- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.501
Lanet olsun13 tl ye aldığımız yumurtayı bugün 19 tl aldık
Estağfurullah Tuce, çok tesekkur ederim.Az önce Babannem aramış bana diyor ki hem yemek yemeyen hem hareketli bebeğe bakmak çok zor sen zor olanı yapıyorsun . Çocuğun ağzına versen anında ağzını açsa ohhh kolayca bakılır diyorbu kim oluyor sen ve ben kardeşin ve kızın için sevindim çok geçmiş olsun okudum ama alıntı fırsatım olmamıştı özür dilerim
Boza gözüm seni arıyordu çok geçmiş olsun
İyiyim pure. Evet suan bir miktar birikmiş para var ama asla araba alacak miktar değil. Altinda kalsaydık 10 bin kadar kar edecektik ama iste. İkinci çocuğumuz olacak yakın zamandaDün etiketleyemedin seni nasılsın canım nasıl gidiyor.
Evet araba almak istiyorsunuz. Bilezik almıştım eşin sattirmisti.
Bebis sağlıklı gelsin. Tebriklerİyiyim pure. Evet suan bir miktar birikmiş para var ama asla araba alacak miktar değil. Altinda kalsaydık 10 bin kadar kar edecektik ama iste. İkinci çocuğumuz olacak yakın zamandamasraflar artıyor napacagiz bakalım. Allah sağlık versin acılarını göstermesin tabi
TL de misiniz.İyiyim pure. Evet suan bir miktar birikmiş para var ama asla araba alacak miktar değil. Altinda kalsaydık 10 bin kadar kar edecektik ama iste. İkinci çocuğumuz olacak yakın zamandamasraflar artıyor napacagiz bakalım. Allah sağlık versin acılarını göstermesin tabi
Estağfurullah Tuce, çok tesekkur ederim.Kızımda kulak arkası şişlik geçmedi ama şükür şuan öksürük hapşırık olayı geçti yok.Hastalik belirtisi de yok.Arkadaslar sağolsun ferahlatti içimi
"Bu kim oluyor sen ve ben " Çok güldüm bu kısmaÇok tatlısın
Instagram'da takip ettigim bir kadının kızı hem maşallah ne guzel yiyor hem ne güzel hep oturur vaziyette gayet durgun.Onlar bebekse bizimkiler ne acaba
Teşekkür ederim insaallahBebis sağlıklı gelsin. Tebrikler
MaalesefTL de misiniz.
Aaa hoşgeldin hayırlı olsun seni hatırladımİyiyim pure. Evet suan bir miktar birikmiş para var ama asla araba alacak miktar değil. Altinda kalsaydık 10 bin kadar kar edecektik ama iste. İkinci çocuğumuz olacak yakın zamandamasraflar artıyor napacagiz bakalım. Allah sağlık versin acılarını göstermesin tabi
Aaaaaaaa allah aşkına yA siz bize taşının yA biz sizetuce_tuce kizlar bakmayın onlara, yalan onlar buraya bakın. Burasi gercek. Hicbirimizin bebegi durmuyor oturmuyor yemeği uzayda falan yedirecegiz galiba.
Sabah degisiklik olsun diye yumurta muffin yaptım, kapya biberli ıspanaklı. Bence nefistikizim 2 lokma hevesle yedi, aaa bunu sevdi yiyor dedim, üçüncüyü tükürdü daha da ağzına bir lokma bir şey koymadı. Kuru ekmekleri bile mama sandalyesinden aşağıya attı durum o kadar vahim
Bu arada ben de 10 yasina kadar yemek yemedim cok iyi hatırlıyorum. Annem ablalarım pesimde tabakla gezerdi. Agzima kabak fasulye patlican vs koymadan sadece yemeğin suyuna ekmek banarak, 1 bardak süt icmeden 10 yaşına geldim
Selam kızlar
Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.
Gene bir baş ağrısı, kafamın arkası uyuştu. Kalp çarpıntısı, baş dönmesi vs
Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik
Tansiyonum ölçüldü 13 / 9 çıktı. Bana göre yüksek ben düşük tansiyonluyum.
Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.
Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.
Bir de kan sayımı ve tiroit hormon testi istedi onları yaptıracağım.
Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.
Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.
Şuan biraz daha iyiyim çok şükür
SağolasınCok uzuldum
Insanin hasta olup bulamamasi kadar kotu birsey yok
Tansiyon anlik basinc yani o sn daha yuksek olup dengelenmis olabilir holter iyi olmus
Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?