degişimiz varOnlardan değil de külotlu çorap alacağım . Çünkü bu kış giyecek çok fazla kıyafet var . Umarım ev soğuyana kadar yürümeye başlar gibi. Ayağına da ev botu lazım
Aynısını kızım yaptı canım, haşlanmış sebze çorbasını hic sevmiyordu. Ben de senin gibi zeytinyaginda cok az soteleyip su ekleyip pisiriyordum ancak oyle yiyordu. Cok kizartmadikca sorun yok bence.Teşekkür ederim canm her zaman destek oluyorsun yardımcı olmaya calisiyorsun
Şimdilik meyvelerden şeftali,nektarı,elma,armut,muz birde avakado veriyorum onlarda sorun yok çok şükür.
Sebzelerden kabak,havuç,patates,taze fasulye,brokoli,ıspanak denedim bir problem olmadi çok şükürtek problem sebzeleri buharda haşlanmış püre şeklinde kabul etmiyor minyatür bir tencercem var onda 1 çay kaşığı z.yagiyla kavurup pişiriyorum öyle biraz aliyor beğenmezse zaten püskürtüyor veya ağlıyor ağzını açmıyor.Birde açken kesinlikle kaşıkla birşey kabul etmiyor kıyameti kopartıyor emme yada mama istiyor.
Birde balkabağını buharda pişirdikten sonra ezip 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum bazen.
Yarında pirinçli balkabağı çorbası deneyeceğim.
Sadece yaptiklarim doğrumu verdiğim miktarlar yeterlimi diye endiseleniyorum
Bu arada evet alerjimiz var ve kahvaltıda ne vereceğim konusunda hiç bir fikrim yok.doktorumuza danisirdim normalde ama eşi vefaat etti şuan hastanede değil o yüzden bende cebinden aramak istemiyorum şu durumda.
Yumurtada başlamadım daha
Bende yenidoğan zamanı almıştım o çoraplardan seviyorum geçen kış işimize yaradı . Şuan bizde çorapsız tulumla yatırıyoruz. Pijamalar cidden karnını filan sıkar bence de .ek gıda dönemindeyiz ve önlük kullandırmıyor günde 5 kez filan üst değişiyoruz 15 er dk uğraşıyorum tek tekksfiOnları gün içinde eğer tulum değil alt üst swet eşofman bildirmişsem uyuturken giydiriyorum ben bel lastikleri ince ve yumusak diye.eşim esofmanlari uyuturken giydirince dırdır ediyor karnını sıkar rahatsız eder rahat uyusun diyor.gece zaten alt üst pijama giydiriyorum corapsiz yatırıyorum simdilik. geceleri çorapla yatacak kadar soğuk olunca onlardan giydiririm gecede.Gunluk 3 farklı kıyafet degişimiz var
Kilotlu çorapta e bebekten aldım krem, beyaz ve mavi renklerinden 1 er tane almistim yiladim sertleşmediler yumuşak ve esnekler tavsiye ederim.Daha hiç giydirmedim ama.
Ayyy evet bende geçen gün e bebekten aldım geldim baktım aynısı lcw da şok oldumE bebekte kendinden çoraplı 2li satılan alt pijama yada ev kıyafeti adına ne denirse ondan kullanıyorum ben bebise çok rahatlar tavsiye ederim pijamasini daha çıkartmayı beceremez enazindan bu kısi böyle idare edersiniz
2li e bebekte 30 tl aynı ürün lcw da yine 2li 45 tl.
Lcw bence pahalı . E bebekte tanesi 5 TL ye olan zıbınlar lcw de 10 TL filan ayrıca arada bence fark filan da yok aynı zıbın çocuk az giyiniyor onu zatenAyyy evet bende geçen gün e bebekten aldım geldim baktım aynısı lcw da şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?