- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.641
Evet. Tayinler açılınca Doğu isteyeceğiz bakalım bu sene çıkar insaalah. Geçen yıl istedik çıkmadı. Eşim siirti de yazarım diyorHala Malatya'da misiniz
Çokkkk feciiiiEvet. Tayinler açılınca Doğu isteyeceğiz bakalım bu sene çıkar insaalah. Geçen yıl istedik çıkmadı. Eşim siirti de yazarım diyorama senin temizlikleri duydukça hevesim kaçıyor
Jandarma miydinizEvet. Tayinler açılınca Doğu isteyeceğiz bakalım bu sene çıkar insaalah. Geçen yıl istedik çıkmadı. Eşim siirti de yazarım diyorama senin temizlikleri duydukça hevesim kaçıyor
EvetJandarma miydiniz
Çokkkk feciiii
Canım şekerin yüksekmi çıktı?Insülin direncimi var? Sana tavsiyem hemen paketli gıdaları kesmen ve karbonhidratı azaltman.Karatay diyetini tavsiye ederim.Sonradan olan şeker hastalığı beslenme kaynaklı oluyor.Birde ben seni hiç kilolu düşünmemiştim öyle kilo fazan varmıki? birde günde en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalış.Kilo fazlan varsa kilo verincede değerler baya düzeliyor, beslenmeyi düzenlemiş olduğundanbendede reaktif hipoglisemi ve insülin direnci var şükür 10 yıldır şeker hastalığına dönmeden devam ediyorum.Ama ne zaman beslenmemi bozsam,kilo alsam hemen değerlerin bozuluyor.Karatay diyeti yaptığımda 13 kg vermiştim birde, değerlerim o kadar çıktıki doktor ne yapıyorsan aynen devam et demişti
Sehpalar geldi canım 3lü koltuk üretilince gelecek.Mutfak masasını aldk sandalye hale İzmir’de stokta yok bugün gelecekti sözde baktım yok yine.Yarın gelir inş hemen gidip alırız.Sen nasılsın?Kızçen nasıl?
Çok iyi fiyat cidden, banada sayfanın adını atarmısınız kızlar.Birde gelen üründen memnun kalırsanız yada bir sıkıntı olursa söylermisiniz, belki yine kampanya yaparlar alırım bende4 kilo hurma 100 TL den aldım saat 12 ye kadarmış kampanya son anda yetiştimBiliyonsen sağolsun
Marketten 250 Gr 20 TL veriyorum çok uyguna geldi
Bugün kargoya verildi. Gelince yazarım buraya. Daha önce memnun kalmıştım ben baya. Her hafta yapacaklarmış galiba böyleÇok iyi fiyat cidden, banada sayfanın adını atarmısınız kızlar.Birde gelen üründen memnun kalırsanız yada bir sıkıntı olursa söylermisiniz, belki yine kampanya yaparlar alırım bende
Benimki de alt ikinci ve onun yanındakini çıkarmaya çalışıyor sürekli ekmek yiyorKüçüğüm üst ön dişlerin sağ ve solundakileri çıkarmaya çalışıyor. Sürekli ekmek vs sert bi seyler kemirsin istiyor. Bu akşam yemek de yemedi bize yaptığım irmik tatlısından yediArtık o kadar şeker hak getire ne yapayım. Gece bacaklarına masaj yapıp uyutuyorum. Ablasının peşinde koşmaktan ayakları ağrıyor bence.
Allah kahretsin yakanlar . Askerler hatayı kullanarak suriyeye geçiyor diye oraya sardılar pisliklerSelam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz,
Fırtına var
Elektrik yok su yok doğalgaz yok...
Dehşet verici şeyler
Köyler, siteler boşaltılıyor
Anlıyorum canım.Kola çok tehlikeli, gün içindeki ekmek,meyve tüketiminede dikkat et.Genetiksede en azından ilaç aşamasına ne kadar geç geçersen o kadar iyi olur.geçmiş olsunBen 28 yasina kadar 54 57 ile devam ettim
Kemiklerimde agirdir inceydim.
Sonra glikoz surubu ile yapilan baklavalar hayatima girdi istemem istemem derken 1 2 1 2 beni mahvetti. Su an 62 64 arasiyim
Sindirim sorunuda yasiyorum
Benim genetik
Cevirmemesi imkansiz ama ne kdr yukselecegi benim elimde hep soylenen bu
Ztn paketli gida yemem. En cok yedigim cikolatadir onunda arada belli markalari alirim yada yurt disi fln denk gelirse
En zararli gidam cubuk krakerdi ama onuda kestim
Ama manti pesine pide pesine durum yersem denge sasiyor
Kola sıklasirsa dengem sasiyor ki artik uzun sure icmem ayni noktaya 2. Ye geldim
Yuruyus zor ama yuruyus ztn duzenli olarak biraz hayatimda var cok takilmiyorum
Spor salonu zor
Sekerim ani dusuyor carpinti oluyor
Bazen gozlerim karariyor gecen gun tamamen gorusum gitti
Birde gece meyve yiyorduk onu kesmem lazim oda dokundu galiba
Bu arada 20 yasindaykende benzer degerler cikmisti 12 senedir cok degismedi o zmn 54 kilo civariydim
Ilk defa yuksek cikmadi ztn yuksekti
Çok zor bir yıl geçiriyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsunSelam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz,
Fırtına var
Elektrik yok su yok doğalgaz yok...
Dehşet verici şeyler
Köyler, siteler boşaltılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?