- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.341
Ne güzel canim benim bende cocukta var ya gitcegim yer merkez olacak ama ona göre de puan getiriyor urfa merkez 18 puan getirceknedemistimkibenn gecmis olsun
B Bugunneselibirgun tebrik ediyorum, simdiden hayirli olsun
Benim kardesim de anaokulu ogretmeni, ilk atama yeri Erzurumun bir koyuydu, 3 yil calisti, sonra Istanbul'a tayin oldu.
Hakkinizda hayirlisi olsun, isin icine cocuk girince daha dikkat etmek gerekiyor, benim kardesim bekardi o zamanlar.Ne güzel canim benim bende cocukta var ya gitcegim yer merkez olacak ama ona göre de puan getiriyor urfa merkez 18 puan getircek
Van Edremit güzel oneriyorlar ama Urfa'nın doğusunda uapmis gibi puan vercek 22 gibi
Eşimde sıkıntı yok nereyi yaziyoorsan yaz dedi uzun süre Urfa'da kalmak istiyomusin puan az veriyorlar zorunlu hizmet olmazsa birde süre bitince beni Urfa'nın köylerine verirler dedim ikisi bir arada çıksa ne guzell olaxak dedim o da kaliriz dedi
Arkadaşlar Tunceli de dedi orası acilcak mi bakalkm havası nasıl ki acaba
Hakkinizda hayirlisi olsun, isin icine cocuk girince daha dikkat etmek gerekiyor, benim kardesim bekardi o zamanlar.
Merhaba canım,eskisi mesajlarını okumuştum haberi duyunca bende çok sevindim, inşallah hayal ettiğin tüm güzellikleri yasayacagin yepyeni yollar açılır bu vesileyle.Ne güzel canim benim bende cocukta var ya gitcegim yer merkez olacak ama ona göre de puan getiriyor urfa merkez 18 puan getircek
Van Edremit güzel oneriyorlar ama Urfa'nın doğusunda uapmis gibi puan vercek 22 gibi
Eşimde sıkıntı yok nereyi yaziyoorsan yaz dedi uzun süre Urfa'da kalmak istiyomusin puan az veriyorlar zorunlu hizmet olmazsa birde süre bitince beni Urfa'nın köylerine verirler dedim ikisi bir arada çıksa ne guzell olaxak dedim o da kaliriz dedi
Arkadaşlar Tunceli de dedi orası acilcak mi bakalkm havası nasıl ki acaba
Güle güle kullansın ev botunu çok sevdim sevgi bende bugün bakayımGünaydınlar
Oğluma şunları sipariş verdimEki Görüntüle 2710374
Dişler efsaneKizlar cadilar bayrami geliyor, oglan tutturdu kabak alalim, oyalim diye, cok korkunc olsun istiyormus yuzunun. Dedesiyle yaptilar, ortaya bu cikti, icine isik koyup karanlikta bakinca gercekten korkunc oluyor.
Biz de yemistik. Çok severimGözün aydın canım
Abim kuzenimizin nisan töreni için mersine gitti ordan adanaya geçmişler resim attı bu ne dedim korktum önceşirdan mış hiç yemedim bumbarın tadına bakmıştım yiyememiştim abim gömmüş hepsini bayılmış✌sen geldin aklıma fotoyu görünce
Allah kavuştursun canım çok zor ayrılıkSelam kız uyuyordu eşim uyanınca dışarda kahvaltı işi yalan oldu
Evde hazırlarken eşim kızlarla markete gitti
200 tl kasap
200 tl market alışverişi yapmışlar
Eşim hazırlanıyor birazdan gidecek
Akşama dün mumbarı fazla söyledik kızlar onu yer bende hafif geçirmek istiyorum
Bir günlüğüne mi geldi eşin gelmişken azıcık kalsaymışSelam kız uyuyordu eşim uyanınca dışarda kahvaltı işi yalan oldu
Evde hazırlarken eşim kızlarla markete gitti
200 tl kasap
200 tl market alışverişi yapmışlar
Eşim hazırlanıyor birazdan gidecek
Akşama dün mumbarı fazla söyledik kızlar onu yer bende hafif geçirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?