Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet ev konusu aklımı karistiriyor ama şuan içinde kiracı var

Kirasını bize verseler başka yerde de tutulbilir atanmadan önce bile diyordum çünkü kirayı bana verin eşime değil eşim tutmuyoe diyordum.
Onlarda tamam diyorlardj.
Gerçi atanıp kendim oturursam
Çıktığımda kiracıyı kendim yerlestiriirim direkt kendi ibanima gönderirim.

Eş ailesi çok iç içe geçmiş ama ben çok iç içe olmayı seven biri değilim akranim olmayan işi gücü dedikodu olan insanlardansa tanımadığım kişilerle dostluk kurmak daha iyi olur

Canım gözünaydın belki bu sizin için bir dönüm noktası olabilir rabbim seni ve yavrunu korusun eşinle ilgili olayları çok bilmiyorum ama inşallahhh sizi üzmez bol bol dua et canım rabbim yuvanıza huzur mutluluk sağlık verir inşallahhhhh

İnşallah canım benim eşim biraz dik bir insan konuşarak orta yolu bulmak çok zor.
Anca başkaları derse anlıyor
İnsallah

Selam hemen yaptıklarımı yazayım kızla banyoya gireceğimmm

Ispanaklı gül böreği
Simit poğaça
Ağlayan pasta
Çiğköfte
Çikolatalı toplar

Ne kadarrrr hızlıyım beyaaaaaa

Evi süpürdüm sildim toz aldım

Şimdi hazırlanmlıyım

Canımmmmm çok sevindim çok mutlu oldum ne kadar güzel haber bu tebrik ederim seni. Çocuğun ileride seninle gurur duyacak. Sabrettin başardın. İnş her şey daha da güzel olur senin için. Ailesel sorunların inş düzelir. Düzelmese bile sen güçlendikçe başının çaresine bakacaksın ben inanıyorum sana. Daha güzel günler de yakındır inanıyorum ben.

Eşin ne iş yapıyor devlette mi çalışıyor?

Keşke size gelsem ayyyy

B Bugunneselibirgun mesajini okuyuca nasil sevindigimi anlatamam. Çok seviyorum tek basina birseylee basaran,ayaklarinin üstünde duran güclü kadinlari. Tebrik ediyorum seni. Nacizane tavsiyem lutfen parana sahip cik. Bosan diye tavsiye verilmez ama bu hayat senin. Kimseye katlanmak zorunda degilsin. Yolun acik olsun. Tekrar tebrikler.

Ahhh çok şükür

Kızlar kahvaltıdan sonra bebeğe gece maması ver çorba yaptım 1 kalıp çikolatalı kek yaptım bulaşık makinası çalıştı . Bebeğe yemek yedirmeye çalıştım başarısız oldum emzirdim uyuttum . Birer kahve içtik Trendyol kargolarım geliyor aldıklarım çok güzel gelmeye başladı . Az ütü vardı dünden kaldırdım . Akşama şubeden arkadaşlar gelecek 1 aile bakalım öbürünün test pozitif gelmezse tabi et çıkarttım yemek işi eşimde

Kızlar eşimle kayinvalidem markete gitti eve alınacaklar vardı her şeyi almışlar bir de ödemeyi kv yapmış allah razı olsun 210 tl tutmuş büyük bir yükten kurtardı sağ olsun bugün hiç bir şey almadım inşallah gerek kalmaz da günü böyle kapatırım yemek olarak karnıyarık yaptık yanına pilav miss akşama yemeği nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…