Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayat gerçekten çok pahalandı.Geçinmek gitgide zorlaşıyor.Gelen gidiyor zaten artık karnını doyurmak lüks olacakHep hesap kitap yapıyorum öyle olduğu halde şimdiden karttan 3bin harcama olmuş yarın sandalye minder alacağız 1500de onlar olur en az 5bin gelir kart.Taksit yaptırsak 3-4 ayda ödeyelim olmazsa.Birsürü erzak getirdim kayınvalidede getirecek öyle olduğu halde deli gibi para harcanıyor.

Çok teşekkürler canım Şükür şuan kizimda,ablamlar da iyi.Bakalim bu virüs bizi ne zaman bulacak
Kayınvaliden konusunda Allah kolaylık versin inşallah...Üstelik hamilesin ya.Daha ince düşünceli ve iyi niyetli olmaları,yük olmamalari gerekir.

çok sağol Esila, daha önce hiç yaşamadım kendimde ve ilk defa tecrübe edince panik oldum.Suan korkmuyorum sayenizde

Ben usudugumde yada ufacik bir enfeksiyonda hemen kulagim siser cok basit bir tepkiymis hic uzulmeyin

Cok geçmiş olsun nedemistimkibenn umarım en yakın zaman da ailen iyileşir
@Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm paralar gitmiş yine
Teşekkürler Cedric1003 Umarım seninde öğrencilerin daha iyidir ve bulaş olmadan sağ salim dönem sürer gider

Haftasonu 260 lira market pazar alışverişi.Ama yine eksik var tabi.Bugun de ekmek ve tereyaği alınacak.
Dün tam 3 saat kızımı uyutmakla ugrastim.Uyutmasam salsam salona yarın da aynı şekilde gelicek bana çok iyi biliyorum,huy oldu.O yüzden hem çok yorgun hem uykusuz halsiz enerjisiz bitik vs vs ne varsa işte o benim

En sevdiğim tatlı biraz tahinli efsane oluyor
Bugün senden menü çaldım aklımda ne yapsam vardı görünce hemen yaptım.
Aklıma soktun hafta içi de kabak yapayım
Yaklaşık üç dört haftadır her pazar kabak tatlısı yapıp iki üç gün yiyorum,öyle seviyorum. Bıkmadım,dün yaptım yiyemedim.Bugun inşallah Ama ekmek ve( kabak tatlısı hariç) şekerli şeyleri hayatımdan çıkarma kararı aldım

Benimde terayagi almam gerek ne zamandir almamistim antalya tarafindan almistim benimde vardi hic bitmeyecek gibiydi

Az önce Babannem aramış bana diyor ki hem yemek yemeyen hem hareketli bebeğe bakmak çok zor sen zor olanı yapıyorsun . Çocuğun ağzına versen anında ağzını açsa ohhh kolayca bakılır diyor bu kim oluyor sen ve ben kardeşin ve kızın için sevindim çok geçmiş olsun okudum ama alıntı fırsatım olmamıştı özür dilerim

Temizlik bitti dolap içlerini kapıları duvarların kirli yerlerini elden geçirdim
Camlar silindi
Salon halısını yıkamaya gönderdim kışlık halımı serdim

Niyetliyim cocuklara sebzeli makarna yaptım
Ispanak var onu yaparım bozulmadan yoruldum basit bişeyler hazırlarım

Oooo enerjine hayranım maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…