Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bende adanadayim o yüzden sordum bu grubu arada bakıp bakıp feyz alıyordum ama kenara be koysam kesin bir şey çıkıyor ve yiyoruz canım çok sıkıldı tekrardan kendimi toparlamaya geldim son mesajda da öyle gördüm adanaya gelirsem uğrarım diye o yüzden sordum ve cevap vermek zorunda değilsin yanlış anlama bir heyecanla sordum

Hayır canım nedenyanlış anlayayım bir anda sen adanada mısın deyince tanıdık mı acaba dedim

zde de öyle be zaman birikime niyetlensek illaki bişeyler çıkıyor rabbim can sağlığı versin napalım yapacak bişey yok

Öyle valla hep bir şeyler en azından 3-5 bir şey atayım bir an oluyor harca harca hicbir şey kalmıyor kenarda yoksa kartlar borç falan bu sefer işin içinden çıkmak çok daha zor bakalım bende bir hedef belirleyeyim yılbaşına 2 ay kaldı ne yapabilirsem artik

Kızar ben hedefimi yarım bırakmak zorunda kaldım biliyorsunuz.
Arsa aldık arabayı yeniledik.
Birikim hedefime ulaşmis kabul ediyorum kendimi.
Aralık ayından itibaren 2021 hedeflerimizi yazarız inşallah
Hedef tutmuş maşallah ben orada değildim ama hedefim başladığım günkü gibi saf temiz ve stabil inşallah seneye daha dirençli ve gizli yürüyecek o zaman kesin tutar

Merhaba kizlar.
Simdi komsu geldi. Oglu 9. Sinifa gidiyor.3 hafta yanliz kalacaklarmis haftada 5 gun okul var. Sonra 10 ve 11ler baslayacakmis o zaman ne yapilacak kimse bilmiyormus cunku bina yetmiyor
Sabah hastahaneye gittim. Dr Kesin diyabete adaysin 3 ayda bir kan ver sureci erken yakala dedi. Kilo ver dedi.
Biraz uzulunce de oluyor gibi geliyor insanin elinde olmuyorki
Annem icli kofte yapti. Bakalim payima ne kadar dusecek cok heyecanliyim
Esime cok kizginim goresim yok.

Icli kofteler olmamis hamuru tutmamis kismetten ote yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…