- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.121
Bende bizim yaşadığımız ilçede e bebek yok diye başka şehre gittiğimizde almıştım sonra lcw da gordum aa boşuna başka şehre gitmeyi beklemişim dedim tabi fiyat etiketini gorunce Iyiki almışım dedimAyyy evet bende geçen gün e bebekten aldım geldim baktım aynısı lcw da şok oldum
Bizimde uyku kreasyonu için 3 kez değişim oluyor gunde 2 tanede yelek degisimi var 4-5 kez alt ust degisimi var.püre yedirirken önlük takıyorum ama önlüğü de tutup ağzına sokuyor ben yedirirken ve haliyle onlukten yine üstüne bulaşmış oluyorBende yenidoğan zamanı almıştım o çoraplardan seviyorum geçen kış işimize yaradı . Şuan bizde çorapsız tulumla yatırıyoruz. Pijamalar cidden karnını filan sıkar bence de .ek gıda dönemindeyiz ve önlük kullandırmıyor günde 5 kez filan üst değişiyoruz 15 er dk uğraşıyorum tek tekgiyinmek soyunmak ölüm
Beslenme serbest oldu, maskeleri indirip beslenme yapacaklar artıkHazır olun okullar pek yakında kesin kapanır
Banada güzel şeyler söyler misin şimdiGidin tabi canım benim hayatta bir sefer yapacağımız şeyler bunlar , azıcık da biz sefa sürek dimi
Ama kar yağmasını beklemeyin bu sene istanbulda kar çok zor yağar bence. Geçen sene de çok çok az yağmıştı tutmamıştı bile
Ay sürekli birşey dinletiyorum yemek yedirirken . Bataryada hali ile tüm günü tek şarjla geçirmiyor . Burada da çok takılıyorum diye dedim . Normalde telefonum çok iyi allahtan . Sadece fazla şarja tak çıkar yapıp bataryamın pil ömrü azalmasın istiyorum onu anlatmaya çalıştımtuce_tuce telefonun şarjı çabuk bitiyor batarya sıkıntılı demiştin ya o yüzden öyle dedim canım
İstediğin pc ‘yi al tuce en kalitelisinden, bidaha mı gelicen dünyayaBanada güzel şeyler söyler misin şimdi
Hem tablet hep PC alıyoruzİstediğin pc ‘yi al tuce en kalitelisinden, bidaha mı gelicen dünyaya
Bakan açıklama yapmış şimdi vaka artıyor diyeBeslenme serbest oldu, maskeleri indirip beslenme yapacaklar artık
Bugün herkesi çok fena gaza getiriyorsunİstediğin pc ‘yi al tuce en kalitelisinden, bidaha mı gelicen dünyaya
DimiBugün herkesi çok fena gaza getiriyorsun
Eşim şuna bakmış bende dedim ki 6000 TL lik birşey alalım üzerinden arta kalanla da bi tablet alalım ben Kk ya girerim sen YouTube’a girersin filan . Bu PC de durur zaten herşey çok pahalanıyor bir daha alınmaz bugün kefir dökülen PC yi ben 9 senedir kullandım . İyi bir skor benceSefan olsun
Söyle canım almak istediğin ama dur yaa almiyim şimdi masraf olmasın dediğin birşey varsa seni de gaza getireyimBugün herkesi çok fena gaza getiriyorsun
Bence 9 sene çok çok iyi kullanmışsın canım. Şaka bir yana gereksiz birşey olsa alma derim ama şu zamanda tablet veya pc her eve gerekli. Yarın öbür gün çocuk büyüyeck o da kullanacak sonuçta.Eşim şuna bakmış bende dedim ki 6000 TL lik birşey alalım üzerinden arta kalanla da bi tablet alalım ben Kk ya girerim sen YouTube’a girersin filan . Bu PC de durur zaten herşey çok pahalanıyor bir daha alınmaz bugün kefir dökülen PC yi ben 9 senedir kullandım . İyi bir skor bence
Dün faiz kararından önce düşmüştü. Faiz stabil tutulunca altın ve dolar şahlandı tekrarbirikime 2500 tl ayırdım bankadan gram almak için dün öğlen 478 di öğleden sonra 490 olmuş bugün alırım diye bekliyorum ama düşeceği yok
öyle olmuş biraz düşerse alıcam yoksa dursun tl deDün faiz kararından önce düşmüştü. Faiz stabil tutulunca altın ve dolar şahlandı tekrar
bizimde yok sadece bime gelen tabletlerden almıştım kızıma ekranını kırdı onu yaptırdık canlı derse bile katılamıyor kamerası karanlık gösteriyormuş duruyor kitaplıkta bitane kasa var klavye ve mause onunla tvden açıyoruz işimiz olursa oda genelde fotograf yüklemek için bağımlılık yapıyor diye almak istemiyorum ama çocuk olunca şartBence 9 sene çok çok iyi kullanmışsın canım. Şaka bir yana gereksiz birşey olsa alma derim ama şu zamanda tablet veya pc her eve gerekli. Yarın öbür gün çocuk büyüyeck o da kullanacak sonuçta.
Bizde de pc yok ama tablet var, eşim kullanıyor. Bende bir laptop almak istiyorum çünkü telefondan tabletten yapamadığımız şeyler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?