- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.481
Boza gözüm seni arıyordu çok geçmiş olsunSelam herkese.
Migren atağında 4. günümü yaşıyorum.
Hiç bakamıyorum buralara.
Derslerim de var dinlenemiyorum bir türlü.
Çok teşekkürler canımokyonus okyonuscum canım benim mobilyaların çok güzel çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutluluk huzur yuvanızdan eksik olmasın az kalmış senin de vaktin
nedemistimkibenn oğluna ve ailene çok geçmiş olsun canım ailen en kısa zamanda çok hafif bir şekilde atlatır inş.oğlununda önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum bende panik yapma
@Kmsl Hnd allah kavuştursun canım
@Sevgiyeyolculuk oğluna aldıkların çok hoş güle güle giysin minik kuzu
tuce_tuce tuceeeem kıyafetlerin pc tablet hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın
@Zeynep Gulru kabağınız çok tatlı ben bile korktum
Ben usudugumde yada ufacik bir enfeksiyonda hemen kulagim siser cok basit bir tepkiymis hic uzulmeyin
TeşekkürlerCok geçmiş olsunnedemistimkibenn umarım en yakın zaman da ailen iyileşir
@Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm paralar gitmiş yine
Yaklaşık üç dört haftadır her pazar kabak tatlısı yapıp iki üç gün yiyorum,öyle seviyorum.En sevdiğim tatlı biraz tahinli efsane oluyor
Bugün senden menü çaldım aklımda ne yapsam vardı görünce hemen yaptım.
Aklıma soktun hafta içi de kabak yapayım
Az önce Babannem aramış bana diyor ki hem yemek yemeyen hem hareketli bebeğe bakmak çok zor sen zor olanı yapıyorsun . Çocuğun ağzına versen anında ağzını açsa ohhh kolayca bakılır diyorYaklaşık üç dört haftadır her pazar kabak tatlısı yapıp iki üç gün yiyorum,öyle seviyorum.Bıkmadım,dün yaptım yiyemedim.Bugun inşallah Ama ekmek ve( kabak tatlısı hariç) şekerli şeyleri hayatımdan çıkarma kararı aldım
Oooo enerjine hayranımTemizlik bitti dolap içlerini kapıları duvarların kirli yerlerini elden geçirdim
Camlar silindi
Salon halısını yıkamaya gönderdim kışlık halımı serdim
Niyetliyim cocuklara sebzeli makarna yaptım
Ispanak var onu yaparım bozulmadan yoruldum basit bişeyler hazırlarım
Ayy ne enerjisi mecbur yapıyorum canımOooo enerjine hayranımmaşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?