- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.381
Ya kavun yiyemiyorm hala sinirden.3 günlük lohusayım,kvdem 1 bardak su vermedi lohusalıkta ,elinde kavun geldi durduHarpten cikmis gibiyim
Esimin ailesi Misafir geldi ve tam misafirlik yaptilar.
Ne diyim ne soyliyim bir bardak kaldirmadilar esim biraz yardim etti o kadar
Sistiiiim
Ayrica beklentili olmayi sevmem ama bir kilo birsey almamislar ya esim kac aydir calismiyor bir sise meyvesuyu al gel bir kavun al
babyloading87 bak beterin beteri var aklima sen geldin guldum kavunu bulamayanda var
Ne zaman gitmeyi düşünüyor kv :)Selam kızlar
Giremedim iki gündür malum durumlar
Bir vurdumduymazlık bir boşvermişlik bir rahatlık ne desem bilemedim allah hepsinden vermiş çok şükür bu insanlara neyse sinirlenmicem burdalar daha
Allah kolaylık versin canım.Eşimde sürekli oğlana soruyor babaanne geliyor heyecanlımısın diyeSelam kızlar
Bir vurdumduymazlık bir boşvermişlik bir rahatlık ne desem bilemedim allah hepsinden vermiş çok şükür bu insanlara neyse sinirlenmicem burdalar daha
Ya kavun yiyemiyorm hala sinirden.3 günlük lohusayım,kvdem 1 bardak su vermedi lohusalıkta ,elinde kavun geldi durdu
Gaz yapıyır cocuga kavun nedir ya
Bak gece gece andım yine kendisini
Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsinÖlüyorum yorgunluktan.3 poşet dolmalık biber 4poset kızartmalık biber 1 poşet közlenmiş biber attım soka artık biber görmek isteniyorumAnnemin biberlerde bana karışmış heryer biber oldu dolap boşaldı biraz.
Sağol canımokyonus okyonuscum canım benim mobilyaların çok güzel çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutluluk huzur yuvanızdan eksik olmasın az kalmış senin de vaktin
nedemistimkibenn oğluna ve ailene çok geçmiş olsun canım ailen en kısa zamanda çok hafif bir şekilde atlatır inş.oğlununda önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum bende panik yapma
Kmsl Hnd allah kavuştursun canım
Sevgiyeyolculuk oğluna aldıkların çok hoş güle güle giysin minik kuzu
tuce_tuce tuceeeem kıyafetlerin pc tablet hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın
Zeynep Gulru kabağınız çok tatlı ben bile korktum
Şu anlık gitme gibi bir planları yok kv ve kpNe zaman gitmeyi düşünüyor kv :)
Bir belirsizlik nasıl tepki versin çocukAllah kolaylık versin canım.Eşimde sürekli oğlana soruyor babaanne geliyor heyecanlımısın diyeÇocukta tepki yok bakalım.
Zeyno seninkiler çok normal abi bebeğe ilk ayakkabı alıp giydirdiğim zaman üzerine basamamıştı mesela sonra alıştıCanım güle güle kullansın bebiş
Benimkiler mi beceriksizdi bilemedim ilk yürüdüklerinde çıplak ayakla bile çok düşerlerdi ev ayakkabısı ve botu ile yürüyemezlerdi bence 1 tane alın deneyin becerebilirlerse devamını alın kızlartuce_tuce
Hala sende miiiiiSelam kızlar
Bizde arabayla yarım saatlik mesafedeyiz ama kadın kalmaya programlanmış bir kadınSelam millet
11 harcadık markette.
Oğlumu uyutuyorum.
O uyuyunca mısır patlatıp kahve yapıcağım️
Eşim sever.
bugün biraz eşyaların yerini değiştrdik.
salonu kapattık, tv yi küçük odaya aldık. Gün içinde nerdeyse hiç açmıyorum.
Oğlan uyuduktan sonra eşimle bazen izliyoruz.
2 senedir evliyim daha hiç kayınvalidem bizde kalmadı yatıya. arabayla bir saatlik mesafedeyiz.
çok şükür aramızda iyi. Narincim seninki nasıl bu kadar kalıyor şaşırdım
Bende bendeHala sende miiiiiyakında bizimkiler de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?