Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın dönecektik ama babam horozu kesecekmiş bize onu temizlerler bizde badem falan kırarız 1 çuval badem toplamış babam bahçeden.Bamya,taze fasulye,közlenmiş biber,kuzu eti,yumurta,süt peynir,kornişon turşusu,bezelye,domates falan alacağım baya idare eder bizi.Dondurucu bomboş buradan yüklenir giderim.Annemin 2 dondurucu var ikiside 5cekmece full dolu.2 çekmeceyi ben boşaltırım onun dolapta biraz rahatlar

Merhaba talya foods markasini duymusmuydunuz

Eklentiler

• B865FFB6-C7DE-460A-BE7C-66FA46419342.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 97
Selam

30 tl market harcaması yaptım

Mantar, çarliston biber, pancar, çöp poşeti, ıslak mendil

Mantar sote ve pilav yedik. Oğlan uyudu çay içiyoruz

Yarın belki anneme giderim diye düşünüyorum. Daha karar vermedim sabahki ruh halime göre gidince bikaç gün kalıyoruz evdeki işlerimi ayarlayabilirsem gideriz

Alya a 101 de 1,5 lt 12 li 9,95 TL idi kampanya vardı bende stok yaptım bitmediyse aklında olsun.

Çok güzel bir markaya sahip olmuşsun:)
Güzel günlerde kullan canım
Güle güle kullan cnm Renkler cok güzel gorunuyor
Bu arada sevdiğim renkler ve en sevdiğim marka güle güle kullan şekerim
Çok güzel canım güle güle kullan
Teşekkürler kızlar umarım iyi gelir, düzenli kullanırım.

Senelerce düzenli makyaj yaptım bıkmıştım aslında. Bi de bebek surekli yüzümü elliyor yaliyor diye 1 yıldır hiç yapmıyordum. Evde de dolu var ama yine de kozmetik benim zayıf yanım görünce hic dayanamıyorum Eşim de diyor ki al al koy kenara bakarsin birdenbire çok lazım olur

Teşekkür ederim canm her zaman destek oluyorsun yardımcı olmaya calisiyorsun
Şimdilik meyvelerden şeftali,nektarı,elma,armut,muz birde avakado veriyorum onlarda sorun yok çok şükür.
Sebzelerden kabak,havuç,patates,taze fasulye,brokoli,ıspanak denedim bir problem olmadi çok şükürtek problem sebzeleri buharda haşlanmış püre şeklinde kabul etmiyor minyatür bir tencercem var onda 1 çay kaşığı z.yagiyla kavurup pişiriyorum öyle biraz aliyor beğenmezse zaten püskürtüyor veya ağlıyor ağzını açmıyor.Birde açken kesinlikle kaşıkla birşey kabul etmiyor kıyameti kopartıyor emme yada mama istiyor.
Birde balkabağını buharda pişirdikten sonra ezip 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum bazen.
Yarında pirinçli balkabağı çorbası deneyeceğim.
Sadece yaptiklarim doğrumu verdiğim miktarlar yeterlimi diye endiseleniyorum
Bu arada evet alerjimiz var ve kahvaltıda ne vereceğim konusunda hiç bir fikrim yok.doktorumuza danisirdim normalde ama eşi vefaat etti şuan hastanede değil o yüzden bende cebinden aramak istemiyorum şu durumda.
Yumurtada başlamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…