Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızım hasta olucak sanırım Hapşırık ve azıcık aklına geldikce öksürük var.Ates yok ama kulak arkasında mercimek kadar sertlik oluşmuş.Vucut aşi,dis döneminde savunmasız olduğundan gerceklesirmis çoğunlukla.Ve kaç gün oldu disi çıkmıyor,daha ne kadar şişicekte sonra patlayacak anlamadim Doktor randevusu baksam iyi olucak ama küçük şehirde özel hastane olmaması kadar beni zorlayan bir şey yok...

Günaydın kızlar.Kahvalti edeceğiz şimdi sonra badem falan kıracağız.Babamlar kıyamamamıs oğlusa kuzu kesmişlerDerin dondurucum yok dolap hepsini almaz dedim yarısını alacağız 1 horoz alacağız bezelye bamya taze fasulye köz biber alacağım taze fasulye az alıp hakkımı etten yana kullanacağım

Lcw bence pahalı . E bebekte tanesi 5 TL ye olan zıbınlar lcw de 10 TL filan ayrıca arada bence fark filan da yok aynı zıbın çocuk az giyiniyor onu zaten
Evet bende farkettim mesela zıbınlar filan indirimdeydi ve gerçekten güzel Ürünler vardı

Ayyyyyyy geceden atraksiyon başladı
Gece kız uyanmış yanıma yatmış hiç farketmedim sarılmışım bile akşam çok su içmişti veeeeee beklenen son altına yapmış bir uyandım heryerimiz ıslanmış kalktık üstümüzü değiştirdik çarşafları çıkardım daha yatağı silemedim

Sonrasında yatak odasında dolabı bir açtım içinde kırmızı su var ya ilaç o dökülmüş heryer kıpkırmızı oraları temizledim çamaşır attım kızlara pankek yaptım mısır attım pişiyor şimdi bi kahve içem de kendime gelem bari

bence sen annenin derin dondurucusunun birine talip ol götür :)

Üffff yaaa gün geçmiyorki yeni bir masraf çıkmasın

Geçmiş olsun canım

Bu arada kızlar eşimin yanına gitmeyi düşünüyoruz ama şuanda değil biraz kar filan yağsın masum bir adanalı olarak kara hasretiz

Eşime dedim biz gelince nusrete götür bizi

Adam başı herşey var diyor içeriğini bilmiyorum 450 tl imiş

Dedim zerya271210 da gitti yedi biz de gidekkkjkkk

Oturup tekrardan hesap kitap yaptim.
eksi ve kredi kartı dönem borcu kapanmalı. Detaylı bir hesaplama ile Kasım 15 maaşı ile eksiyi ve k.karti dönem borcumu kapatacağım. Eğer karttan harcama olmaz ise sadece taksitlerin kalacak.
Aralık veya ocakta arabanın muayenesi yapılacak.Erteleyip durduk.
Ekstra sınav görevleri çıkması lazım ki biraz toparlayayim.

Ocakta arabanın MTV si de var

Gidin tabi canım benim hayatta bir sefer yapacağımız şeyler bunlar , azıcık da biz sefa sürek dimi

Ama kar yağmasını beklemeyin bu sene istanbulda kar çok zor yağar bence. Geçen sene de çok çok az yağmıştı tutmamıştı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…