- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.401
Bizde arabayla yarım saatlik mesafedeyiz ama kadın kalmaya programlanmış bir kadınsen çağır sanada gelir kalmaya şimdi ben yabancı değilim davet etmeden geliyor bu bana kıyak
Biz balayından gelmiştik 2 gün falan olmuştu geleyim falan demişti neyse ki annesi durdurmuştu saçmalama diye
Bende bende
Son zamanlar çok gelip kalamadı pandemi oldu falan uzak durduk biraz artık canına tak etti
Ayyy kızlar bu arada geçen hafta koruyucu ekran almıştım ama takmamıştık 70 tl dün arkadaşlara gösterirken bakın kalınlığı böyle derken kırıldı elimde
Telefonuna mı almıştınAyyy kızlar bu arada geçen hafta koruyucu ekran almıştım ama takmamıştık 70 tl dün arkadaşlara gösterirken bakın kalınlığı böyle derken kırıldı elimde
Arkadaşa diyorum hep meraktan oldu bunlar sana göstereceğim diyeCinden dogru duzgun malzeme gelmedigi icin boyle kotu malzemeler varmis.
Allahim ne hallere dustuk
Telefonuna mı almıştın
Bende geçenlerde değiştirdim 20 tl ye
Farklı mı acaba senin ki
Geçmiş olsun canım bende bakmıştım 250 falandı fiyatı 47 inç bizimki seninkinin fiyatıda uygunmuşAyyy kızlar bu arada geçen hafta koruyucu ekran almıştım ama takmamıştık 70 tl dün arkadaşlara gösterirken bakın kalınlığı böyle derken kırıldı elimde
Telefona canımGeçmiş olsun canım bende bakmıştım 250 falandı fiyatı 47 inç bizimki seninkinin fiyatıda uygunmuş
Çok ayrı düşmüşsünüz kadin acısını cıkarırBizde arabayla yarım saatlik mesafedeyiz ama kadın kalmaya programlanmış bir kadınsen çağır sanada gelir kalmaya şimdi ben yabancı değilim davet etmeden geliyor bu bana kıyak
Biz balayından gelmiştik 2 gün falan olmuştu geleyim falan demişti neyse ki annesi durdurmuştu saçmalama diye
Bende bende
Son zamanlar çok gelip kalamadı pandemi oldu falan uzak durduk biraz artık canına tak etti
Eşim sordu anne ne getireceksin bize dedi.Ev makarnası,pekmez, Cevizli sucuk,çörek otlu tulum peyniri,sucuk dedi.Nöbet için ve kendisi için tek kişilik çarşaf dikecekti kayınvalidem sanırım onlarıda halletmiş.Bekliyoruz
Sağol canım oturmaya beklerimokyonus okyonuscum canım benim mobilyaların çok güzel çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutluluk huzur yuvanızdan eksik olmasın az kalmış senin de vaktin
@nedemistimkibenn oğluna ve ailene çok geçmiş olsun canım ailen en kısa zamanda çok hafif bir şekilde atlatır inş.oğlununda önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum bende panik yapma
Kmsl Hnd allah kavuştursun canım
Sevgiyeyolculuk oğluna aldıkların çok hoş güle güle giysin minik kuzu
@tuce_tuce tuceeeem kıyafetlerin pc tablet hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın
@Zeynep Gulru kabağınız çok tatlı ben bile korktum
Yok kız korkusu azaldı doğuma kadar daha çok gelir çünkü benim evi 5 yıldızlı otel gibi görüyor çok şükür hiç bir şey ellemezÇok ayrı düşmüşsünüz kadin acısını cıkarırPandemi devam ediyor gittimi gelemez tadını cıkarıyor Gittimi doğuma gelir artık
Bol keyifler canımGünü harcamasız kapattım
Öğleden sonra arkadaşım uğradı biraz oturduk, çayın yanına gelirken birşeyler almış bende de zeytinyağlı sarma vardı çıkardım.
İyi oldu bayadır görüşmemiştik. ( işi sebebiyle rutin test yaptırıyor dün test sonucu negatif çıktı o yüzden rahatça geldi )
Halıları yıkamaya verdim iki adet 4 m2 bir adet 3 m2 95 tl dedi adam, getirdiklerinde ödeyeceğim. Biraz pahalı geldi bana ama tavsiye üzerine çağırdım güzel yıkıyorlarmış. Bakalım göreceğiz :)
Tencerede patates köfte oturtma yaptım yemek olarak.
Çocuk uyudu çay içiyorum şimdi.
İyi geceler herkese
Çok tanıdık acayip tanıdıkAglamak istiyorum
Ya bi eve bombos gitmek bana cok ters inanilmaz ters
Birde ustune 2 tane 2 kisi misafir getiriyor
Allahim sinir basmadan yatip uyumam lazim cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?