- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.201
Pc çilek kokuyor
Teşekkür ediyorum sevgim daha iyisi size olsun
Dönemsel mi acaba ? Abi bebek diş çıkarırken geceleri öyle ağlıyor ben çok korkuyorum asla kucağımda durmuyor o an kendini geriye atıyorKızlar oğlum kapı gıcırtısına duysa hemen oynuyorağladığı an müzik açıyorum hemen sakinleşip oynuyor. Ama geceleri çok zor sakinleşiyor bir ağlıyor sanki biri canını
Acıtıyor mümkün değil sakinleştirmek o an
çok üzülüyorum
Geçmiş olsun cnmKızım hasta olucak sanırımHapşırık ve azıcık aklına geldikce öksürük var.Ates yok ama kulak arkasında mercimek kadar sertlik oluşmuş.Vucut aşi,dis döneminde savunmasız olduğundan gerceklesirmis çoğunlukla.Ve kaç gün oldu disi çıkmıyor,daha ne kadar şişicekte sonra patlayacak anlamadim Doktor randevusu baksam iyi olucak ama küçük şehirde özel hastane olmaması kadar beni zorlayan bir şey yok...
Bilmiyorum ki canım bir aydır böyle. Bizim de kucak istemiyor o an kendini geriye atıyor . normalde emerken sakinleşir onu da istemiyor ne yapıcağımızı şaşırıyoruz. Gündüz hiç öyle ağlamazDönemsel mi acaba ? Abi bebek diş çıkarırken geceleri öyle ağlıyor ben çok korkuyorum asla kucağımda durmuyor o an kendini geriye atıyor
Aaaa aynı abi bebek anlattığın ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor sakinleşiyor ama bu Kayseri’den döndükten sonra oldu birkaç gün ardına dişi çıktı zatenBilmiyorum ki canım bir aydır böyle. Bizim de kucak istemiyor o an kendini geriye atıyor . normalde emerken sakinleşir onu da istemiyor ne yapıcağımızı şaşırıyoruz. Gündüz hiç öyle ağlamaz
Bende seni etiketleyecektim neredesin diyebnedemistimkibenn cok geçmiş olsun kuzucuga
tuce_tuce pc ve tabletiniz hayırlı olsun
NarinNarin nasıl gidiyorlar kayınvalide ile hayat Bizde 1 hafta sonra kavuşuyoruz
Cedric1003 geçmiş olsun inş kuzucuklar ilerlemeden atlatır.
Kmsl Hnd maşallah eşinin bonkörlüğü tutmus ama iyi yönetmişsin olayı aferin kızıma
Scss94 döngel birtanem döngel
Penguen altın uçtu artık gram aldıkmı sevinecegız hayat çok pahalı
Bütüngün badem kırdık erzak toparlıyorumBende seni etiketleyecektim neredesin diyeb
Ev iyice yerleşti miBütüngün badem kırdık erzak toparlıyorumNe alsam diye bakınıyorum
Aaaa aynı abi bebek anlattığın ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor sakinleşiyor ama bu Kayseri’den döndükten sonra oldu birkaç gün ardına dişi çıktı zaten
İnşallah sadece diştendirAaaa aynı abi bebek anlattığın ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor sakinleşiyor ama bu Kayseri’den döndükten sonra oldu birkaç gün ardına dişi çıktı zaten
Yok yA diş veya geçiş dönemidirİnşallah sadece diştendir
Kalıcı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?