- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.421
Benim de kayınvalidem gelirken hiç birşey almaz ama kayınbabam alırÇok tanıdık acayip tanıdık
Bizde ikisindede tık yokBenim de kayınvalidem gelirken hiç birşey almaz ama kayınbabam alır
Sağol canım oturmaya beklerimokyonus okyonuscum canım benim mobilyaların çok güzel çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutluluk huzur yuvanızdan eksik olmasın az kalmış senin de vaktin
@nedemistimkibenn oğluna ve ailene çok geçmiş olsun canım ailen en kısa zamanda çok hafif bir şekilde atlatır inş.oğlununda önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum bende panik yapma
Kmsl Hnd allah kavuştursun canım
Sevgiyeyolculuk oğluna aldıkların çok hoş güle güle giysin minik kuzu
tuce_tuce tuceeeem kıyafetlerin pc tablet hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın
@Zeynep Gulru kabağınız çok tatlı ben bile korktum
O zaman en güzeli mesafeli olmak canımBizde ikisindede tık yokama eşim saolsun ailesinin yanında hep söyler narinin ailesinden gördüğüm iyiliği maddi manevi yardımı hiç kimseden görmedim diye
Bana köstek olmasınlar tek istediğim bu çünkü istekleri bitmiyor
Çok isterim uzun uzun mesafeler olsun allahım nasip etsinO zaman en güzeli mesafeli olmak canım
Bayılırım güldür güldüreGüldür Güldürün eski bölümlerini açtık internetten
Seyirciler efsane
Telefon ne durumda yaArkadaşa diyorum hep meraktan oldu bunlar sana göstereceğim diye
Çok tanıdık acayip tanıdık
Aynı bizim ev gibiOfff işler bitmiyorbı gelemiyorum şuraya.
O ortak sanki senin üvey görümcen gibi tövbe tövbe ya sürekli senin evinde ne kadar ayıp yedi içti gittilerYa ben acaba haksizlikmi ediyorum
Ama yok yediremiyorum
Kp cocukluktan beri sadece calismis asla alisveris bilmeyen bir insan ama biz evlendikten sonra bana hep bisey alir el yapimi dondurma baklava sutlu tatli pide lahmacun hic bsy almasa et alir et getirir
Su anki oturduklari yer tepede yokus
Kv rahatsiz tasiyamaz
Ama insan ufacik bsy alir ya
Market yap demiyoruz
Esim calismiyor bari biseye ihtiyac varmi markete gidelim de yalandan gec geldik bos geldik de
Annem caktirmadan neler yapiyor hem calisiyor hem borek sarma icli kofte pide hic bos birakmaz tarhanami salcami yapti
Esim ben hic tepki vermeden cok uzuldugunu soyledi
Kardesi geliyor kardesinin ortagi geliyor yahu bi dondurma alin o kadarmi dusuncesizsiniz
Neyse bi daha ben gidicem boyle zararli cikiyorum canim cikti tir gecti ustumden
Gorumce fesat benim anasi bana bsy yapacak diye akli cikiyor.
Araba aldik evde ben hazirlikliyim tum yaz ari gibi calistim misafiride severim dolu dolu sofra kurunca fesatlandiklarina eminim beni asil uzen o
En nefret ettiğim şey. Cekmeyi açar birşeyler alır geri kapatmaz. Bir de kızı eklendi.o da aynı. Tüm çekmeceler boşalıyor akşama kadarAynı bizim ev gibiyatak odasına girdim dolabın kapağı açık eşimin kazak rafı karışmış ne oldu diyorum birşeye baktım diyor Ya tamam baktında neden atıyorsun herşeyi sonra tuğçe niye oturamıyor
Benim de kayınvalidem gelirken hiç birşey almaz ama kayınbabam alır
Nasıl yani almak mı istemiyorBenim kp Şok markete girmis kimse ilgilenmiyor diye kizip cikmis soylene soylene eve gelmis
Bana ilk et alicam yemek yapmayin demisti gorumce kalp krizi geciriyordu.
Hele dondurmada kv bunalima girmisti şoka girmisti
O ortak sanki senin üvey görümcen gibi tövbe tövbe ya sürekli senin evinde ne kadar ayıp yedi içti gittilerbak sana söylüyorum kimseye 5 kuruş yardım etmek yok artık
Hayir o kdr iyi kalpli ki aslindaNasıl yani almak mı istemiyor
Aynı bizim ev gibiyatak odasına girdim dolabın kapağı açık eşimin kazak rafı karışmış ne oldu diyorum birşeye baktım diyor Ya tamam baktında neden atıyorsun herşeyi sonra tuğçe niye oturamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?