- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.361
Bu mesajın içime öyle su serpti kiBenim oğlumda da kulak arkasında şişme olmuştu doktora götürdük falan dediğin gibi asi sonrası olabiliyormuş yerine falan baktı o zaman doktor önemli değil kendiliğinden geçer dedi ve dediği gibide geçti ağrı falanda yapmamıştı doktorda öyle demişti büyük ihtimal senin bebisininde öyledir canını sıkma.. Allah şifa versin alanlara ve inşallah annene bulaşmamıştır çok gorusuyorlarmiydi
Teşekkürler tuğcecimGüle güle kullansın ev botunu çok sevdim sevgi bende bugün bakayım
Sağol canımGüle güle kullnsın canım
Sağol canım ama çok özlemeye fırsat kalmıyorAllah kavuştursun canım çok zor ayrılık
Evet canım 15 gün önce yine gelmiştiBir günlüğüne mi geldi eşin gelmişken azıcık kalsaymış
Teşekkürler canım benim rabbim hepimizin yuvasından sevgiyi huzuru eksik etmesinKmsl Hnd aile ortamıniz bana çok şirin huzur dolu geliyor. kızlarınla iletişimin,eşinin sizden uzakta ama sizin yanınızda olma çabası...Maşallah Allah kavuştursun şimdiden
Iyi ki denk geldim mesajına o zaman ve 1 haftadan da uzun sürdü diye hatırlıyorum endişe etme o yüzden hemen geçmedi yani ve inşallah bir sıkıntı olmaz annende de benimde bir arkadaşım korona olmuş astım hastası hemde çok korktum diyor ama 1 hafta oldu Çok şükür çokta kötü değil evde geçiriyor. Doktor ona demis virüsün etkisi artık ilk zamanki gibi değil hafifledi ve bizlerde tecrübeli olduk ilaçlar yenilendi tedavi şekli değişiyor o yüzden artık ölüm oranı da azaldı endişe etme dinlen beslen ve ilaç al korkmana gerek yok diye inşallah hiç birimize bulaşmaz ve bulaşmasa hafif atlatırızBu mesajın içime öyle su serpti kiAllah razı olsun..Bende iki üç gundur sürekli internet ortamında bu olayı yaşayan tek ben değilimdir diye başka insanların tecrübelerini bulmaya çalışıyordum.Tam hatırında kalmamistir belki ama o şişliğin geçmesi ne kadar sürmüştü tahmini? İki üç gün gibi mi bir hafta gibi mi ifade edemiyorum da,bizim üç gündür var o şişlik,büyümüyor da çok şükür
Annem anlamlarla haftada bir iki gorusuyordu ama annem de herhangi bir belirti yokmuş çok şükür ,çok sağol
Hasretine dayanamıyor adamcağız ne yapsın kolay değilSağol canım ama çok özlemeye fırsat kalmıyor
Evet canım 15 gün önce yine gelmişti
Teşekkürler canım benim rabbim hepimizin yuvasından sevgiyi huzuru eksik etmesin
Canım güle güle kullansın bebişTeşekkürler tuğcecim
Sağol ZeynocmCanım güle güle kullansın bebiş
Benimkiler mi beceriksizdi bilemedim ilk yürüdüklerinde çıplak ayakla bile çok düşerlerdi ev ayakkabısı ve botu ile yürüyemezlerdi bence 1 tane alın deneyin becerebilirlerse devamını alın kızlartuce_tuce
Şimdilik değil canım 1 sene filan böyleHasretine dayanamıyor adamcağız ne yapsın kolay değil
Ne zamana kadar böyle olacak canım
Dönmeyi düşünmüyor mu eşin
Cok geçmiş olsunnedemistimkibenn umarım en yakın zaman da ailen iyileşir
Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm paralar gitmiş yine
Bu mesajın içime öyle su serpti kiAllah razı olsun..Bende iki üç gundur sürekli internet ortamında bu olayı yaşayan tek ben değilimdir diye başka insanların tecrübelerini bulmaya çalışıyordum.Tam hatırında kalmamistir belki ama o şişliğin geçmesi ne kadar sürmüştü tahmini? İki üç gün gibi mi bir hafta gibi mi ifade edemiyorum da,bizim üç gündür var o şişlik,büyümüyor da çok şükür
Annem anlamlarla haftada bir iki gorusuyordu ama annem de herhangi bir belirti yokmuş çok şükür ,çok sağol
Esila maaş yattı miHarpten cikmis gibiyim
Esimin ailesi Misafir geldi ve tam misafirlik yaptilar.
Ne diyim ne soyliyim bir bardak kaldirmadilar esim biraz yardim etti o kadar
Sistiiiim
Ayrica beklentili olmayi sevmem ama bir kilo birsey almamislar ya esim kac aydir calismiyor bir sise meyvesuyu al gel bir kavun al
babyloading87 bak beterin beteri var aklima sen geldin guldum kavunu bulamayanda var
Esila maaş yattı mi
En sevdiğim tatlı biraz tahinli efsane oluyorKabak tatlısı yaptim. Üzerine ceviz
Mutfak harabe
Dinozor olmuşşş ellerine sağlık vallaKizlar cadilar bayrami geliyor, oglan tutturdu kabak alalim, oyalim diye, cok korkunc olsun istiyormus yuzunun. Dedesiyle yaptilar, ortaya bu cikti, icine isik koyup karanlikta bakinca gercekten korkunc oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?