- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.521
Offff çok üzüldüm zerya neden takviye almıyorsun çok şaşırdım sen bilinçli bir kadınsın kendine lütfen çok dikkat etSelam kızlar
Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.
Gene bir baş ağrısı, kafamın arkası uyuştu. Kalp çarpıntısı, baş dönmesi vs
Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik
Tansiyonum ölçüldü 13 / 9 çıktı. Bana göre yüksek ben düşük tansiyonluyum.
Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.
Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.
Bir de kan sayımı ve tiroit hormon testi istedi onları yaptıracağım.
Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.
Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.
Şuan biraz daha iyiyim çok şükür
Offff çok üzüldüm zerya neden takviye almıyorsun çok şaşırdım sen bilinçli bir kadınsın kendine lütfen çok dikkat et
Ay evet canım çektiMasterchefte yağlama yapıyorlar enfesssss
Sağolasınevet ilk yüksekti sonra tekrar ölçüldü normale dönmüştü. Holter ‘den ve testlerden sonra birşeyler kesinleşir bakalım
Allah dermansız dert vermesin gerisi hallolur
Masterchefte yağlama yapıyorlar enfesssss
Yaaaaa hafta sonu için eşimle anlaştık yapacağızAy evet canım çekti
Çok lezzetli varyaaaaaaaSimdi orta yerimden catlicam yaa
Zeryacm geçmiş olsun üzüldümSelam kızlar
Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.
Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik
Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.
Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.
Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.
Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.
Simdi orta yerimden catlicam yaa
bence sen bize gel . Sen abi bebekle çamaşır katlarken ben size yağlama yaparım
Sağol canım benim allah razı olsunZeryacm geçmiş olsun üzüldüm
Rabbim bir daha ysşatmasın
Şikayet etmedin mi daha senOluuur
Ama gelmiyim
Ya hastaysam
Hastaliga inanmayan 39 derece atesle gezen maskesiz adamlarla calisiyorum
Şikayet etmedin mi daha sen
Canım cok geçmiş olsun: umarım bisey çıkmaz dinlen bol bol is falan yapmaSelam kızlar
Sağolasın kahveciCanım cok geçmiş olsun: umarım bisey çıkmaz dinlen bol bol is falan yapma
Eğer kanla ilgili sorun yoksa biraz multivitamin alsan mı acabaSağolasın kahvecivalla hiç iş yapmıyorum kaç gündür zaten, çünkü çok halsizim elim kolum kalkmıyor.
İşler beklesin bişi olmaz
Evet evet kesinlikle alacağım. Hem kış geliyor , eşim de çalışacak, takviye hepimize şart. Oğlana da kendimize de alacağımEğer kanla ilgili sorun yoksa biraz multivitamin alsan mı acaba
Biz ocean plus omega 3 birde pharmaton alıyorduk bu ay You plus aldım onu deneyeceğizEvet evet kesinlikle alacağım. Hem kış geliyor , eşim de çalışacak, takviye hepimize şart. Oğlana da kendimize de alacağım
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendineSağolasın kahvecivalla hiç iş yapmıyorum kaç gündür zaten, çünkü çok halsizim elim kolum kalkmıyor.
İşler beklesin bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?