Bugün ne aldin kaç tl harcadin

okyonus zerya271210 Sevgiyeyolculuk A Alya_sura88 tuce_tuce çok sağolun kizlar.alintilama yapamadım mesajlarınıza.
Kulağının arkasındaki ufak mercimek tanesi geçmedi.Saglik ocağı hemsiresiyle de iletişime geçemiyorum şuan ama gece baya araştırdım 12. Ay kızamık, kızamıkçık,kabakulak asisindan sonra bebeklerin %1-%5 inde bu lenf bezi sismesi gorulebiliyormus.Dokuntu olmadı ama muhtemelen asi etkisi.Acildeki kaos ortamına girmek istemiyoruz,şuan başka bir belirtisi yok diye.Bebekler hasta olmasın inşallah

okyonus evine bayıldım,güle güle oturun inşallah.siz bunu çoktan hakettiniz

Bugün ablam ve ailesinin korona olduğunu öğrendim.Baya etkiledi beni.Annem onlarla yakın oturuyor ve kronik hasta.Filyasyon ekibini bekliyorlarmis.İnsallah anneme bulaş olmamistir.Saglik en büyük nimet.Suan gözümde başka hiçbir şey yok.

B Bugunneselibirgun hayırlı olsun ataman simdiden Hakkari yuksekovada görev yaptım.Senin puanın siralaman guzel diye eminim daha güzel yerler de gelicektir.Dogu için öneri şehir istemissin.Urfa nasıldır bilmiyorum ama biz Van'a bayıldık.Merkezi yerlerindeki hizmet puanını hiç bilemiyorum tabi.Yavrunla nice güzel anılara yeni şehrinde huzurla

Benim oğlumda da kulak arkasında şişme olmuştu doktora götürdük falan dediğin gibi asi sonrası olabiliyormuş yerine falan baktı o zaman doktor önemli değil kendiliğinden geçer dedi ve dediği gibide geçti ağrı falanda yapmamıştı doktorda öyle demişti büyük ihtimal senin bebisininde öyledir canını sıkma.. Allah şifa versin alanlara ve inşallah annene bulaşmamıştır çok gorusuyorlarmiydi

Cok.sevindim.sizjn adiniza. Cok sukur
Allah im esiniz ve cocugunuzla mutlu saglikli yillar nasip etsin

Çok teşekkür ederim işte başladığımda terapide alacağım kimseye eyvallahim olmaz
Çok sağol çok teşekkür ederim param ilk zamanlar eve gidecek eşim calisincaya kadar sonra ben geri çekcem kendime ve yatırımlık biseylere harcama yaparım
Teşekkür ederim Van batman Mardin vs aklımda ama yine de bzizat orda yaşayan kişilerden bilgi almak çok daha doğru oluyor
Van 3. Bölgede doğu sayılıyor Şanlıurfa 2. Bolgeymis

B Bugunneselibirgun hayırlı olsun canım. Nasıl sevindim anlatamam.
İnanıyordum atanacağını aslında azim mi takdir etmisimdir hep.
Eşin ve ailesi ayağını dek alırlar bundan sonra bence.

İlk atandığında çift maaş alacaksın. Taşınmak yerleşmek için en azından maddi anlamda rahat edersin.
Ayrıca okul öncesi olduğu için full ek dersli maaş alırsın 5000 TL'yi geçer tahminim

Her sabah bizimkine böyle hazırlıyorum ama çok az yiyor, yumurtasını bazen Farklı pişiriyorum Eki Görüntüle 2709924
Ohhhh beyfendiye hazırlanan kahvaltıya bakın prens galiba

Benim kizim bir aydır yumurta yemiyordu. Ona sarisindan ne omletler yaptım, kayısı kıvamı pişirdim olmadı. Iki gündür tereyağlı kaymaklı bizim omletlerden yiyor ben şok artık ayirmayacagim.

Keşke size gelsem ayyyy
Ayyyy keşke topikçe buluşabilsek
Allah ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım benim
Geçmiş olsun canım umarım hafif atlatırlar

Selam kızlar tam misafirlerim gidecekken eşim geldi süpriz yapmış

Kayınvalideme gidecektik bizde mangala çağırıyorlardı eşim boşver biz başbaşa çıkalım dedi kayınbabam biraz bozuldu ama napim oğlu gitmek istemedi

Duşumuzu aldık hazırlandık birazdan yemeğe gideceğiz

Yok yaaa daha dün oldu bu olay öğretmenin isminin baş harfini söyle

Merhaba bazı mesajlarına denk gelmiştim. Tebrik ediyorum hersey gönlünce olsun ben siirteyim burdan okul sormak istersen yardımcı olurum bol şans diliyorum

Gönlümün prensi

Birde yerse neler hazırlayacağım da

Kimi doktorlar 9 aydan sonra siz ne yerseniz bebekte onu yiyebilir diyor canım:)

Kızlar birkaç parça alışveriş yaptım kaşar filan 55 TL ödedim eşim yemek yaptı çok güzeldi mutfağı da karıştırmadı bebek biraz yedi akşam çok şükür gündüz hiç yemedi . Uyuttum şimdi uzandım misafir bekliyoruz çok uykum geldi enerjim bitti . Bu arada gündüz temizlikçi kadın kapıya geldi Hakkını helal et diyor

Canım oncelikle ablana ve ailesine geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatirlar. Annende bir şey yoktur inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Kızının da ateşini ve vucudunda döküntü var mı diye takip et. Ayni seyleri bize de soyledi doktor. Yeni yapilan aşılar sebebiyle o hastaligin belirtilerini gosterebilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…