Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar.
Hayatımın en uzun migren atağını geride bıraktım. Tam 5 gün sürdü. Dün gece bile uykumdan uyanıp istifra ettim. Bu sabah iyiyim şükür. Ağrı falan kalmadı. Tabi böyle olunca hemen bir güzel evi sildik süpürdük. Süt geldi kaynattım. Az ılınsın mayalarım. Annem pırasalı kıymalı börek yapacak akşama. Ben de patates salatası yanına. Bugünü böyle geçiririz. Öğleden sonra dersim var sadece 2 tane. Nispeten rahat bir gün.
Nasılsınız hepiniz? Araları kaçırdım. Herkes iyidir umarım.
Sınıf öğretmeni bir arkadaşım pozitif çıktı. Öğrencinin babası hastaymış karantinada, çocuğun evde canı sıkılıyor diye okula göndermişler. Gel de delirme.

Migrene kafaya yapılan hacamat çok çok iyi geliyor. Olduğun yerde araştırıp iyi bir yere yaptırmanı çok öneririm. Özel hastaneler Yapıyor artık. Benim arkadaşımın esinde ve kardeşimde var migren ikisi de hacamatla rahatladılar.

Selam kızlar
tuce_tuce bu akşam gidiyorlar canım çok şükür
Elektrik 135
Araba kasko trafik sigortası 1750 tl
Arabaya yakıt 100 tl
Kızımın oyun hamurlarından bazıları kurudu bitti yenilerini alıcaz birde boyama kalemi dışarı çıkarsam daha harcama olur bugün

Benimde aklıma panik atak geldi ama değil herhalde

Teşekkür ederim canım sağol

Evet benim de aklıma panik atak geldi dün doktora da söyledim. Öyle birşey olduğunu sanmıyorum ama tüm seçeneklere bakacağız dedi.

Önce vücutta arıyorlar kalbe baktı sıkıntı yok. Kan sayımı ve tiroitlere bakılacak. Tansiyon düzenli ölçülecek bakılacak. Hepsi temiz çıkarsa o zaman psikolojik olabilir diyerek o seçenek değerlendirilecek sanırım

zerya271210 geçmiş olsun.
Baş dönmesi bende de oluyor. Arada bir yokluyor.

İskenderunda patlama oldu. Canlı bomba
Sağolasın pure teşekkür ederim ben de kalp çarpıntısı kafada uyuşma hali de oluyor. Bakalım birkaç güne belli olur testler yapılıp sonuçlanınca.

Sen iki çocukla uğraşıyorsun arada baş dönmesi yaşaman çok normal yorgunluktan. Gene de dikkat et çok olmaya başlarsa doktora git ihmal etme

Panik atak yaşayacak bir stres sıkıntı yaşamadım hiç kızlar, ama belli olmuyor tabi o işler. Bilinçaltına attığımız bazı durumlar üstünden uzun süre de geçmiş olsa panik atak olarak açığa çıkabiliyor.

Panik atak da çıkabilirim yani. Ablamda da var zaten. Genetik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…