Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birikimi geçtim ek gelir peşindeyim. Pandemi olmasaydı ne güzel özel derslerim vardı. Durdurduk şimdi.
Bizim ek ders bile 0 canım sadece maaşla idare ediyoruz aylardır

Bitsin gitsin artık bu hastalık herşey normale dönsün

Bugün ilk korona aşısı bir prof.a yapılmış necmettin hocaya

O tablet geldi ama kadınlar Kulübü’nün uygulamasını tabletten kullanmak bence çok zormuş akşam tekrar bakacağım pek sevmedim sanki

Canım şekerin yüksekmi çıktı?Insülin direncimi var? Sana tavsiyem hemen paketli gıdaları kesmen ve karbonhidratı azaltman.Karatay diyetini tavsiye ederim.Sonradan olan şeker hastalığı beslenme kaynaklı oluyor.Birde ben seni hiç kilolu düşünmemiştim öyle kilo fazan varmıki? birde günde en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalış.Kilo fazlan varsa kilo verincede değerler baya düzeliyor, beslenmeyi düzenlemiş olduğundan bendede reaktif hipoglisemi ve insülin direnci var şükür 10 yıldır şeker hastalığına dönmeden devam ediyorum.Ama ne zaman beslenmemi bozsam,kilo alsam hemen değerlerin bozuluyor.Karatay diyeti yaptığımda 13 kg vermiştim birde, değerlerim o kadar çıktıki doktor ne yapıyorsan aynen devam et demişti

Piknikten geldik.
Çocuklar arasında kavga çıktı,benim oğlan da dahildi

Kömür ekmek kola 25 TL. Et buzluktan.

Yarın için Kuru patlıcan dolma ve kısır düşünüyorum..
Ayyyy benim bebe olsa o da kavgaya karışırdı küçücük boyuylaeşim eve geldi beni öpüyor Buda kucağımda adamı itiyor

Ayyy bende kızı uyutmayı bekliyorum dört gözle

Sabah erkenden evden çıkacaz büyük kızımın 11 de toplantısı var kızı kayınvalideme bırakacam otobüsten durakta alacak bizde okula gidecez dönüşte bizde kayınvalideme gidecez akşama döneriz ancak

Günün harcaması 10 tl kalem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…