Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim de kayınvalidem gelirken hiç birşey almaz ama kayınbabam alır
Bizde ikisindede tık yokama eşim saolsun ailesinin yanında hep söyler narinin ailesinden gördüğüm iyiliği maddi manevi yardımı hiç kimseden görmedim diye
Bana köstek olmasınlar tek istediğim bu çünkü istekleri bitmiyor

Sağol canım oturmaya beklerimÇocuk altından girip üstünden çıkıyor çok sevindi mobilyalaraÖrtü yaydım emaneten ama örtüler yerdeYeni ciciş örtüler almalıyım

O zaman en güzeli mesafeli olmak canım

Çok tanıdık acayip tanıdık

Ya ben acaba haksizlikmi ediyorum
Ama yok yediremiyorum
Kp cocukluktan beri sadece calismis asla alisveris bilmeyen bir insan ama biz evlendikten sonra bana hep bisey alir el yapimi dondurma baklava sutlu tatli pide lahmacun hic bsy almasa et alir et getirir
Su anki oturduklari yer tepede yokus
Kv rahatsiz tasiyamaz
Ama insan ufacik bsy alir ya
Market yap demiyoruz
Esim calismiyor bari biseye ihtiyac varmi markete gidelim de yalandan gec geldik bos geldik de
Annem caktirmadan neler yapiyor hem calisiyor hem borek sarma icli kofte pide hic bos birakmaz tarhanami salcami yapti
Esim ben hic tepki vermeden cok uzuldugunu soyledi
Kardesi geliyor kardesinin ortagi geliyor yahu bi dondurma alin o kadarmi dusuncesizsiniz
Neyse bi daha ben gidicem boyle zararli cikiyorum canim cikti tir gecti ustumden
Gorumce fesat benim anasi bana bsy yapacak diye akli cikiyor.
Araba aldik evde ben hazirlikliyim tum yaz ari gibi calistim misafiride severim dolu dolu sofra kurunca fesatlandiklarina eminim beni asil uzen o

Offf işler bitmiyor bı gelemiyorum şuraya.
Aynı bizim ev gibi yatak odasına girdim dolabın kapağı açık eşimin kazak rafı karışmış ne oldu diyorum birşeye baktım diyor Ya tamam baktında neden atıyorsun herşeyi sonra tuğçe niye oturamıyor

O ortak sanki senin üvey görümcen gibi tövbe tövbe ya sürekli senin evinde ne kadar ayıp yedi içti gittiler bak sana söylüyorum kimseye 5 kuruş yardım etmek yok artık

En nefret ettiğim şey. Cekmeyi açar birşeyler alır geri kapatmaz. Bir de kızı eklendi.o da aynı. Tüm çekmeceler boşalıyor akşama kadar

Benim de kayınvalidem gelirken hiç birşey almaz ama kayınbabam alır

Benim kp Şok markete girmis kimse ilgilenmiyor diye kizip cikmis soylene soylene eve gelmis
Bana ilk et alicam yemek yapmayin demisti gorumce kalp krizi geciriyordu.
Hele dondurmada kv bunalima girmisti şoka girmisti

O ortak sanki senin üvey görümcen gibi tövbe tövbe ya sürekli senin evinde ne kadar ayıp yedi içti gittiler bak sana söylüyorum kimseye 5 kuruş yardım etmek yok artık

Bende buyuk gelisme var kiz kv enginar istemisti ayarlamistim vermedim gorduler hemde

Ortak ztn buyuk sorun
Amaaa yarin bir gun ihtiyac oldugunda gorucem
Ortagin hakkindan teyze kizi geliyor
Bugun bize geldiler valla ortak hemen kacti gitti
Teyze kizi akilliymis bilememisiz

Nasıl yani almak mı istemiyor
Hayir o kdr iyi kalpli ki aslinda
Yapamiyor bilmiyor kimsede beklememis o sadece calismis
Ama biz evlendikten sonra heveslenince bana getirince ailedekiler sasirmisti.
Isi ve evi ayni yerde sayilir
Cevredeki iyi yerleri biliyor yemegide sever

Ay esim o konuda duzenli bak
Hem soylenmez hem yardimda eder
Yoksa mahvolurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…