Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ev iyice yerleşti mi
Eh yerleşti sayılır.İkeadan sandalye alacağız stok yok İzmire 27sinde gelecekmıs bakalım.Doğtaştan gelen sandalyenin 2 tanesinin bacağı 1cm kısa onu gelip alacaklar incelemeye gidecek.Koltuk üretilip gelecek 3lü eksik sehpalar Pazartesi gelecek.Sorun var her köşede

Önemli olan birlikte olmanız boşver sen herşeyi

Canım senin de bebegin 1 yaş civarinda değil mi? Uyanıp ağlama gorulurmus bu dönem, doktor bizim muayene notlarına yazmış. Geçici bir dönem üzülme

Gece bekçisi olarak geldim yine bu saatte☺
Ancak bu saatte ev sakinlesiyor evdeki harektlillik bitiyor artık yorgunluktan belim bedenimden ayrılacak kadar ağrıyor
Günü sıfır harcama ile kapattık çok şükür
Darısı yarının başına Inşallah ekmek dışında bir harcamız olmaz.
Kv geldiler yemeğe yedik içtik güzel geçti.Azönce mutfak toplayip bulasik mak.calistirdim elimede 1 salkim üzüm aldim koltuga uzandim.Bebeşim gündür yine çok huzursuz ve mutsuz sürekli mızır mızır doğru düzgün uyumuyor 15 dk sürüyor uykusu. haliyle bedenimizle birlikte gönlümüz de çok yoruluyor böyle olunca.
Kv ile 15 gün önce görüşmüştük o günden bugüne dahada zayıflamışsın dedi bi tartıl dedi bi baktık 45.2 ye düşmüşüm çoğu zaman kahvaltı sofrasını hazirliyorum çayımdan çeyrek bardak bile icemeden kalkıyorum bebeğe ordan büyük oğlanın dersine bak sorularını cevapla v.s derken aynen topluyorum masayı kahvaltımı yapmadan.aksamda ancak bir çorba içebiliyorum kalk otur yapınca yada bebis mızır mızır edince hiç bişey yiyesim gelmiyor.Esim oyalasa bile sesini duydukça oturup yiyemiyorum yine yemeden topluyorum.
Bu arada bebişin 400 tl si ve oğlanında 200 tl si var eşime üzerine ekleyip ikisine 1 er gr altın alalım dedim Tamam maaşta yaparız dedi

Hoşgeldin bende 46 kg olmuşum 47 dim

Senin bebişe nasıl olur acaba

Eklentiler

• C567E0CE-466F-41CA-B79F-31FF601A5333.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 84
Senin bebişe nasıl olur acaba
Aa çok mantıklı hiç aklıma gelmedi böyle bişey küçük vardır heralde çok teşekkür ederim valla evdeki patik kreasyonu örme olanlardan 4 çift var hatta.
Şu soldaki gri bot gibi olanlari hiç giydirmedim
Onlarida tepinerek çıkarabilirmi bilmiyorum ama digerlerinin hepsini tepinerek 30 saniyede cikartiyor

Eklentiler

• 20201023_123636.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 84
Ay baktım küçük numaralar da var abi bebek şuan 18 giyiniyor

Ben bu sene ücretsiz izinde oldugum için hedef yazmamıştım.
Bundan sonraki hedefim ev bittikten sonra kendi arabamı almak. önceden iki arabayı gereksiz görüyordum ama artık böyle düşünmüyorum.istedigim zaman anahtarını alıp binebilecegim bir araba olsun.
Şuan da hem ev hemde araba için birikim yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…