Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım.. 1 yasinda eklenen yeni asilarin etkileri 3 haftaya kadar görülebilir dedi bize doktor.
Takip et bakalım bir sey olmaz inşallah

Şuan 8000 TL harcıyoruz
Hayırlı olsun canım arkadaşların dedigi gibi bir sey ihtiyaçsa ertelemeden almak lazım doviz surekli artıyor. Ustelik yeniyilda yeni zamlar gelecektir mutlaka. Guzel gunlerde kullan, niye çalışıyoruz ki Allah sağlık versin yine kazanırız.

Kızar ben hedefimi yarım bırakmak zorunda kaldım biliyorsunuz.
Arsa aldık arabayı yeniledik.
Birikim hedefime ulaşmis kabul ediyorum kendimi.
Aralık ayından itibaren 2021 hedeflerimizi yazarız inşallah

Pure Allah bereket versin, bin kere maşallah daha ne yapacaksın. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Bunların hepsi birikim sonuçta.

Bu arada hedefler nasıl gidiyor kızlar ilk sayfaya hedefini yazdıran arkadaşlar nerelerdesiniz
Benim hedefim bu ay tutmazsa bile cok az bir miktar kalacak gelecek ay kesin tutuyor ( acil bir şey çıkmasın hayirlisiyla).

Bu hedefe nisan-kasim arasi ulaştık. Bu normalde bizi zorlayacak bir hedefti ama malum pandemiden dolayı Türkiye'ye gidemedik. Gitseydik uçak bileti, yurt içi ucuslar, hediyeler vs derken aşağı yukarı $5000 harcardık. Yine malum tatile, sehir dışına vs gidemedik, disarda yeme icme cok olmadı, bunların da etkisi cok büyük.

Yıl sonu büyük ihtimal ev değiştirecegiz. Gelecek yıl da durumlar biraz duzelirse Türkiyeye gideriz. O yuzden hedefimi daha minimal belirleyeceğim.

Bu ikisini aldık yA tableti günlük kullanmak için pc de herşey aşırı pahalanıyor mecbur alınacak bari alıp borcu bitirelim diye . Tüm sitelerden kontrol ettik en ucuzu buydu .

Eklentiler

• 08DE549B-A061-41DF-A424-111B7A15AF51.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 117
  • 21115867-2F8A-4848-8829-4821525B5BB7.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 111
Geçmiş olsun canım.. 1 yasinda eklenen yeni asilarin etkileri 3 haftaya kadar görülebilir dedi bize doktor.
Takip et bakalım bir sey olmaz inşallah
Çok sağol canım Gündüzleri keyfi gayet yerinde.Ne oluyorsa gece oluyor bu hanımefendilere Randevu pazartesiye kaldı,bugun devlete gitmedigimiz icin.İnsallah o güne dekte düzelir o sis kısım

Çok sağol canım Gündüzleri keyfi gayet yerinde.Ne oluyorsa gece oluyor bu hanımefendilere Randevu pazartesiye kaldı,bugun devlete gitmedigimiz icin.İnsallah o güne dekte düzelir o sis kısım
Şuan gördüm ayyyy çok özür dilerim çok geçmiş olsun offf çocuklar hasta olmasın

Yok yok girmeyelim büyük kızın monta ihtiyacı var nike dan alalım diyor netten baktım çok basit modeller 700 filan dedim sen gönder parayı ben burdan alırım

Sana inanmam diyor
2000 TL diyecektim

Kızlar şöyle planladık ocak 15 te telefonların taksiti bitmiş oluyor . 15 kasımdan itibaren 1000 TL tablet pc için 1000 TL de telefonlar için ödeme yapacağız. Şubat 15 ten itibaren de 2000 TL tablet pc ödeyip hızlı şekilde bitireceğiz . Bu ay 1000 TL telefonlara ödedik kredi . 1000 TL de tazminat kesildi . Yine de 1 yarım 1 gram aldım yine aynı taktikte bitireceğiz inş . Bu sene 1 klima 2000 TL 2 telefon 9000 TL tablet ve pc 8000 TL

aldınız mı tuğçe ihtiyaçsa hiç üzülme ocakta başlayacakmış bizimde telefon taksiti var o olmasa bende düşünürdüm şimdilik erteledik robot ve laptop işini
O attığımı alamadık yA stok tükendi anında para gelene kadar başka aldık artık

Selam kızlar
Gündüzleri mesajları hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Oğlumu uyutuyorum şuan.
bugün hava güzeldi Güneşli havanlarda kendimi çok iyi hissediyorum.
Sabah saçlarımı düzleştirdim oğlumu arabasına koydum dışarı çıktık biraz..
dönüşte markete uğradım.
140 lira harcadım
Kaşar içim
Sucuk cumhuriyet
La vache
İki kutu süt pınar
Çikolata sos
Kavrulmuş fındık
Ruffles
4lü mini kola
Bulaşık deterjanı fairy
Yumuşatıcı abc
Papia wc kağıdı
Algida dondurma

Kadayıflı muhallebili tatlı yaptım birde 🍽

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…