Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Estağfurullah Tuce, çok tesekkur ederim. Kızımda kulak arkası şişlik geçmedi ama şükür şuan öksürük hapşırık olayı geçti yok.Hastalik belirtisi de yok.Arkadaslar sağolsun ferahlatti içimi
"Bu kim oluyor sen ve ben " Çok güldüm bu kısma Çok tatlısın
Instagram'da takip ettigim bir kadının kızı hem maşallah ne guzel yiyor hem ne güzel hep oturur vaziyette gayet durgun.Onlar bebekse bizimkiler ne acaba

Dün etiketleyemedin seni nasılsın canım nasıl gidiyor.
Evet araba almak istiyorsunuz. Bilezik almıştım eşin sattirmisti.
İyiyim pure. Evet suan bir miktar birikmiş para var ama asla araba alacak miktar değil. Altinda kalsaydık 10 bin kadar kar edecektik ama iste. İkinci çocuğumuz olacak yakın zamanda masraflar artıyor napacagiz bakalım. Allah sağlık versin acılarını göstermesin tabi

Selam kızlar bugün hiçbirşey yapmadım bulaşık çamaşır dışında

Yemek olarak çıtır tavuk butu,,, patates kızartması,, yeşil mercimek çorbası,,, yoğurtlu kereviz salatası yaptım yedik

Kırtasiyeden defter 30 tl
İcetea 5 tl
50 tl kızın telefon faturası
150 tl su faturası (çeşme bozuktu)
160 tl elektrik faturası

Bebis sağlıklı gelsin. Tebrikler

tuce_tuce kizlar bakmayın onlara, yalan onlar buraya bakın. Burasi gercek. Hicbirimizin bebegi durmuyor oturmuyor yemeği uzayda falan yedirecegiz galiba.
Sabah degisiklik olsun diye yumurta muffin yaptım, kapya biberli ıspanaklı. Bence nefisti kizim 2 lokma hevesle yedi, aaa bunu sevdi yiyor dedim, üçüncüyü tükürdü daha da ağzına bir lokma bir şey koymadı. Kuru ekmekleri bile mama sandalyesinden aşağıya attı durum o kadar vahim
Bu arada ben de 10 yasina kadar yemek yemedim cok iyi hatırlıyorum. Annem ablalarım pesimde tabakla gezerdi. Agzima kabak fasulye patlican vs koymadan sadece yemeğin suyuna ekmek banarak, 1 bardak süt icmeden 10 yaşına geldim

Aaa hoşgeldin hayırlı olsun seni hatırladım

Aaaaaaaa allah aşkına yA siz bize taşının yA biz size yemin ediyorum abi bebeği anlatıyorsun

Selam kızlar

Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.

Gene bir baş ağrısı, kafamın arkası uyuştu. Kalp çarpıntısı, baş dönmesi vs

Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik

Tansiyonum ölçüldü 13 / 9 çıktı. Bana göre yüksek ben düşük tansiyonluyum.

Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.

Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.

Bir de kan sayımı ve tiroit hormon testi istedi onları yaptıracağım.

Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.

Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.

Şuan biraz daha iyiyim çok şükür

Cok uzuldum
Insanin hasta olup bulamamasi kadar kotu birsey yok
Tansiyon anlik basinc yani o sn daha yuksek olup dengelenmis olabilir holter iyi olmus
Cok gecmis olsun

Cok uzuldum
Insanin hasta olup bulamamasi kadar kotu birsey yok
Tansiyon anlik basinc yani o sn daha yuksek olup dengelenmis olabilir holter iyi olmus
Cok gecmis olsun
Sağolasın evet ilk yüksekti sonra tekrar ölçüldü normale dönmüştü. Holter ‘den ve testlerden sonra birşeyler kesinleşir bakalım

Allah dermansız dert vermesin gerisi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…