- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.601
Aminn insaallahAa yeni farkettimhayırlı uğurlu olsun , sağlıkla doğsun ve büyüsün inşallah
Bu kadar olmazzzz yaaaa yuhhhhh
Gerildim
Çeyrek almaya çıkacaktım bir haftadır çıkamadım ben alana kadarrrrrGerildim
Eşim altin aldırmıyor bana hiç yüksek fiyatı diye sanki düşecekÇeyrek almaya çıkacaktım bir haftadır çıkamadım ben alana kadarrrrr
Ya bence uzun süre kullanılmayacaksa altın almak daha mantıklıEşim altin aldırmıyor bana hiç yüksek fiyatı diye sanki düşecekbende güne girdim dedim her ay 1 gram almaya caliscam gün parası diye alıp yoksa para eriyor en azından ufak da olsa biriksin
Aynen tabiki neredeyse iki katına çıkıyor para sene sonundaYa bence uzun süre kullanılmayacaksa altın almak daha mantıklı
Bende güne girecektim ayda 500 14 kişi ama dedim ki öyle yapacağıma her ay 1 grm alayım bir seninin sonunda daha karlı olurım yani para değer kaybediyor
Hiç sorma 15 kasımda altın alacak olsam 850 TL kesinÇeyrek almaya çıkacaktım bir haftadır çıkamadım ben alana kadarrrrr
Acıdım adamaSaçma sapan birisi zile bastı çocuğu uyandırdı benimki de korktu kucağıma alıp kapıya gittim açtım abi bebek başladı adama bağırmayaadam şok beğeniniz mi yaptığınızı dedim çocuğu uyandırdınız adam şoka girdi hemen gitti
Acıdım adamaSaçma sapan birisi zile bastı çocuğu uyandırdı benimki de korktu kucağıma alıp kapıya gittim açtım abi bebek başladı adama bağırmayaadam şok beğeniniz mi yaptığınızı dedim çocuğu uyandırdınız adam şoka girdi hemen gitti
Geçmiş olsun canım dış ağrısı zordur götürün tabiYemek yaptım yiyip kızımı dişçiye goturcem sismis biraz agriyor diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?