Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok teşekkür ederim
Evet daha kolay olacak kendimce ataninca yapmayı dilediğim bir şey vardı onu yerine getirirm şuan eşim fulll çalışıyor bosu yok ailesi de destek olur Urfa olursa taşıt vs rahat ayarlanır

Merhaba bazı mesajlarına denk gelmiştim. Tebrik ediyorum hersey gönlünce olsun ben siirteyim burdan okul sormak istersen yardımcı olurum bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim eğer açılırsa hizmet bölgelerine bakarım puan lazım bana biraz aslında okul onceciyim merkez ulaşım sağlık sosyal yaşam kiralar yeme içme durumları nasıl tercih şehitleriyle ilgili bunlara dikkat etmem gerekecek

İyi geceler biraz önce eve geldik hemen kızı uyutuyorum gelelim harcamalara

Yemek 180 tl
Midye 40 tane (baba ile büyük kız yedi) 50 tl
Kızı oyun yerine götürdük 60 tl jeton
Market 150 tl
Taksi 50 tl
Gözün aydın canım
Abim kuzenimizin nisan töreni için mersine gitti ordan adanaya geçmişler resim attı bu ne dedim korktum önceşirdan mış hiç yemedim bumbarın tadına bakmıştım yiyememiştim abim gömmüş hepsini bayılmış✌sen geldin aklıma fotoyu görünce

Eklentiler

• IMG-20201025-WA0018.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 106
Uyumadı mı abi bebek
Akşam misafir vardı balkonda oturdular açık hava diye . Git gel çay servisi yaptım bebek uyandı emzirdim geri geldim filan . Gece 01:30 da ben daha düzgün uyumadan bebek uyandı emzirdim yatakta dön dön uyumadı . Karnı aç olabilir diye yoğurt verdik yemedi . 03:00 daldı 06:00 da geri uyandık mız mız sabah sabah pijama değişeceğim durmuyor ki filan kızdım bende . Eşimde uyandı kızdın mı diye birşey demedim ya bende yorgunum 1 aydır . Kahvaltı mamasına oturttum yemedi çok gerginim artık bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Yemeyen çok pişman benim küçük cadı bile bayılıyor

Gece eşim yine söyledi yedik

Ama mesela midye yiyemiyorum büyük kızım 30 40 tane yiyor tek başına

Son düzenleme:
Yazın bende kızın yorgunluğundan bağıra bağıra ağlamıştım hala büyük kız dalga geçer
Anne kızzzzz nasıl ağladın diye

Günaydınnnn

Gece mumbar paça şırdan filan siparişi verdik toplam 90 tl tuttu
Eşim küçüğe uyku tulumu çorap eşofman altı filan almış gelirken 250 de ona harcamış

Eşim kahvaltıya gidelim dışarıya dedi ama kız erkenden uyandı şimdi kahvaltı yapacak akşam geç yattık büyük kızla eşim ne Zaman kalkacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…