- 12 Temmuz 2006
- 4.932
- 9.488
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.581
Migrene kafaya yapılan hacamat çok çok iyi geliyor. Olduğun yerde araştırıp iyi bir yere yaptırmanı çok öneririm. Özel hastaneler Yapıyor artık. Benim arkadaşımın esinde ve kardeşimde var migren ikisi de hacamatla rahatladılar.Selamlar.
Hayatımın en uzun migren atağını geride bıraktım. Tam 5 gün sürdü. Dün gece bile uykumdan uyanıp istifra ettim. Bu sabah iyiyim şükür. Ağrı falan kalmadı. Tabi böyle olunca hemen bir güzel evi sildik süpürdük. Süt geldi kaynattım. Az ılınsın mayalarım. Annem pırasalı kıymalı börek yapacak akşama. Ben de patates salatası yanına. Bugünü böyle geçiririz. Öğleden sonra dersim var sadece 2 tane. Nispeten rahat bir gün.
Nasılsınız hepiniz? Araları kaçırdım. Herkes iyidir umarım.
Sınıf öğretmeni bir arkadaşım pozitif çıktı. Öğrencinin babası hastaymış karantinada, çocuğun evde canı sıkılıyor diye okula göndermişler. Gel de delirme.
Çok teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canım inşallah sebebi bulunur bu rahatsızlanmalarının, aklıma geldi psikolojik olabilir mi elinde olmadan bişeyler üzüldüğünde vücut tepkisini farklı veriyor arkadaşım anjiyo bile oldu sonrada anlaşıldı kaygı bozukluğu çıktı o zamanlar çok fazla vefat haberi aldı ve hepsi gençti onlardan etkilenmiş farkında olmadan.
Benimde aklıma panik atak geldi ama değil herhalde
Sağolasın pure teşekkür ederimzerya271210 geçmiş olsun.
Baş dönmesi bende de oluyor. Arada bir yokluyor.
İskenderunda patlama oldu. Canlı bomba
Okyonus çok teşekkür ederim canım sağol
Memnun kalırsın İnsaallah daha önceki alışverişimde ben çok memnun kalmıştım4 kilo hurma 100 TL den aldım saat 12 ye kadarmış kampanya son anda yetiştimBiliyonsen sağolsun
Marketten 250 Gr 20 TL veriyorum çok uyguna geldi
Teşekkür ederim canım sağolasınGeçmiş olsun, sonuçlar iyi çıkar umarım
Narin çok sağol canım benim
Geçmiş olsun bir sorun yoktur insaallahTeşekkür ederim canım sağolasınbakalım umarım iyi çıkar
Hayırlı olsun bebişinGeçmiş olsun bir sorun yoktur insaallah
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bir sorun yoktur insaallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun bebişinne kadar kaldı doğuma
Aa yeni farkettimTeşekkür ederim1 ay kaldı insaallah 35+4 suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?