Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dönemsel mi acaba ? Abi bebek diş çıkarırken geceleri öyle ağlıyor ben çok korkuyorum asla kucağımda durmuyor o an kendini geriye atıyor

Geçmiş olsun cnm

Dönemsel mi acaba ? Abi bebek diş çıkarırken geceleri öyle ağlıyor ben çok korkuyorum asla kucağımda durmuyor o an kendini geriye atıyor
Bilmiyorum ki canım bir aydır böyle. Bizim de kucak istemiyor o an kendini geriye atıyor . normalde emerken sakinleşir onu da istemiyor ne yapıcağımızı şaşırıyoruz. Gündüz hiç öyle ağlamaz

nedemistimkibenn cok geçmiş olsun kuzucuga
tuce_tuce pc ve tabletiniz hayırlı olsun
NarinNarin nasıl gidiyorlar kayınvalide ile hayatBizde 1 hafta sonra kavuşuyoruz
Cedric1003 geçmiş olsun inş kuzucuklar ilerlemeden atlatır.
Kmsl Hnd maşallah eşinin bonkörlüğü tutmus ama iyi yönetmişsin olayı aferin kızıma
Scss94 döngel birtanem döngel
Penguen altın uçtu artık gram aldıkmı sevinecegız hayat çok pahalı

Bilmiyorum ki canım bir aydır böyle. Bizim de kucak istemiyor o an kendini geriye atıyor . normalde emerken sakinleşir onu da istemiyor ne yapıcağımızı şaşırıyoruz. Gündüz hiç öyle ağlamaz
Aaaa aynı abi bebek anlattığın ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor sakinleşiyor ama bu Kayseri’den döndükten sonra oldu birkaç gün ardına dişi çıktı zaten

Bende seni etiketleyecektim neredesin diyeb

Aaaa aynı abi bebek anlattığın ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor sakinleşiyor ama bu Kayseri’den döndükten sonra oldu birkaç gün ardına dişi çıktı zaten
İnşallah sadece diştendir
Kalıcı olmasın

Bebek için alışveriş listesi yaptım pazar günü e bebek yaparız bi.
mont
2 tane külotlu çorap
1 tane pipetli bardak
10 tane uzun kollu çıt çıtlı badi
1 uzun kollu penye hırka
1 tane yelek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…