Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar bizim pamugun karsisindaki binaya yavru kopek geldi
2 aylik civari
Kucuk olunca ayy bu guzelmis dediler sevdiler alistirdilar
3 gun oldu daha
Seside cikmiyor hevhevhev
Sokak kopeklerine havliyor koca kopekler kosa kosa kaciyor
Bizimki hirrhirrr
Az once adam tepeden yavruya terlik atti
Bizimki basladi ona havlamaya
Yavru saklandi bu sefer adama havliyor
Tam senlik var
Cok egleniyoruz

Ya kavun yiyemiyorm hala sinirden.3 günlük lohusayım,kvdem 1 bardak su vermedi lohusalıkta ,elinde kavun geldi durdu
Gaz yapıyır cocuga kavun nedir ya
Bak gece gece andım yine kendisini

Selam kızlar
Giremedim iki gündür malum durumlar
Bir vurdumduymazlık bir boşvermişlik bir rahatlık ne desem bilemedim allah hepsinden vermiş çok şükür bu insanlara neyse sinirlenmicem burdalar daha
Allah kolaylık versin canım.Eşimde sürekli oğlana soruyor babaanne geliyor heyecanlımısın diyeÇocukta tepki yok bakalım.

Ya kavun yiyemiyorm hala sinirden.3 günlük lohusayım,kvdem 1 bardak su vermedi lohusalıkta ,elinde kavun geldi durdu
Gaz yapıyır cocuga kavun nedir ya
Bak gece gece andım yine kendisini

Sus kiz sukret haline bak onu bulamayanda var.
Bunlar birde nar gibi carsidan aldim 2 tane eve geldim 6 tane oluyolar misafir cagiriyorlar
Allahtan biliyorumda rezil olmadim
Annem flnda gelmez onlarda gelse milimetrik yer iceriz artik

okyonus okyonuscum canım benim mobilyaların çok güzel çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutluluk huzur yuvanızdan eksik olmasın az kalmış senin de vaktin
nedemistimkibenn oğluna ve ailene çok geçmiş olsun canım ailen en kısa zamanda çok hafif bir şekilde atlatır inş.oğlununda önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum bende panik yapma
Kmsl Hnd allah kavuştursun canım
Sevgiyeyolculuk oğluna aldıkların çok hoş güle güle giysin minik kuzu
tuce_tuce tuceeeem kıyafetlerin pc tablet hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın
Zeynep Gulru kabağınız çok tatlı ben bile korktum

Sağol canım

Selam millet
11 harcadık markette.

Oğlumu uyutuyorum.

O uyuyunca mısır patlatıp kahve yapıcağım
Eşim sever.

bugün biraz eşyaların yerini değiştrdik.
salonu kapattık, tv yi küçük odaya aldık. Gün içinde nerdeyse hiç açmıyorum.
Oğlan uyuduktan sonra eşimle bazen izliyoruz.

2 senedir evliyim daha hiç kayınvalidem bizde kalmadı yatıya. arabayla bir saatlik mesafedeyiz.
çok şükür aramızda iyi. Narincim seninki nasıl bu kadar kalıyor şaşırdım

Zeyno seninkiler çok normal abi bebeğe ilk ayakkabı alıp giydirdiğim zaman üzerine basamamıştı mesela sonra alıştı

Selam kızlar
Giremedim iki gündür malum durumlar
Bir vurdumduymazlık bir boşvermişlik bir rahatlık ne desem bilemedim allah hepsinden vermiş çok şükür bu insanlara neyse sinirlenmicem burdalar daha
Hala sende miiiii yakında bizimkiler de gelir

Kızlar öğleden sonra dışarı çıktık. İlk önce çarşıya gittik . 80 TL tablete kılıf ve ekran korucuyucu. 3 TL eşim fotokopi çektirdi. 1 TL su aldık . 5 TL de saksı aldım çok güzel eşim bebeği orduevine parkta oynatırken bende beyazlar için deterjan , 24 tane soda , beyaz peynir , puding , 1 kg çay 107 TL ödedim . Gelirken marketten elma nar göbek marul 2 ekmek gazoz , acı biber ,tavuk 28 TL . Eve gelince bebeği temizleyip emzirip uyuttum eşimde sağ olsun o ara makarna ve tavuk yaptı. Yemekten sonra bebek kalktı akvaryum suyu değiştik. Bebeğe kavanoz maması ve makarna ve yoğurt yedirdim patlayacaktı bence artık . Tüm gün aç gezdiği için tabi neyse o tarafa hiç girmeyeyim . Banyo yaptırdım kitap okuduk emzirdim uyuttum . Desteksiz uyutma çabalarına başlıyorum bu arada çay içtik şimdi kahve yapacağım

Bizde arabayla yarım saatlik mesafedeyiz ama kadın kalmaya programlanmış bir kadınsen çağır sanada gelir kalmayaşimdi ben yabancı değilim davet etmeden geliyor bu bana kıyak
Biz balayından gelmiştik 2 gün falan olmuştu geleyim falan demişti neyse ki annesi durdurmuştu saçmalama diye
Hala sende miiiii yakında bizimkiler de gelir
Bende bende
Son zamanlar çok gelip kalamadı pandemi oldu falan uzak durduk biraz artık canına tak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…