Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pembegömlek çook sevindim senin adına

Pembegömlek çook sevindim senin adına
Teşekkür ederim canm benim bende çok sevinçli ve heyecanlıyım

Kızlar birde bizim urfada ev vardı ya kaynimin üzerine . Eşimin akrabaları hep orda kız kardeşi bu yaz oraya gelin gitti.
KayinbBaam dahil herkes gidin evinize oturun orası daha iyi olur diyor.
Ev merkezde sayılır benim sıralamam da çok iyi çok şükür heba olsun istemiyorum açıkçası

Tercihlerde de en batı Kütahya
Açılıyor
Kendi evimde oturmak mi sosyal olanak çok yok orda
Yoksa farklı bir yer mi

Evet canım öyle yapmicam ama mecburen ilk aylarsa işı oturuncaya kadar destek olmak gerekcek çünkü işini değiştirip gelecek
Urfaya gitme bence eşin akraba akraba gezer . Birde hadi işi tutmazsa ne olacak o evde oturur sen evi geçindirmek zorunda kalırsın . Senin kocan çok sinir bozucu keşke o sizinle gelmese

Huzurunu düşün canım,
orda olunca sürekli size gelip aylarca kalabilirler.

Bebek pandufların numaraları hemen tükeniyor
19/20 istiyorum çoğu tükenmiş oluyor.
bunları buldm

Eklentiler

• 36288744-1AAC-4DCA-95F7-7E332C299EE0.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
  • BA7CD6A8-17A0-4971-A14D-094F4171DC1C.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 51
  • A26BB68E-29BD-4F9B-93A2-A4155EC232B6.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 52
Urfaya gitme bence eşin akraba akraba gezer . Birde hadi işi tutmazsa ne olacak o evde oturur sen evi geçindirmek zorunda kalırsın . Senin kocan çok sinir bozucu keşke o sizinle gelmese
Beni kisitlicaksan ben gelmicem dedi
Ama sanmıyorum
Mecburen iş tutmazsa bile başkasının yanında çalışmak zorunda üç bin bile alsa kira olmayinca kolay olur
Bende sonradan dusununce akraba konusunu öyle korktum biraz
Bana işte sen burda bile ailemle mi kalıyorsun orada da kalmazsın dedi yani minimum seviyede tutacagimk düşünüyor ki çok haklı

06:30 da kalktık alt üst değiştirdik Bebeğe biraz kahvaltı yaptırdım kızlar oyun oynadık kahvaltı maması hazırladım şimdi emzirdim uyuttum bende biraz uyuyayım

Bebek pandufların numaraları hemen tükeniyor
19/20 istiyorum çoğu tükenmiş oluyor.
bunları buldm
Sarı çok iyi bence bileklerini de tutar bende böyle birşey almak istiyorum . Ama biraz fiyatı yüksekmiş aynı model daha uygun kesin bulunur .

Huzurunu düşün canım,
orda olunca sürekli size gelip aylarca kalabilirler.
Canım kalmazlar diğer oğulları burada kalcak ve yeni evliler işleri burda
Urfa'da kaynbabamin kardeşleri yeğenleri
Bir kizi da var
Başka şehre gidersem bu sefer oraya gelirler torun özledik diye

Bence gelmez inş seninle

06:30 da kalktık alt üst değiştirdik Bebeğe biraz kahvaltı yaptırdım kızlar oyun oynadık kahvaltı maması hazırladım şimdi emzirdim uyuttum bende biraz uyuyayım
Heyy Maşallah
Benimki de o saatlerde kalktı tekrar uyuttum ben internette takıldım şimdi uyandı minooşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…