- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.441
Şok da ya da bimde filan kim ilgileniyor ki yani al kasaya getir öde içlerinden gelmiyor bahaneleri oluyorBenim kp Şok markete girmis kimse ilgilenmiyor diye kizip cikmis soylene soylene eve gelmis
Bana ilk et alicam yemek yapmayin demisti gorumce kalp krizi geciriyordu.
Hele dondurmada kv bunalima girmisti şoka girmisti
Sana söyleye söyleye dilimde tüy bittiBende buyuk gelisme var kiz kv enginar istemisti ayarlamistim vermedim gorduler hemde
Ortak ztn buyuk sorun
Amaaa yarin bir gun ihtiyac oldugunda gorucem
Ortagin hakkindan teyze kizi geliyor
Bugun bize geldiler valla ortak hemen kacti gitti
Teyze kizi akilliymis bilememisiz
Oooooo efsane darısı bizimkineOğluşumun ceyizi
Eşime sormuş sanırım ne istersiniz diye oda bana yönlendirmiş ne istersin kızım dedi bende sucuk peynır falan dedimAglamak istiyorum
Ya bi eve bombos gitmek bana cok ters inanilmaz ters
Birde ustune 2 tane 2 kisi misafir getiriyor
Allahim sinir basmadan yatip uyumam lazim cok uzgunum
Şok da ya da bimde filan kim ilgileniyor ki yani al kasaya getir öde içlerinden gelmiyor bahaneleri oluyor
Eşime sormuş sanırım ne istersiniz diye oda bana yönlendirmiş ne istersin kızım dedi bende sucuk peynır falan dedim
Ayyyy bende pinti sandıydım ya kusurabakma canımKiz yok inanki bilmiyordu
Kv oyle bakmis ona iste sen dusun aklin yetmez hayalin yetmez inanamazsin
Bildigini yapar ama
Simdi evede haftada bir yemek getiriyormus oda nusret kadar olmasada bir tik alti yerlerden alir
Kv hasta en son eklemleri cikmisti
Darısı basınaOooooo efsane darısı bizimkine
Ayyyy bende pinti sandıydım ya kusurabakma canım
O zaman yönlendirmek gerekşyor tabik arada görümcen olunca olumlu yönlendirilemiyor kayınbaban
Sen o çekmecelere bebek kilidi al izin verme huy ediniyorlarEn nefret ettiğim şey. Cekmeyi açar birşeyler alır geri kapatmaz. Bir de kızı eklendi.o da aynı. Tüm çekmeceler boşalıyor akşama kadar
İnş severde alabilirimDarısı basınaServet bunlar servet 250tl ye aldığımız kutu 450tl şuan 400tl olan şey 650tl olmuş
Bizim ki mutfakta iyiAy esim o konuda duzenli bak
Hem soylenmez hem yardimda eder
Yoksa mahvolurdum
Benimkide yardım eder elide yakışır.Tembihleyecegım eşime annesi gelince ben yaparım her işi diye yeni gelin gibi köşeye çekilip oturma yardım et dicem.Bizim ki mutfakta iyi
Eder bence ama annesi ne der acabaBenimkide yardım eder elide yakışır.Tembihleyecegım eşime annesi gelince ben yaparım her işi diye yeni gelin gibi köşeye çekilip oturma yardım et dicem.
Birsey demez inş. Yaşayıp göreceğiz ama inş sorunsuz bir kış olur AllahımEder bence ama annesi ne der acaba
İnş sıkılırsan filan bana yaz dinlerim hepBirsey demez inş. Yaşayıp göreceğiz ama inş sorunsuz bir kış olur Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?