- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.061
Sağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamambirde laktoz sorunumuz var o yüzden yapabileceğim çok az şey var.donüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum.Kahvalti zaten sorun peynir falan yiyemicek.muhallebi yapamıyorum.kisacasi sebze ve meyve dışında şuan hiç alternatifim yok.yogurt süt peynir ve benzeri hiç bişeyi veremiyorum.
Merhaba kizlar
Bugun bizim evlilik yildonumumuz
4 sene bitti
Sabah kan verdim seker yuksek, yarin tekrar verecegim. Adim adim ilaca gidiyorum.
Bende bundan almak istiyorum hafta sonu bi bakayım var mı acabatuce_tuce canım bak bundan
Bizim burda cokca vardi canim ama orayi bilemiyorumBende bundan almak istiyorum hafta sonu bi bakayım var mı acaba
Bende tam bakamadım haftasonu inceleyeyim bi biraz alışveriş lazım bebek için .Bizim burda cokca vardi canim ama orayi bilemiyorum
Alya a 101 de 1,5 lt 12 li 9,95 TL idi kampanya vardı bende stok yaptım bitmediyse aklında olsun.Sabah sabah sinir oldum kızlar
Eşimle 1.5 litrelik su alalım dedik. Ben de su firmasını arayalım getiriyorlarsa bir sürü alalım , bir daha bir daha uğraşmayalım diye düşündüm.eve yakın bayi bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım 12li paket 1.5 litre su 22tl dedi ve bayinin numarasını verdi.
eve yakın bayii aradım kadın 6li paket 13.5tl dedi. Ben de az önce müşteri hizmetlerini aradım bana fiyatı böyle söylemedi deyince gidin oradan alın o zaman , onlar zam geldi bilmiyorlar dedi. Fırtırdım. Cevaben: o zaman oradan al diyeceğine zam geldi bilgileri yok diyebilirsin deyip suratına kapattım. Müşteri kaybetti işte... bu kadınları anlamak çok zor. Ayarsız laf ediyorlar
Çok güzel bir markaya sahip olmuşsun:)
Güzel günlerde kullan canım
Güle güle kullan cnm Renkler cok güzel gorunuyor
Bu arada sevdiğim renkler ve en sevdiğim marka güle güle kullan şekerim
Teşekkürler kızlarÇok güzel canım güle güle kullan
Muhallebi neden yapamıyorsun ki
[/QUO suyla ırmikli yulaflı falan muhallebi yapabilirim tabiki ama doktorumuz midesinde sindirim sorunu olabilir şimdilik onu eliyoruz dedi.hipp sütsüz 5 Tahilli kaşık maması önermişti aslında onu denedik ve 1 gün boyunca çok fazla gaz sorunu oldu hiç durmadı sürekli kıvrandı mızır mızır ağladı gaz problemimiz de fazlaydı en başından beri zaten ama sindiremedi haliyle yulaf irmik gibi tahıllarda bir süre elemek zorundayız dedi.
Merhaba hayır duymadimMerhaba talya foods markasini duymusmuydunuz
Merhaba hayır duymadim
Teşekkür ederim canm her zaman destek oluyorsun yardımcı olmaya calisiyorsunCanım hadi hayirli olsun, zor bir doneme giriyorsun. Açıkçası ben ek gidaya geçiş kaymak gibi olacak artik karnı doydu mu diye dusunmeyecegim diyordum ama o sevieyey gelmek 3 ay falan aldı.
Senin bebeginin alerjisi var değil mi? Umarim cok sıkıntısı olmaz bu süreçte. Diyebilecegim tek sey sabırlı ve sakin ol. Her bebek kendi sürecini kendisi belirliyor. Denedikce fikir alisverisinde bulunuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?