Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyy evet bende geçen gün e bebekten aldım geldim baktım aynısı lcw da şok oldum
Bende bizim yaşadığımız ilçede e bebek yok diye başka şehre gittiğimizde almıştım sonra lcw da gordum aa boşuna başka şehre gitmeyi beklemişim dedim tabi fiyat etiketini gorunce Iyiki almışım dedim

Bizimde uyku kreasyonu için 3 kez değişim oluyor gunde 2 tanede yelek degisimi var 4-5 kez alt ust degisimi var.püre yedirirken önlük takıyorum ama önlüğü de tutup ağzına sokuyor ben yedirirken ve haliyle onlukten yine üstüne bulaşmış oluyorönlük gereği yerine getirilsin diye takılmış gibi bişey oluyorum .ücgen önlük takıyorum zaten diğer tarz daha hiç denemedim.
Hergun mutlaka çamaşırlarını yıkıyorum.Bizimde sorunumuz ayağında patik tutmaması tepine tepine cikariyor.anane ve babannesinin ördükleri var ustelik bilekten bağcıklı onuda çıkarıyor.
Lcw dan aldığım yine bileği lastikli var onlarida çıkarıyor sadece bot şeklinde olandan var bir onu denemedim patik işine çare bulursan banada önerirsen sevinirim.Biz batı karadenizde yaşıyoruz ve çok soğuk haliyle şimdiden bile.

Banada güzel şeyler söyler misin şimdi

tuce_tuce telefonun şarjı çabuk bitiyor batarya sıkıntılı demiştin ya o yüzden öyle dedim canım
Ay sürekli birşey dinletiyorum yemek yedirirken . Bataryada hali ile tüm günü tek şarjla geçirmiyor . Burada da çok takılıyorum diye dedim . Normalde telefonum çok iyi allahtan . Sadece fazla şarja tak çıkar yapıp bataryamın pil ömrü azalmasın istiyorum onu anlatmaya çalıştım

Eşim şuna bakmış bende dedim ki 6000 TL lik birşey alalım üzerinden arta kalanla da bi tablet alalım ben Kk ya girerim sen YouTube’a girersin filan . Bu PC de durur zaten herşey çok pahalanıyor bir daha alınmaz bugün kefir dökülen PC yi ben 9 senedir kullandım . İyi bir skor bence

Eklentiler

• 165C9E7C-E04C-483A-81DB-7434F359192D.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 66
Bence 9 sene çok çok iyi kullanmışsın canım. Şaka bir yana gereksiz birşey olsa alma derim ama şu zamanda tablet veya pc her eve gerekli. Yarın öbür gün çocuk büyüyeck o da kullanacak sonuçta.

Bizde de pc yok ama tablet var, eşim kullanıyor. Bende bir laptop almak istiyorum çünkü telefondan tabletten yapamadığımız şeyler oluyor

bizimde yok sadece bime gelen tabletlerden almıştım kızıma ekranını kırdı onu yaptırdık canlı derse bile katılamıyor kamerası karanlık gösteriyormuş duruyor kitaplıkta bitane kasa var klavye ve mause onunla tvden açıyoruz işimiz olursa oda genelde fotograf yüklemek için bağımlılık yapıyor diye almak istemiyorum ama çocuk olunca şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…