- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.161
Sen adanada misinAyyyy hadi inşallahhhhhhhh o zaman görürğm seni tatlı cadıları da
Neden sordunSen adanada misin
Neden sordun
Hayır canım nedenyanlış anlayayım bir anda sen adanada mısın deyince tanıdık mı acaba dedimbende adanadayim o yüzden sordum bu grubu arada bakıp bakıp feyz alıyordum ama kenara be koysam kesin bir şey çıkıyor ve yiyoruz canım çok sıkıldı tekrardan kendimi toparlamaya geldim son mesajda da öyle gördüm adanaya gelirsem uğrarım diye o yüzden sordum ve cevap vermek zorunda değilsin yanlış anlama bir heyecanla sordum
Öyle valla hep bir şeyler en azından 3-5 bir şey atayım bir an oluyor harca harca hicbir şey kalmıyor kenarda yoksa kartlar borç falan bu sefer işin içinden çıkmak çok daha zor bakalım bende bir hedef belirleyeyim yılbaşına 2 ay kaldı ne yapabilirsem artikHayır canım nedenyanlış anlayayım bir anda sen adanada mısın deyince tanıdık mı acaba dedim
zde de öyle be zaman birikime niyetlensek illaki bişeyler çıkıyor rabbim can sağlığı versin napalım yapacak bişey yok
72 çeyrek demişim 43 biriktirdimKızlar hedefine yaklaşan var mı yıl bitiyor bende bittim
Yarısını geçmişsin ki alış fiyatına bakarsan zaten sen daha fazla biriktirmissindir72 çeyrek demişim 43 biriktirdim
Hedef tutmuş maşallah ben orada değildim ama hedefim başladığım günkü gibi saf temiz ve stabil inşallah seneye daha dirençli ve gizli yürüyecek o zaman kesin tutarKızar ben hedefimi yarım bırakmak zorunda kaldım biliyorsunuz.
Arsa aldık arabayı yeniledik.
Birikim hedefime ulaşmis kabul ediyorum kendimi.
Aralık ayından itibaren 2021 hedeflerimizi yazarız inşallah
Ben onu duymadım, dün bakan evdeki çocuklad okuldakilerden daha çok covide yakalanıyorlar, okullarda vaka artışı yok demişti.Bakan açıklama yapmış şimdi vaka artıyor diye
Bir de camları açıyoruz, ya cereyan ya covid. Seç beğen alOkuldan geldim sersem gibiyim sanırım korona oluyorum
Bugün çocuklar hep öksürüyordu
Havalar biraz soğusa ne olacak bilmiyorum
Sorma bu kış nasıl olacak benimkiler 1Bir de camları açıyoruz, ya cereyan ya covid. Seç beğen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?