- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.076
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.261
Yine 03:00-04:00 arası zor uyudu hemen 06:30 kalktı zHeyy Maşallah
Benimki de o saatlerde kalktı tekrar uyuttum ben internette takıldımşimdi uyandı minooşum
Yok yaaa daha dün oldu bu olayGünaydın güzeller
Bigazinda yanma var canım
kizimin öğretmeni olmasın sakinbizimkinin de eşi asker kadın hasta karantinada
Bizim de aynıYine 03:00-04:00 arası zor uyudu hemen 06:30 kalktı z
Canım nasıl olacak ki o isZorluk çıkart gelmesin aklını kullan
Sütüm mü yetmiyor o ara acaba aç mı diyorum .Bizim de aynı
İşsiz parasız kalırsan yardım etmem filan deCanım nasıl olacak ki o is
Ben zaten o disaari akrabalarıyla fasila oraya buraya gitmesin istiyorum zorluk olarak gördüğüm için değil ama onu bile kabul etmedi düşün
Ortak hicbisey yok dört senedir ne için çabaladı o kadar çalıştı ataninca gorcez
Canım artık kendi mesleğini yapıcaksın ona muhtaç olmayacaksın. Ailen nasıl onlara yakın olsan
Başka bakalım yaaa pahalıSarı çok şirin fiyatı yüksek birde kargo ücreti olucak
İşsiz parasız kalırsan yardım etmem filan de
Bende bazen öyle düşünüyorum ama değil bence senin ki. Uzaklardayız n dediği gibi şuan dönemsel olabilir. İdrar ve kakasından anlayabilirsin yine de.Sütüm mü yetmiyor o ara acaba aç mı diyorum .
Artık yemek yiyor yA o dönem geçti anlamıyorum yAni . Ama 9. Aydan sonra zaten doktorlar gece beslenmesi istemiyorlarBende bazen öyle düşünüyorum ama değil bence senin ki. Uzaklardayız n dediği gibi şuan dönemsel olabilir. İdrar ve kakasından anlayabilirsin yine de.
O iş bulacak kuracakta şu kötü piyasada ölme eşeğim ölme yAniYani Öğrt maaşı da tek olunca çocukla yetmez saten
Bben açıkça dedim senin kazandigin anca evi gecindirir diye
O da sen kendine kullan dedi paranı
Bende omlet yapıyorum tereyağında yanına peynir zeytin koyuyorum Ve ıhlamur demliyorum bazen bitiyor bazen hiç yemiyor bazen yarısını psikolojisine göre değişiyorHer sabah bizimkine böyle hazırlıyorum ama çok az yiyor, yumurtasını bazen Farklı pişiriyorum Eki Görüntüle 2709924
Açıkça sordum borcun var mıO iş bulacak kuracakta şu kötü piyasada ölme eşeğim ölme yAniUmarım yine senden gizli bir borcu yoktur
Ne yapacaksın dediğine göre bunun açılımı evet var demek oluyor sende farkındasındırAçıkça sordum borcun var mı
diye ne yapcan dedi. benden mal kaçırıp kardesinin üzerine ev yaparak bir hata ettin ikinci hatayı da ben yapmayayım kendime bişey alırsam borca gitsin istemiyorum
Çok haklısınNe yapacaksın dediğine göre bunun açılımı evet var demek oluyor sende farkındasındırbu adamdan ayrılmayı düşünüyor musun
Şimdi şöyle kocan için 3 seçenek varÇok haklısın
Düzeltme için çok çabası yok ama eskiye göre kat kat iyi
Napcagm bilmiyorum
Şimdi atandı beni birakti diyedebilir
Ya da ben çalışmaya başlarsam bana karşı bakış açısı degisebilir
Bilmiyorum
Oğlan babasına çok düşkün
Hiçbir şeyden eksik bırakmıyor eve vs
Sınav zamanı da çok destek oldu
Dışarı vs çıkalım desem hiç yok demedi
Tam olarak ne yapıyor bana söylemiyorlarŞimdi şöyle kocan için 3 seçenek var
1 ) kumar oynuyor
2) madde bağımlısı
3) karı kız peşinde
Bu şekilde para harcadı borç yaptı . Sen çalışıyorsun diye sana bakış açısı değişir tabi devlet memurusun 15. De maaş tık hesapta hazır para gelir kim istemez ki ?
Bu bakış açısına göre ben devlet memuru değilim şuan bebeği büyütüyorum evlenirken işten ayrıldım o zaman kocamın bana bakış açısı farklı olmalı ? Atandı beni bıraktı desin ne var ki bunda sana vururken düşünecekti bunları
İnş gönlüne göre olsun hersey çok sevindim.Hazır eviniz var gidip deneyebilirsiniz sonuçta oda senin evin niye kira veresin.Sana salca olmayacaklarsa aranıza sülalesi ile mesafe koyabileceksen bence git.Kimseden fayda yok kira derdin olmayınca onu kenara atarsın evladın için.Tam olarak ne yapıyor bana söylemiyorlar
Geçenlerde düzeldi borcu yok dedi kv
Ama bankaya biraz var dedi sadece
Sonuçlar belli değilken
Canım ben eşimin normal olduğunu çokta düşünmüyorum kendini hiç acmiyor
Haklısın şuan o tarz durumlar yok ama garantisi de yok
Şimdi ben Urfa'ya gidersem o ev eşin ailesinin olarak bile gözükse konuta satmasinlae diye bişey koydurup oturabiliyorum en azından o garanti olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?