- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.281
Evet ev konusu aklımı karistiriyor ama şuan içinde kiracı varİnş gönlüne göre olsun hersey çok sevindim.Hazır eviniz var gidip deneyebilirsiniz sonuçta oda senin evin niye kira veresin.Sana salca olmayacaklarsa aranıza sülalesi ile mesafe koyabileceksen bence git.Kimseden fayda yok kira derdin olmayınca onu kenara atarsın evladın için.
Canım gözünaydın belki bu sizin için bir dönüm noktası olabilir rabbim seni ve yavrunu korusun eşinle ilgili olayları çok bilmiyorum ama inşallahhh sizi üzmez bol bol dua et canım rabbim yuvanıza huzur mutluluk sağlık verir inşallahhhhhEvet ev konusu aklımı karistiriyor ama şuan içinde kiracı var
Kirasını bize verseler başka yerde de tutulbilir atanmadan önce bile diyordum çünkü kirayı bana verin eşime değil eşim tutmuyoe diyordum.
Onlarda tamam diyorlardj.
Gerçi atanıp kendim oturursam
Çıktığımda kiracıyı kendim yerlestiriirim direkt kendi ibanima gönderirim.
Eş ailesi çok iç içe geçmiş ama ben çok iç içe olmayı seven biri değilim akranim olmayan işi gücü dedikodu olan insanlardansa tanımadığım kişilerle dostluk kurmak daha iyi olur
Canım gözünaydın belki bu sizin için bir dönüm noktası olabilir rabbim seni ve yavrunu korusun eşinle ilgili olayları çok bilmiyorum ama inşallahhh sizi üzmez bol bol dua et canım rabbim yuvanıza huzur mutluluk sağlık verir inşallahhhhh
Selam hemen yaptıklarımı yazayım kızla banyoya gireceğimmm
Ispanaklı gül böreği
Simit poğaça
Ağlayan pasta
Çiğköfte
Çikolatalı toplar
Ne kadarrrr hızlıyım beyaaaaaa
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Şimdi hazırlanmlıyım
Hey maşallahSelam hemen yaptıklarımı yazayım kızla banyoya gireceğimmm
Ispanaklı gül böreği
Simit poğaça
Ağlayan pasta
Çiğköfte
Çikolatalı toplar
Şimdi hazırlanmlıyım
Canımmmmm çok sevindim çok mutlu oldum ne kadar güzel haber bu tebrik ederim seni. Çocuğun ileride seninle gurur duyacak. Sabrettin başardın. İnş her şey daha da güzel olur senin için. Ailesel sorunların inş düzelir. Düzelmese bile sen güçlendikçe başının çaresine bakacaksın ben inanıyorum sana. Daha güzel günler de yakındır inanıyorum ben.Merhaba arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır
Kpss ye girmiştim bu yıl
Çok şükür kontenjandayim
Sizlere de haber vermek istedim
Zor zamanlarimda destek olan çok olmuştu
Sağolun
Başkasını eşimi ailesini duzeltemem belki ama kendimi kurtarabilirimm rabbim nasip etti.
Eşin ne iş yapıyor devlette mi çalışıyor?Evet ev konusu aklımı karistiriyor ama şuan içinde kiracı var
Kirasını bize verseler başka yerde de tutulbilir atanmadan önce bile diyordum çünkü kirayı bana verin eşime değil eşim tutmuyoe diyordum.
Onlarda tamam diyorlardj.
Gerçi atanıp kendim oturursam
Çıktığımda kiracıyı kendim yerlestiriirim direkt kendi ibanima gönderirim.
Eş ailesi çok iç içe geçmiş ama ben çok iç içe olmayı seven biri değilim akranim olmayan işi gücü dedikodu olan insanlardansa tanımadığım kişilerle dostluk kurmak daha iyi olur
Güzel dileklerin için teşekkür ederimEşin ne iş yapıyor devlette mi çalışıyor?
Keşke size gelsem ayyyySelam hemen yaptıklarımı yazayım kızla banyoya gireceğimmm
Ispanaklı gül böreği
Simit poğaça
Ağlayan pasta
Çiğköfte
Çikolatalı toplar
Şimdi hazırlanmlıyım
Ahhh çok şükürSelam kızlar erzakları yükledik oğlusu aldık yeni evimize doğru yola cıktıkÇok şükür Allahım bugünleride gördüm.Allah kimseyi ailesinden ayırmasın kimsenin huzuru agzının tadı kaçmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?