- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.221
Eh yerleşti sayılır.İkeadan sandalye alacağız stok yok İzmire 27sinde gelecekmıs bakalım.Doğtaştan gelen sandalyenin 2 tanesinin bacağı 1cm kısa onu gelip alacaklar incelemeye gidecek.Koltuk üretilip gelecek 3lü eksik sehpalar Pazartesi gelecek.Sorun var her köşedeEv iyice yerleşti mi
Sağol canımAğzı tadı ile yiyin
Önemli olan birlikte olmanız boşver sen herşeyiEh yerleşti sayılır.İkeadan sandalye alacağız stok yok İzmire 27sinde gelecekmıs bakalım.Doğtaştan gelen sandalyenin 2 tanesinin bacağı 1cm kısa onu gelip alacaklar incelemeye gidecek.Koltuk üretilip gelecek 3lü eksik sehpalar Pazartesi gelecek.Sorun var her köşede
Eşine sor o bilirİçimden bir ses kv ler yakında bize gelecek diyor
Canım senin de bebegin 1 yaş civarinda değil mi? Uyanıp ağlama gorulurmus bu dönem, doktor bizim muayene notlarına yazmış. Geçici bir dönem üzülmeKızlar oğlum kapı gıcırtısına duysa hemen oynuyorağladığı an müzik açıyorum hemen sakinleşip oynuyor. Ama geceleri çok zor sakinleşiyor bir ağlıyor sanki biri canını
Acıtıyor mümkün değil sakinleştirmek o an
çok üzülüyorum
Ben de daha yeni bastan sona bir daha izleyip bitiridimLeyla ile Mecnunu açtık internetten tv den izliyoruz. En sevdiğim dizi
Kayseri’den dönerken bana diyordu ki 12. Ayda oradayımEşine sor o bilirKış günü gelmez bence napacak sogukta orada
Evet canım yakın da 13 aylık olucak.Canım senin de bebegin 1 yaş civarinda değil mi? Uyanıp ağlama gorulurmus bu dönem, doktor bizim muayene notlarına yazmış. Geçici bir dönem üzülme
HoşgeldinGece bekçisi olarak geldim yine bu saatte☺
Ancak bu saatte ev sakinlesiyor evdeki harektlillik bitiyor artık yorgunluktan belim bedenimden ayrılacak kadar ağrıyor
Günü sıfır harcama ile kapattık çok şükür
Darısı yarının başına Inşallah ekmek dışında bir harcamız olmaz.
Kv geldiler yemeğe yedik içtik güzel geçti.Azönce mutfak toplayip bulasik mak.calistirdim elimede 1 salkim üzüm aldim koltuga uzandim.Bebeşim gündür yine çok huzursuz ve mutsuz sürekli mızır mızır doğru düzgün uyumuyor 15 dk sürüyor uykusu. haliyle bedenimizle birlikte gönlümüz de çok yoruluyor böyle olunca.
Kv ile 15 gün önce görüşmüştük o günden bugüne dahada zayıflamışsın dedi bi tartıl dedi bi baktık 45.2 ye düşmüşümçoğu zaman kahvaltı sofrasını hazirliyorum çayımdan çeyrek bardak bile icemeden kalkıyorum bebeğe ordan büyük oğlanın dersine bak sorularını cevapla v.s derken aynen topluyorum masayı kahvaltımı yapmadan.aksamda ancak bir çorba içebiliyorum kalk otur yapınca yada bebis mızır mızır edince hiç bişey yiyesim gelmiyor.Esim oyalasa bile sesini duydukça oturup yiyemiyorum yine yemeden topluyorum.
Bu arada bebişin 400 tl si ve oğlanında 200 tl si var eşime üzerine ekleyip ikisine 1 er gr altın alalım dedim Tamam maaşta yaparız dedi
Senin bebişe nasıl olur acabaGece bekçisi olarak geldim yine bu saatte☺
Ancak bu saatte ev sakinlesiyor evdeki harektlillik bitiyor artık yorgunluktan belim bedenimden ayrılacak kadar ağrıyor
Günü sıfır harcama ile kapattık çok şükür
Darısı yarının başına Inşallah ekmek dışında bir harcamız olmaz.
Kv geldiler yemeğe yedik içtik güzel geçti.Azönce mutfak toplayip bulasik mak.calistirdim elimede 1 salkim üzüm aldim koltuga uzandim.Bebeşim gündür yine çok huzursuz ve mutsuz sürekli mızır mızır doğru düzgün uyumuyor 15 dk sürüyor uykusu. haliyle bedenimizle birlikte gönlümüz de çok yoruluyor böyle olunca.
Kv ile 15 gün önce görüşmüştük o günden bugüne dahada zayıflamışsın dedi bi tartıl dedi bi baktık 45.2 ye düşmüşümçoğu zaman kahvaltı sofrasını hazirliyorum çayımdan çeyrek bardak bile icemeden kalkıyorum bebeğe ordan büyük oğlanın dersine bak sorularını cevapla v.s derken aynen topluyorum masayı kahvaltımı yapmadan.aksamda ancak bir çorba içebiliyorum kalk otur yapınca yada bebis mızır mızır edince hiç bişey yiyesim gelmiyor.Esim oyalasa bile sesini duydukça oturup yiyemiyorum yine yemeden topluyorum.
Bu arada bebişin 400 tl si ve oğlanında 200 tl si var eşime üzerine ekleyip ikisine 1 er gr altın alalım dedim Tamam maaşta yaparız dedi
Aa çok mantıklı hiç aklıma gelmedi böyle bişey küçük vardır heralde çok teşekkür ederim vallaSenin bebişe nasıl olur acaba
Ay baktım küçük numaralar da var abi bebek şuan 18 giyiniyorAa çok mantıklı hiç aklıma gelmedi böyle bişey küçük vardır heralde çok teşekkür ederim vallaevdeki patik kreasyonu örme olanlardan 4 çift var hatta.
Şu soldaki gri bot gibi olanlari hiç giydirmedim
Onlarida tepinerek çıkarabilirmi bilmiyorum ama digerlerinin hepsini tepinerek 30 saniyede cikartiyor
Bir arkadaşım daha aynı şeyi söyledi. Onun oğlu da 13 aylık, sanırım hepinizin başında şu anEvet canım yakın da 13 aylık olucak.
içimi ferahlattın teşekkür ederim
Uyuduğumuzu zannetmeyinBir arkadaşım daha aynı şeyi söyledi. Onun oğlu da 13 aylık, sanırım hepinizin başında şu angececek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?