- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.181
Geçmiş olsun canım.. 1 yasinda eklenen yeni asilarin etkileri 3 haftaya kadar görülebilir dedi bize doktor.Kızım hasta olucak sanırımHapşırık ve azıcık aklına geldikce öksürük var.Ates yok ama kulak arkasında mercimek kadar sertlik oluşmuş.Vucut aşi,dis döneminde savunmasız olduğundan gerceklesirmis çoğunlukla.Ve kaç gün oldu disi çıkmıyor,daha ne kadar şişicekte sonra patlayacak anlamadim Doktor randevusu baksam iyi olucak ama küçük şehirde özel hastane olmaması kadar beni zorlayan bir şey yok...
Hayırlı olsun canım arkadaşların dedigi gibi bir sey ihtiyaçsa ertelemeden almak lazım doviz surekli artıyor. Ustelik yeniyilda yeni zamlar gelecektir mutlaka. Guzel gunlerde kullan, niye çalışıyoruz ki Allah sağlık versin yine kazanırız.Şuan 8000 TL harcıyoruz
Kızar ben hedefimi yarım bırakmak zorunda kaldım biliyorsunuz.
Arsa aldık arabayı yeniledik.
Birikim hedefime ulaşmis kabul ediyorum kendimi.
Aralık ayından itibaren 2021 hedeflerimizi yazarız inşallah
Benim hedefim bu ay tutmazsa bile cok az bir miktar kalacak gelecek ay kesin tutuyor ( acil bir şey çıkmasın hayirlisiyla).Bu arada hedefler nasıl gidiyor kızlar ilk sayfaya hedefini yazdıran arkadaşlar nerelerdesiniz
Bu ikisini aldık yAHayırlı olsun canım arkadaşların dedigi gibi bir sey ihtiyaçsa ertelemeden almak lazım doviz surekli artıyor. Ustelik yeniyilda yeni zamlar gelecektir mutlaka. Guzel gunlerde kullan, niye çalışıyoruz ki Allah sağlık versin yine kazanırız.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım.. 1 yasinda eklenen yeni asilarin etkileri 3 haftaya kadar görülebilir dedi bize doktor.
Takip et bakalım bir sey olmaz inşallah
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Şuan gördüm ayyyy çok özür dilerimÇok sağol canımGündüzleri keyfi gayet yerinde.Ne oluyorsa gece oluyor bu hanımefendilere Randevu pazartesiye kaldı,bugun devlete gitmedigimiz icin.İnsallah o güne dekte düzelir o sis kısım
İddaya girelim miBiri eşimi durdursun kızlara alışveriş yapıyor bakalım ne kadara patlayacak
Yok yok girmeyelim büyük kızın monta ihtiyacı var nike dan alalım diyor netten baktım çok basit modeller 700 filan dedim sen gönder parayı ben burdan alırımİddaya girelim mi
2000 TL diyecektimYok yok girmeyelim büyük kızın monta ihtiyacı var nike dan alalım diyor netten baktım çok basit modeller 700 filan dedim sen gönder parayı ben burdan alırım
Sana inanmam diyor
O attığımı alamadık yA stok tükendi anında para gelene kadar başka aldık artıkaldınız mı tuğçe ihtiyaçsa hiç üzülme ocakta başlayacakmış bizimde telefon taksiti var o olmasa bende düşünürdüm şimdilik erteledik robot ve laptop işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?