- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.301
Benim oğlumda da kulak arkasında şişme olmuştu doktora götürdük falan dediğin gibi asi sonrası olabiliyormuş yerine falan baktı o zaman doktor önemli değil kendiliğinden geçer dedi ve dediği gibide geçti ağrı falanda yapmamıştı doktorda öyle demişti büyük ihtimal senin bebisininde öyledir canını sıkma.. Allah şifa versin alanlara ve inşallah annene bulaşmamıştır çok gorusuyorlarmiydiokyonus zerya271210 Sevgiyeyolculuk A Alya_sura88 tuce_tuce çok sağolun kizlar.alintilama yapamadım mesajlarınıza.
Kulağının arkasındaki ufak mercimek tanesi geçmedi.Saglik ocağı hemsiresiyle de iletişime geçemiyorum şuan ama gece baya araştırdım 12. Ay kızamık, kızamıkçık,kabakulak asisindan sonra bebeklerin %1-%5 inde bu lenf bezi sismesi gorulebiliyormus.Dokuntu olmadı ama muhtemelen asi etkisi.Acildeki kaos ortamına girmek istemiyoruz,şuan başka bir belirtisi yok diye.Bebekler hasta olmasın inşallah
okyonus evine bayıldım,güle güle oturun inşallah.siz bunu çoktan hakettiniz
Bugün ablam ve ailesinin korona olduğunu öğrendim.Baya etkiledi beni.Annem onlarla yakın oturuyor ve kronik hasta.Filyasyon ekibini bekliyorlarmis.İnsallah anneme bulaş olmamistir.Saglik en büyük nimet.Suan gözümde başka hiçbir şey yok.
Cok.sevindim.sizjn adiniza. Cok sukurSelam kızlar erzakları yükledik oğlusu aldık yeni evimize doğru yola cıktıkÇok şükür Allahım bugünleride gördüm.Allah kimseyi ailesinden ayırmasın kimsenin huzuru agzının tadı kaçmasın inş
Çok teşekkür ederim işte başladığımda terapide alacağım kimseye eyvallahim olmazB Bugunneselibirgun canım bravo sana çok çok sevindim senin adına ayaklarının üstünde durman çok önemli böyle bir evlilikte baktın olmuyor al çocuğunu yoluna devam et uğraşma psikopatlarla✌✌
Çok sağol çok teşekkür ederim param ilk zamanlar eve gidecek eşim calisincaya kadar sonra ben geri çekcem kendime ve yatırımlık biseylere harcama yaparımB Bugunneselibirgun mesajini okuyuca nasil sevindigimi anlatamam. Çok seviyorum tek basina birseylee basaran,ayaklarinin üstünde duran güclü kadinlari. Tebrik ediyorum seni. Nacizane tavsiyem lutfen parana sahip cik. Bosan diye tavsiye verilmez ama bu hayat senin. Kimseye katlanmak zorunda degilsin. Yolun acik olsun. Tekrar tebrikler.
Teşekkür ederim Van batman Mardin vs aklımda ama yine de bzizat orda yaşayan kişilerden bilgi almak çok daha doğru oluyorB Bugunneselibirgun hayırlı olsun ataman simdidenHakkari yuksekovada görev yaptım.Senin puanın siralaman guzel diye eminim daha güzel yerler de gelicektir.Dogu için öneri şehir istemissin.Urfa nasıldır bilmiyorum ama biz Van'a bayıldık.Merkezi yerlerindeki hizmet puanını hiç bilemiyorum tabi.Yavrunla nice güzel anılara yeni şehrinde huzurla
Tüh bilsem gelirdimUyuduğumuzu zannetmeyinheyyyy orada kimse var mıııı
Ohhhh beyfendiye hazırlanan kahvaltıya bakınHer sabah bizimkine böyle hazırlıyorum ama çok az yiyor, yumurtasını bazen Farklı pişiriyorum Eki Görüntüle 2709924
Ayyyy keşke topikçe buluşabilsekKeşke size gelsem ayyyy
Allah ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım benimSelam kızlar erzakları yükledik oğlusu aldık yeni evimize doğru yola cıktıkÇok şükür Allahım bugünleride gördüm.Allah kimseyi ailesinden ayırmasın kimsenin huzuru agzının tadı kaçmasın inş
Geçmiş olsun canım umarım hafif atlatırlarokyonus zerya271210 Sevgiyeyolculuk A Alya_sura88 tuce_tuce çok sağolun kizlar.alintilama yapamadım mesajlarınıza.
Kulağının arkasındaki ufak mercimek tanesi geçmedi.Saglik ocağı hemsiresiyle de iletişime geçemiyorum şuan ama gece baya araştırdım 12. Ay kızamık, kızamıkçık,kabakulak asisindan sonra bebeklerin %1-%5 inde bu lenf bezi sismesi gorulebiliyormus.Dokuntu olmadı ama muhtemelen asi etkisi.Acildeki kaos ortamına girmek istemiyoruz,şuan başka bir belirtisi yok diye.Bebekler hasta olmasın inşallah
Bugün ablam ve ailesinin korona olduğunu öğrendim.Baya etkiledi beni.Annem onlarla yakın oturuyor ve kronik hasta.Filyasyon ekibini bekliyorlarmis.İnsallah anneme bulaş olmamistir.Saglik en büyük nimet.Suan gözümde başka hiçbir şey yok.
Yok yaaa daha dün oldu bu olayöğretmenin isminin baş harfini söyle
Merhaba bazı mesajlarına denk gelmiştim. Tebrik ediyorum hersey gönlünce olsunÇok teşekkür ederim işte başladığımda terapide alacağım kimseye eyvallahim olmaz
Çok sağol çok teşekkür ederim param ilk zamanlar eve gidecek eşim calisincaya kadar sonra ben geri çekcem kendime ve yatırımlık biseylere harcama yaparım
Teşekkür ederim Van batman Mardin vs aklımda ama yine de bzizat orda yaşayan kişilerden bilgi almak çok daha doğru oluyor
Van 3. Bölgede doğu sayılıyor Şanlıurfa 2. Bolgeymis
Gönlümün prensiOhhhh beyfendiye hazırlanan kahvaltıya bakınprens galiba
Benim kizim bir aydır yumurta yemiyordu. Ona sarisindan ne omletler yaptım, kayısı kıvamı pişirdim olmadı. Iki gündür tereyağlı kaymaklı bizim omletlerden yiyor ben şokartık ayirmayacagim.
Ay keşke yAAyyyy keşke topikçe buluşabilsek
Allah ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım benim
Geçmiş olsun canım umarım hafif atlatırlar
O bizimki değil sonuç negatif geldi zaten . Sonuç gelmeden kadın evinden kahvaltı fotoları attı duruma
Canım oncelikle ablana ve ailesine geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatirlar. Annende bir şey yoktur inşallahokyonus zerya271210 Sevgiyeyolculuk A Alya_sura88 tuce_tuce çok sağolun kizlar.alintilama yapamadım mesajlarınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?