- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.141
Her okulda mutlaka pozitif vaka çıkıyor. Allah yardımcınız olsun havalar soğudukça kötüleşecek durumOkuldan geldim sersem gibiyim sanırım korona oluyorum
Bugün çocuklar hep öksürüyordu
Havalar biraz soğusa ne olacak bilmiyorum
Ya şöyle birşey var bu sene 3000 TL ye aldığın telefonu seneye 4000 TL den alıyorsun . Mecbur ihtiyaç alıp durum varken ödeyelim dedim . Birde şimdi alırsak ödeme ocakta başlıyor . Ocakta da bizim telefonların kredisi bitiyor biri biter diğeri başlar ödenir biter dedimBence 9 sene çok çok iyi kullanmışsın canım. Şaka bir yana gereksiz birşey olsa alma derim ama şu zamanda tablet veya pc her eve gerekli. Yarın öbür gün çocuk büyüyeck o da kullanacak sonuçta.
Bizde de pc yok ama tablet var, eşim kullanıyor. Bende bir laptop almak istiyorum çünkü telefondan tabletten yapamadığımız şeyler oluyor
Beş sınıf karantina daHer okulda mutlaka pozitif vaka çıkıyor. Allah yardımcınız olsun havalar soğudukça kötüleşecek durum
Of hiç sormaBeş sınıf karantina da
Kızlar altın 489 olmus ya
Zor bir kış olacak Allah yardımcımız olsun
Yaaaa gerçekten yağmaz mıııGidin tabi canım benim hayatta bir sefer yapacağımız şeyler bunlar , azıcık da biz sefa sürek dimi
Ama kar yağmasını beklemeyin bu sene istanbulda kar çok zor yağar bence. Geçen sene de çok çok az yağmıştı tutmamıştı bile
Bizde de hem pc hem tablet var ama kullanmıyoruz hiç pc hp nin tablet de samsung galaxy tab 4 olandanEşim şuna bakmış bende dedim ki 6000 TL lik birşey alalım üzerinden arta kalanla da bi tablet alalım ben Kk ya girerim sen YouTube’a girersin filan . Bu PC de durur zaten herşey çok pahalanıyor bir daha alınmaz bugün kefir dökülen PC yi ben 9 senedir kullandım . İyi bir skor bence
Bende telefonları elden bırakmak istiyorum artıkYaaaa gerçekten yağmaz mııı
O zaman virüsün biraz azalmasını bekleyelim
Bizde de hem pc hem tablet var ama kullanmıyoruz hiç pc hp nin tablet de samsung galaxy tab 4 olandan
Telefon yetiyor
Bende telefonları elden bırakmak istiyorum artık
Ohhh ellerine sağlık şimdiden afiyet olsunSelamssssss 2. kahvemi ancak içiyorum
Çamaşır bitmiyorduuuuu
3. Makine yıkanıyor
Kremalı spagetti,, tavada levrek,,, yeşil salata yapacam bugün
Yarın arkadaşlarım gelecek 2 büyük 2 çocuk menümüde belirledim
Ispanaklı gül böreği,, çiğköfte,,, simit poğaça,,, büskivili pasta,,, çikolatalı toplar
Teşekkür ederim canım gel beraber olsunOhhh ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Ayyyy hadi inşallahhhhhhhh o zaman görürğm seni tatlı cadıları da
Bende herşeyi zorla yapıyorum delireceğim şu evde az kaldıBu haftanın canlı derslerini de bitirdim çok şükür.
Bebişe çorba hazırladım zorla yediriyoruz off.
aldınız mı tuğçe ihtiyaçsa hiç üzülme ocakta başlayacakmış bizimde telefon taksiti var o olmasa bende düşünürdüm şimdilik erteledik robot ve laptop işiniİçim yanıyor aaaa dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?