Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağolasın kahveci valla hiç iş yapmıyorum kaç gündür zaten, çünkü çok halsizim elim kolum kalkmıyor.

İşler beklesin bişi olmaz
Çok geçmiş olsun canım inşallah sebebi bulunur bu rahatsızlanmalarının, aklıma geldi psikolojik olabilir mi elinde olmadan bişeyler üzüldüğünde vücut tepkisini farklı veriyor arkadaşım anjiyo bile oldu sonrada anlaşıldı kaygı bozukluğu çıktı o zamanlar çok fazla vefat haberi aldı ve hepsi gençti onlardan etkilenmiş farkında olmadan.

Benimde aklıma panik atak geldi ama değil herhalde

Ya adam iyiyim dese yapacak bsy yokki
Zorla atesini olcemezler sonucta
Boyle bir sistem varmi benmi yanlisim
Ben artık hiç birşey bilmiyorum ve herşey çok saçma gelmeye başladı

Tavuk suyuna çorba yaptim. Öyle geçiştirdik akşam yemeğini. Yarın için hicbir fikrim yok. Yemeğin adını koysam gerisi kolay .

Kış geldi daha da rehavete kapilacagiz. Psikolojim bozulur karalar bağlarım ben zaten hemen. Yazın bari güneş görüyorduk,sakin alanlarda geziyorduk. Artık evdeyiz off
Hiç sorma bu kış nasıl geçer bilmiyorum. Yazın en azından çocuk bi salıncak sallanıyordu havası değişiyordu . Durduramıyorum enerji patlaması yaşıyor resmen . Bu kış evde ne yaparız bilmem

Domatesin kg 6 TL olmuş eşime Al demiştim 13 TL ona 30 tane ymurta 20 TL olmuş Canım sıkıldı . 10 TL çiğ köfte aldık bir sürü para gidiyor su=para

Benimde aklıma panik atak geldi ama değil herhalde
Covid den dolayı etkilenmiş olabilir aklıma o geliyor sadece başka bişeyden bahsetmedi zerts
Domatesin kg 6 TL olmuş eşime Al demiştim 13 TL ona 30 tane ymurta 20 TL olmuş Canım sıkıldı . 10 TL çiğ köfte aldık bir sürü para gidiyor su=para
Burda m yumurta 24 TL az kaldı dolapta mecburen alınacak dolar çıksada bizim ülkemizde herşey artıyor düşsede artıyor fırsatçılar yüzünden nefret ediyorum

Bende nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…