Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zorluk çıkart gelmesin aklını kullan
Canım nasıl olacak ki o is
Ben zaten o disaari akrabalarıyla fasila oraya buraya gitmesin istiyorum zorluk olarak gördüğüm için değil ama onu bile kabul etmedi düşün

Ortak hicbisey yok dört senedir ne için çabaladı o kadar çalıştı ataninca gorcez

İşsiz parasız kalırsan yardım etmem filan de

Canım artık kendi mesleğini yapıcaksın ona muhtaç olmayacaksın. Ailen nasıl onlara yakın olsan

Ailem aslında parça pörçük
Kardeşim askere gidecek gitmese onla giderdm
Annemle babam ayrı başkasıyla evli babamın kendine faydası yok
İnsanlardan faydalanmaya çalışıyor oysa genç.
Halamlar var
En batı Kütahya açmış ilk atamada
Çocuğumla bir yaşayacağım hastane yaşam koşulları geçinmeye uygun ve güvenli bir yer olması lazım
Annem İstanbul'da ama
Geçen ek atamada İstanbul açıldı

Bende bazen öyle düşünüyorum ama değil bence senin ki. Uzaklardayız n dediği gibi şuan dönemsel olabilir. İdrar ve kakasından anlayabilirsin yine de.
Artık yemek yiyor yA o dönem geçti anlamıyorum yAni . Ama 9. Aydan sonra zaten doktorlar gece beslenmesi istemiyorlar

Yani Öğrt maaşı da tek olunca çocukla yetmez saten
Bben açıkça dedim senin kazandigin anca evi gecindirir diye
O da sen kendine kullan dedi paranı
O iş bulacak kuracakta şu kötü piyasada ölme eşeğim ölme yAni Umarım yine senden gizli bir borcu yoktur

Her sabah bizimkine böyle hazırlıyorum ama çok az yiyor, yumurtasını bazen Farklı pişiriyorum Eki Görüntüle 2709924
Bende omlet yapıyorum tereyağında yanına peynir zeytin koyuyorum Ve ıhlamur demliyorum bazen bitiyor bazen hiç yemiyor bazen yarısını psikolojisine göre değişiyor ceviz ve pekmezi kavanoz mamasına koyuyorum her akşam yoksa yediremiyorum

O iş bulacak kuracakta şu kötü piyasada ölme eşeğim ölme yAni Umarım yine senden gizli bir borcu yoktur
Açıkça sordum borcun var mı
diye ne yapcan dedi. benden mal kaçırıp kardesinin üzerine ev yaparak bir hata ettin ikinci hatayı da ben yapmayayım kendime bişey alırsam borca gitsin istemiyorum

Açıkça sordum borcun var mı
diye ne yapcan dedi. benden mal kaçırıp kardesinin üzerine ev yaparak bir hata ettin ikinci hatayı da ben yapmayayım kendime bişey alırsam borca gitsin istemiyorum
Ne yapacaksın dediğine göre bunun açılımı evet var demek oluyor sende farkındasındır bu adamdan ayrılmayı düşünüyor musun

Ne yapacaksın dediğine göre bunun açılımı evet var demek oluyor sende farkındasındır bu adamdan ayrılmayı düşünüyor musun
Çok haklısın
Düzeltme için çok çabası yok ama eskiye göre kat kat iyi
Napcagm bilmiyorum
Şimdi atandı beni birakti diyedebilir
Ya da ben çalışmaya başlarsam bana karşı bakış açısı degisebilir
Bilmiyorum
Oğlan babasına çok düşkün
Hiçbir şeyden eksik bırakmıyor eve vs
Sınav zamanı da çok destek oldu
Dışarı vs çıkalım desem hiç yok demedi

Şimdi şöyle kocan için 3 seçenek var
1 ) kumar oynuyor
2) madde bağımlısı
3) karı kız peşinde
Bu şekilde para harcadı borç yaptı . Sen çalışıyorsun diye sana bakış açısı değişir tabi devlet memurusun 15. De maaş tık hesapta hazır para gelir kim istemez ki ?
Bu bakış açısına göre ben devlet memuru değilim şuan bebeği büyütüyorum evlenirken işten ayrıldım o zaman kocamın bana bakış açısı farklı olmalı ? Atandı beni bıraktı desin ne var ki bunda sana vururken düşünecekti bunları

Tam olarak ne yapıyor bana söylemiyorlar
Geçenlerde düzeldi borcu yok dedi kv
Ama bankaya biraz var dedi sadece
Sonuçlar belli değilken
Canım ben eşimin normal olduğunu çokta düşünmüyorum kendini hiç acmiyor
Haklısın şuan o tarz durumlar yok ama garantisi de yok
Şimdi ben Urfa'ya gidersem o ev eşin ailesinin olarak bile gözükse konuta satmasinlae diye bişey koydurup oturabiliyorum en azından o garanti olcak

İnş gönlüne göre olsun hersey çok sevindim.Hazır eviniz var gidip deneyebilirsiniz sonuçta oda senin evin niye kira veresin.Sana salca olmayacaklarsa aranıza sülalesi ile mesafe koyabileceksen bence git.Kimseden fayda yok kira derdin olmayınca onu kenara atarsın evladın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…