Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar suan gece 4'e geliyor, kiz 2 den beri ayakta ve agliyor, huzursuz. Annemi de beni de birakmiyor.
Market alisverisi 73$, bir de kulaklik aldim 32$.
Daha hedefi tutturamadim ama yakin gibiyim, sene sonuna tutacak gibi insallah.
Kiz da oglan da discide agladi, kizin dis gelisimi nornalmis, doktor gece beslenmesini ve emzigi birakmamizi soyledi. Sudan baska bir sey icmeyin evde, buranin kulturu farkli, cok sekerli icecek tumetiyorlar dedi, doktorumuz Hintli. Oglanda curuk baslamis, doktor mudahale gerekli dedi, cocuk discisine yonlendirdi, izin vermedigi icin bayiltmalari gerekecek. Esime bir kaplama yapilacak, yirmilikler cekilecek. Benim dolgular var.

nedemistimkibenn gecmis olsun
B Bugunneselibirgun tebrik ediyorum, simdiden hayirli olsun
Benim kardesim de anaokulu ogretmeni, ilk atama yeri Erzurumun bir koyuydu, 3 yil calisti, sonra Istanbul'a tayin oldu.
Ne güzel canim benim bende cocukta var ya gitcegim yer merkez olacak ama ona göre de puan getiriyor urfa merkez 18 puan getircek
Van Edremit güzel oneriyorlar ama Urfa'nın doğusunda uapmis gibi puan vercek 22 gibi

Eşimde sıkıntı yok nereyi yaziyoorsan yaz dedi uzun süre Urfa'da kalmak istiyomusin puan az veriyorlar zorunlu hizmet olmazsa birde süre bitince beni Urfa'nın köylerine verirler dedim ikisi bir arada çıksa ne guzell olaxak dedim o da kaliriz dedi

Arkadaşlar Tunceli de dedi orası acilcak mi bakalkm havası nasıl ki acaba

Kizlar cadilar bayrami geliyor, oglan tutturdu kabak alalim, oyalim diye, cok korkunc olsun istiyormus yuzunun. Dedesiyle yaptilar, ortaya bu cikti, icine isik koyup karanlikta bakinca gercekten korkunc oluyor.

Eklentiler

• E7374BEC-5CB2-430E-9B71-F35269917E30.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 118
Hakkinizda hayirlisi olsun, isin icine cocuk girince daha dikkat etmek gerekiyor, benim kardesim bekardi o zamanlar.

Selamlar

Gün erken başladı kahvaltı yaptık ortalığı toparladım mutfağı temizledim

Bir makine çamaşır yıkadım astım

Halıları kaldırdım bugün yıkamaya gidecekler gelip almalarını bekliyorum

Hava güzel, akşama yemek ayarlayıp oğlanı parka götürmek istiyorum biraz

dün 65 tl market harcaması yaptım

Bulaşık makine tableti 50’li
2 litrelik büyük sıvı sabun
Bir tane Sirkelim temizleyici
Biraz muz
Ufak bir paket bebek bezi

Bugünü harcamasız geçirmek istiyorum

Merhaba canım,eskisi mesajlarını okumuştum haberi duyunca bende çok sevindim, inşallah hayal ettiğin tüm güzellikleri yasayacagin yepyeni yollar açılır bu vesileyle.
Eşimin ilk görev yeri Urfa sormak istediğin bir şey ler varsa yardımcı olmak isterim.
Bende öğretmenim.Hizmet puanına takilman doğru değil bence ,Urfa'nın merkezi de doğu sayılıyor.Neden bu kadar hizmet puanını düşünüyorsn ,yani yardımcı olmak adına soruyorum.
Bence nerede huzurlu ve mutlu olacaksan oraya git.Hersey yoluna girerse bir kaç yilda zorunlu hizmetini de tamamlarsin.

B Bugunneselibirgun tebrik ederim canım.rabbim bahtını yolunu açık etsin.urfa çok güzel bir yer.ben haliliyedeydim.bir çocukla yalnız başıma kaldım hiç zorlanmadık öğretmene karşı hürmetliler.istedigin saatte sokakta gez kimse sana bakmaz.toplu taşıma araçlarında ayakta kadın varken erkek oturmaz.bunlar aklıma ilk gelenler.

Kizlar cadilar bayrami geliyor, oglan tutturdu kabak alalim, oyalim diye, cok korkunc olsun istiyormus yuzunun. Dedesiyle yaptilar, ortaya bu cikti, icine isik koyup karanlikta bakinca gercekten korkunc oluyor.
Dişler efsane

Biz de yemistik. Çok severim

Eklentiler

• 20201015_170356.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 110
Selam kızlar kahvaltı ettik.Eşim markete gitti 100tl harcamış.Sonra banyoda kilitli kaldı çilingir çağırdım 120tl de o aldı kurtardı kocamı kavustukŞimdi Lego yapıyorlar hepsi bozuktu Legoların aksamda yaptık biraz bitince foto atarımBende fasulye yapıyorum tavuk haşlanıyor tavuk suyu çorba yapıcam suyundan biraz şoka atarım.Süt getirmiştik fırın sütlaç yapıyorum kalanı yoğurt mayalayacağım.İnternetim az arada giriyorum bakıyorum size.Haftasonu kayınvalide gelecek onun biletini alacak şimdi eşim.

Selam kız uyuyordu eşim uyanınca dışarda kahvaltı işi yalan oldu

Evde hazırlarken eşim kızlarla markete gitti
200 tl kasap
200 tl market alışverişi yapmışlar

Eşim hazırlanıyor birazdan gidecek

Akşama dün mumbarı fazla söyledik kızlar onu yer bende hafif geçirmek istiyorum

Allah kavuştursun canım çok zor ayrılık

Bir günlüğüne mi geldi eşin gelmişken azıcık kalsaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…