Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Uzerimden tir gecmis gibiyim ya
Bende bu haftasonunun acisini cikarmazsam adimi degistiririm elbet karsima gelecek
Daha utu yapmam gerek yemekler dolaba yerlesecek
Yorganlar vakumlanacak ama esime valla senide onlari da camdan asagi atarim bana yorgan deme dedim

Ayyy kızlar bu arada geçen hafta koruyucu ekran almıştım ama takmamıştık 70 tl dün arkadaşlara gösterirken bakın kalınlığı böyle derken kırıldı elimde

Cinden dogru duzgun malzeme gelmedigi icin boyle kotu malzemeler varmis.
Allahim ne hallere dustuk

Ayyy kızlar bu arada geçen hafta koruyucu ekran almıştım ama takmamıştık 70 tl dün arkadaşlara gösterirken bakın kalınlığı böyle derken kırıldı elimde
Telefonuna mı almıştın
Bende geçenlerde değiştirdim 20 tl ye
Farklı mı acaba senin ki

İyi akşamlar kızlar yazamadım dün kızımın canlı dersleri vardı hem sabah hem öğleden sonra gün bitti zaten nevresimleri yıkadım mis gibi oldu dün akşam katladım kaldırdım yenileri serdim.Evde peçete margarin rulo kagıt havlu kalmamıştı onları alalım dedim çıktık markete 100 TL tuttu kahvenin yanına bitter çikolata aldım kutulu içinde 24 tane var boz dolabı poşeti 3 kutu başka aklıma gelmiyor aldıklarında ne vardı. Yumurta çok pahalanmış geçen hafta 18 e almıştık dün sordum 24 dediler şok oldum

Yarın servis parası verilecek yogurdum az kaldı süt isticem bugün temizlik yaptık eşimle o süpürdü ben sildim toz aldım banyo tuvaletleri yıkadım çamaşır suyunu çok kullandım galiba başım agrıyor çocukları banyo yaptırdım inşallah uyuyacaklar kuduruklar 9.30 yataga gidiyorlar ama 10.30 da zor uyuyorlar

Geçmiş olsun canım bende bakmıştım 250 falandı fiyatı 47 inç bizimki seninkinin fiyatıda uygunmuş

Çok ayrı düşmüşsünüz kadin acısını cıkarırPandemi devam ediyor gittimi gelemez tadını cıkarıyorGittimi doğuma gelir artık

Günü harcamasız kapattım

Öğleden sonra arkadaşım uğradı biraz oturduk, çayın yanına gelirken birşeyler almış bende de zeytinyağlı sarma vardı çıkardım.

İyi oldu bayadır görüşmemiştik. ( işi sebebiyle rutin test yaptırıyor dün test sonucu negatif çıktı o yüzden rahatça geldi )

Halıları yıkamaya verdim iki adet 4 m2 bir adet 3 m2 95 tl dedi adam, getirdiklerinde ödeyeceğim. Biraz pahalı geldi bana ama tavsiye üzerine çağırdım güzel yıkıyorlarmış. Bakalım göreceğiz :)

Tencerede patates köfte oturtma yaptım yemek olarak.

Çocuk uyudu çay içiyorum şimdi.

İyi geceler herkese

Aglamak istiyorum
Ya bi eve bombos gitmek bana cok ters inanilmaz ters
Birde ustune 2 tane 2 kisi misafir getiriyor
Allahim sinir basmadan yatip uyumam lazim cok uzgunum

Sağol canım oturmaya beklerimÇocuk altından girip üstünden çıkıyor çok sevindi mobilyalaraÖrtü yaydım emaneten ama örtüler yerdeYeni ciciş örtüler almalıyım

Çok ayrı düşmüşsünüz kadin acısını cıkarırPandemi devam ediyor gittimi gelemez tadını cıkarıyorGittimi doğuma gelir artık
Yok kız korkusu azaldı doğuma kadar daha çok gelir çünkü benim evi 5 yıldızlı otel gibi görüyor çok şükür hiç bir şey ellemez
Allahım sen içimden geçenleri biliyorsun çok aminnnnn

Bol keyifler canım

Bizim burda metresini 5 tl den yıkıyorlar pahalı olmuş senin ki ama memnun kalırsan değer tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…