Bugün ne aldin kaç tl harcadin

güle güle kullanın şekerim

Günaydın
Erken kalktım eşime kahvaltı hazırladım
Bugün 8 dersim var annemgil gelecekler çocuklara bakmak için onlar gelmeden işleri bitirmem lazım
Bu sabah msj gelmiş.Kv Corona testi pozitif çıktı 3 haftadır görüşmüyorduk bu hafta gidecektik ama hasta oldukları için gitmedik.
Kaynım iki hafta karantina da kaldı sonra da eltim karantinaya girdi. Hasta olduklarını saklıyorlar çünkü temaslilar karantinaya alınmıyor artık biliyoruz.
Keşke kaynım karantinaya girdiğinde eşi çocuğu da görüşmeyi kesselerdi.o karantinadayken eltim çocukları kv evinde kaldılar.kv tansiyonu var romatizma rahatsızlığı var çok kötü öksürüyor.

Offffff çok geçmiş olsun

Tünaydın kızlar
Sabah kahvaltı yaptık bir ara midem bulandı sofradan kalktım sonra eşim dedi ki sofrayı toplayım ben, kv Topladım ben dedi daha sonra mutfağa baktım tabakları üst üste koyup tezgahta bırakmış öylece çünkü sudan geçirip makinaya yerleştirmek dünyanın en zor işlerinden biri
Yarın gitmeyi planlıyorlar ama bizi bırakın hafta sonuna kadarda siz bizde kalın diye tutturdu eltime asla diyemiyor gelin kalın diye ama bize hep ısrar ediyor
Eşimde ben götürür bırakıp dönerim dedi acayip bozuluyor şu an
Ayyy içimi döktüm kusura bakmayın ama çok sinir oluyorum şu an

Ne yapacakmışsınız onun evinde

Yarın gider inşSiz gidip kalın sonra o sizle gelsin öyle komşuculuk oynayacak

Sende git hiç birşeye elini sürme midem bulanıyor de yat
Hııııııı sürekli aşer zor yemekleri filan

Ne yapacakmışsınız onun evinde
Bilmem öyle onun gönlünü yapçaz heralde keyfi nasıl isterse hey allahım ya nasıl sinir oluyorum antamam
Yarın gider inşSiz gidip kalın sonra o sizle gelsin öyle komşuculuk oynayacak
Aynen öyle resmen oyun oynamak istiyor
Sende git hiç birşeye elini sürme midem bulanıyor de yat
Hııııııı sürekli aşer zor yemekleri filan
Kız o benden daha fazla hamile benden daha fazla lohusa
Yaşadım daha önce biliyorum
Ben hasta olayım daha fazla olur
Lohusayken bir şey rica etmiştim 10 günlük falandım ev işiydi ben yapamam yorulurum dedi

Abovvvvvvvvv

O zaman kal kendi evinde canım hiç uğraşmaya değmez

Sen bana hiç anlatma çünkü ben biliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…