- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.101
Tucem telin yeniydi yanlış hatırlamıyorsam niye öyle bir sorun oldu kiLcw bence pahalı . E bebekte tanesi 5 TL ye olan zıbınlar lcw de 10 TL filan ayrıca arada bence fark filan da yok aynı zıbın çocuk az giyiniyor onu zaten
Evet bende farkettim mesela zıbınlar filan indirimdeydi ve gerçekten güzel Ürünler vardıLcw bence pahalı . E bebekte tanesi 5 TL ye olan zıbınlar lcw de 10 TL filan ayrıca arada bence fark filan da yok aynı zıbın çocuk az giyiniyor onu zaten
bence sen annenin derin dondurucusunun birine talip ol götür :)Günaydın kızlar.Kahvalti edeceğiz şimdi sonra badem falan kıracağız.Babamlar kıyamamamıs oğlusa kuzu kesmişlerDerin dondurucum yok dolap hepsini almaz dedim yarısını alacağız 1 horoz alacağız bezelye bamya taze fasulye köz biber alacağım taze fasulye az alıp hakkımı etten yana kullanacağım
Ne oldu narinimTucem telin yeniydi yanlış hatırlamıyorsam niye öyle bir sorun oldu ki
Ben e bebeği seviyorum abi bebek tüm yazını E bebeğin beyaz zıbınları ile geçirdi hiç başka bir kıyafet giymediEvet bende farkettim mesela zıbınlar filan indirimdeydi ve gerçekten güzel Ürünler vardı
Üffff yaaa gün geçmiyorki yeni bir masraf çıkmasınGünaydın sabah kahvaltı yapmadı bende buzdolabından kefir getirdim o ara elime vurdu kefir uçtu PC nin üzerine döküldü tabi PC kapandı anında anakart gitmiştir . Evde 2 PC var ikisi de gitti . Canım çok sıkıldı ya sinirlendimBağırmamak için mutfaktan çıktım. Akşam konuşuyorduk zaten Oyak ihraz çekelim Ocak ödemeli oluyor diye . Çekmemiz lazım PC şart müzik açıyorum vs biraz oyalanıyor yemek yerken mama sandalyesinde . Telefonumdan açıkça sürekli şarj sorunu yaşıyorum bataryam durduk yere ölüyor
Geçmiş olsun canımKızım hasta olucak sanırımHapşırık ve azıcık aklına geldikce öksürük var.Ates yok ama kulak arkasında mercimek kadar sertlik oluşmuş.Vucut aşi,dis döneminde savunmasız olduğundan gerceklesirmis çoğunlukla.Ve kaç gün oldu disi çıkmıyor,daha ne kadar şişicekte sonra patlayacak anlamadim Doktor randevusu baksam iyi olucak ama küçük şehirde özel hastane olmaması kadar beni zorlayan bir şey yok...
Ocakta arabanın MTV si de varOturup tekrardan hesap kitap yaptim.
eksi ve kredi kartı dönem borcu kapanmalı. Detaylı bir hesaplama ile Kasım 15 maaşı ile eksiyi ve k.karti dönem borcumu kapatacağım. Eğer karttan harcama olmaz ise sadece taksitlerin kalacak.
Aralık veya ocakta arabanın muayenesi yapılacak.Erteleyip durduk.
Ekstra sınav görevleri çıkması lazım ki biraz toparlayayim.
Temmuz mtv sini ödemedim ben kasım maaşı ile onu öderim
Bu arada kızlar eşimin yanına gitmeyi düşünüyoruz ama şuanda değil biraz kar filan yağsın masum bir adanalı olarak kara hasretiz
Eşime dedim biz gelince nusrete götür bizi
Adam başı herşey var diyor içeriğini bilmiyorum 450 tl imiş
Dedimzerya271210 da gitti yedi biz de gidekkkjkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?