- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.621
Bizim ek ders bile 0 canım sadece maaşla idare ediyoruz aylardırBirikimi geçtim ek gelir peşindeyim. Pandemi olmasaydı ne güzel özel derslerim vardı. Durdurduk şimdi.
Zeynep inşallah istediğin gibi olurzerya271210 boza [/USER] gecmis olsun kizlar.
Kizlar persembe gunu bir universiteyle gorusmem olacak yardimci docent pozisyonu icin, dualarinizi beklerim.
Ay inş canım benim hayırlısı ilezerya271210 boza [/USER] gecmis olsun kizlar.
Kizlar persembe gunu bir universiteyle gorusmem olacak yardimci docent pozisyonu icin, dualarinizi beklerim.
Çok geçmiş olsun canım benimYemek yaptım yiyip kızımı dişçiye goturcem sismis biraz agriyor diyordu
Sağol canımzerya271210 boza [/USER] gecmis olsun kizlar.
Acıdım adama
Geçmiş olsun canım dış ağrısı zordur götürün tabi
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım benim
Bizim ek ders bile 0 canım sadece maaşla idare ediyoruz aylardır
Bitsin gitsin artık bu hastalık herşey normale dönsün
Bugün ilk korona aşısı bir prof.a yapılmış necmettin hocaya
Allah gönlüne göre versin Zeynepzerya271210 boza [/USER] gecmis olsun kizlar.
Canım şekerin yüksekmi çıktı?Insülin direncimi var? Sana tavsiyem hemen paketli gıdaları kesmen ve karbonhidratı azaltman.Karatay diyetini tavsiye ederim.Sonradan olan şeker hastalığı beslenme kaynaklı oluyor.Birde ben seni hiç kilolu düşünmemiştim öyle kilo fazan varmıki? birde günde en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalış.Kilo fazlan varsa kilo verincede değerler baya düzeliyor, beslenmeyi düzenlemiş olduğundanMerhaba kizlar.
Simdi komsu geldi. Oglu 9. Sinifa gidiyor.3 hafta yanliz kalacaklarmis haftada 5 gun okul var. Sonra 10 ve 11ler baslayacakmis o zaman ne yapilacak kimse bilmiyormus cunku bina yetmiyor
Sabah hastahaneye gittim. Dr Kesin diyabete adaysin 3 ayda bir kan ver sureci erken yakala dedi. Kilo ver dedi.
Biraz uzulunce de oluyor gibi geliyor insanin elinde olmuyorki
Annem icli kofte yapti. Bakalim payima ne kadar dusecek cok heyecanliyim
Esime cok kizginim goresim yok.
Dualarımız seninle canım allah gönlüne göre versinzerya271210 boza [/USER] gecmis olsun kizlar.
Ayyyy benim bebe olsa o da kavgaya karışırdı küçücük boyuylaPiknikten geldik.
Çocuklar arasında kavga çıktı,benim oğlan da dahildi
Kömür ekmek kola 25 TL. Et buzluktan.
Yarın için Kuru patlıcan dolma ve kısır düşünüyorum..
Hala Malatya'da misinizKızın uyku saatini dört gözle bekliyoruz bizde1 saat sonra insaallah. Film falan izleriz eşimle. Canım tatlı istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?