Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy neden bu kadar artıyor bu altin ya
Geçen bir yerde okudum gün gelecek besi biryerde altin daire fiyatıyla aynı olacak diye

Çeyrek almaya çıkacaktım bir haftadır çıkamadım ben alana kadarrrrr
Eşim altin aldırmıyor bana hiç yüksek fiyatı diye sanki düşecek bende güne girdim dedim her ay 1 gram almaya caliscam gün parası diye alıp yoksa para eriyor en azından ufak da olsa biriksin

Eşim altin aldırmıyor bana hiç yüksek fiyatı diye sanki düşecek bende güne girdim dedim her ay 1 gram almaya caliscam gün parası diye alıp yoksa para eriyor en azından ufak da olsa biriksin
Ya bence uzun süre kullanılmayacaksa altın almak daha mantıklı
Bende güne girecektim ayda 500 14 kişi ama dedim ki öyle yapacağıma her ay 1 grm alayım bir seninin sonunda daha karlı olurım yani para değer kaybediyor

Aynen tabiki neredeyse iki katına çıkıyor para sene sonunda

Selam kızlar piyasaya canım sıkıldı Bebek sabah 1. Uykusunu yaparken kahvaltı yaptım kaldırıp hemen kuru fasulye pişirdim . Uyanınca birkaç ütüm vardı hızlı yaptım oda yanımda çekmece boşalttın rahatladı oyun oynadık yemek yedirdim ben yedim o biraz yerde oyalanırken pudingli pasta yaptım emzirdim uyuttum . Çay koydum yerleri sildim . Tablet kargoda gelirde saat uygun olursa dışarı çıkarız yoksa evdeyiz saçımı filan düzelttim makyaj yaptım salata yapıp masa vs pilav kaldı .

Saçma sapan birisi zile bastı çocuğu uyandırdı benimki de korktu kucağıma alıp kapıya gittim açtım abi bebek başladı adama bağırmaya adam şok beğeniniz mi yaptığınızı dedim çocuğu uyandırdınız adam şoka girdi hemen gitti

Acıdım adama

Acıdım adama
Yemek yaptım yiyip kızımı dişçiye goturcem sismis biraz agriyor diyordu
Geçmiş olsun canım dış ağrısı zordur götürün tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…