- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.561
Benimkide sinirimi bozuyor 2 gündür.Su böreğide yapsa umrum değil valla artık ona göre davranırım umursamamak en güzel şey sanırımEsime o kdr soylendimki cakma yaglama yapmaya giristi
Benimkide sinirimi bozuyor 2 gündür.Su böreğide yapsa umrum değil valla artık ona göre davranırım umursamamak en güzel şey sanırım
Canım sayfanin ismini msj olarak atabilir misin4 kilo hurma aldım bugün. İnstagramda bir sayfadan. Yeni sayfa oldukları icin fiyatları baya iyi daha önce yine almıştım o yüzden çok aldım güvenipyine aynı gelir insaallah. 4 kilo 100 TL kampanya vardı
Ne olduBenimkide sinirimi bozuyor 2 gündür.Su böreğide yapsa umrum değil valla artık ona göre davranırım umursamamak en güzel şey sanırım
Geçmiş olsun, sonuçlar iyi çıkar umarımSelam kızlar
Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.
Gene bir baş ağrısı, kafamın arkası uyuştu. Kalp çarpıntısı, baş dönmesi vs
Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik
Tansiyonum ölçüldü 13 / 9 çıktı. Bana göre yüksek ben düşük tansiyonluyum.
Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.
Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.
Bir de kan sayımı ve tiroit hormon testi istedi onları yaptıracağım.
Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.
Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.
Şuan biraz daha iyiyim çok şükür
Niye öyle olduGunaydin kizlar
Dogru duzgun uyuyamadan geldim
Birken iki oldular butun gece kopekler konser veriyor
Bizimki o kdr mutsuzki anlatamam ne uyuyor ne rahat ediyor
Niye öyle olduGunaydin kizlar
Dogru duzgun uyuyamadan geldim
Birken iki oldular butun gece kopekler konser veriyor
Bizimki o kdr mutsuzki anlatamam ne uyuyor ne rahat ediyor
Niye öyle oldu
Bence sen akşam yediğin o enfes yağlama yüzünden uyuyamamışsındırBizimkinin karsisina yavru kopek alisti. O sokak kopeklerine havliyor bizimki ona apartmandan adam yavruya kiziyor bizimki adamasonu gelmeyen kisir dongu
Dun once tanismislar oynamislar sonra butun gun sinir etmis aksam tekrar gormus bir atlamis zor cekip kurtarmislar
Yandik
Bence sen akşam yediğin o enfes yağlama yüzünden uyuyamamışsındır
Yaaa trendyolda efsane şeyler var anında sayfayı kapattım
Ssss o konuya girmeyelim
Yaaa trendyolda efsane şeyler var anında sayfayı kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?