Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kp Şok markete girmis kimse ilgilenmiyor diye kizip cikmis soylene soylene eve gelmis
Bana ilk et alicam yemek yapmayin demisti gorumce kalp krizi geciriyordu.
Hele dondurmada kv bunalima girmisti şoka girmisti
Şok da ya da bimde filan kim ilgileniyor ki yani al kasaya getir öde içlerinden gelmiyor bahaneleri oluyor

Sana söyleye söyleye dilimde tüy bitti

Aglamak istiyorum
Ya bi eve bombos gitmek bana cok ters inanilmaz ters
Birde ustune 2 tane 2 kisi misafir getiriyor
Allahim sinir basmadan yatip uyumam lazim cok uzgunum
Eşime sormuş sanırım ne istersiniz diye oda bana yönlendirmiş ne istersin kızım dedi bende sucuk peynır falan dedim

Şok da ya da bimde filan kim ilgileniyor ki yani al kasaya getir öde içlerinden gelmiyor bahaneleri oluyor

Kiz yok inanki bilmiyordu
Kv oyle bakmis ona iste sen dusun aklin yetmez hayalin yetmez inanamazsin
Bildigini yapar ama
Simdi evede haftada bir yemek getiriyormus oda nusret kadar olmasada bir tik alti yerlerden alir
Kv hasta en son eklemleri cikmisti

Eşime sormuş sanırım ne istersiniz diye oda bana yönlendirmiş ne istersin kızım dedi bende sucuk peynır falan dedim

Ben daha acemiyim
Dur sen obur tarafa gecsinler 1 sene sonra gorusucez

Ayyyy bende pinti sandıydım ya kusurabakma canım

O zaman yönlendirmek gerekşyor tabik arada görümcen olunca olumlu yönlendirilemiyor kayınbaban

Benimkide yardım eder elide yakışır.Tembihleyecegım eşime annesi gelince ben yaparım her işi diye yeni gelin gibi köşeye çekilip oturma yardım et dicem.
Eder bence ama annesi ne der acaba

Selam kızlar,

Bizim tablet de gecenlerde bozulmuştu, yeni samsunglar cok pahalı, eşime bosver telefonlarla idare ederiz demiştim. Amazonun kendi tabletinde büyük indirim vardı ortalama bi model sadece video için aldık. Mutfakta telefonla zor oluyor. Kılıfı, ekran koruyucusu ile birlikte $150 gibi bir şey ödedik.

Kayinvalidesiyle bir arada olanlara, olacaklara sabır dilerim. Baska aileyle muhattap olmak cok zor. Cok farkli yapıda olabiliyorlar, insan bazen diyor ki böyle bir insan nasıl olabilir? Ama işte aile... eşinle beraber oldugun müddetçe hayatinda onlar da var. Tam kabullendim diyorsun yine kabullenemedigin bir sey çıkıyor. Böyle böyle hayat geçecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…