Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah kolaylık versin Tuce. Evine gelince hiçbirşey denmez sonuçta misafir ne desen seni suçlu çıkarırlar. Gerçi kendileri de hiç sevgi saygı gösterememiş sana evlerinde ama boşver sen utandır onları.

Günaydın kızlar

Bugün iyi hissediyorum kendimi. Holter takılı olduğu sürede hiçbişi yaşamam kesin çarpıntı olduğunda butona bas demişti doktor daha hiç basmadım.

Kalktık kahvaltı yaptık oğlanla. Dün halasında hiçbir şey yememişti bugün güzel yedi şükür.

Bir makine çamaşır attım, yatakları topladım yastık kılıfları değiştirdim. Süt kaynatıyorum yoğurt mayalıcam.

Belki akşamüstü anneme giderim bugün kalır yarın akşam geri dönerim. Duruma göre karar vericem

Günaydın dün akşam çok kötü oldum başımın ağrısından sürekli kustum nabzım çok düştü uyuyamadım. Ne güzel biraz kuran okuyacaksım nasip olmadı çok üzgünüm bugün biraz daha iyiyim en azından bişeyler yedim ama çok halsizim akşama doğru düzelirsem inşallah okurum

Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki acaba

Allah kolaylık versin Tuce. Evine gelince hiçbirşey denmez sonuçta misafir ne desen seni suçlu çıkarırlar. Gerçi kendileri de hiç sevgi saygı gösterememiş sana evlerinde ama boşver sen utandır onları.
tuce_tuce olayi bilmiyorum tam olarak ama sana saygı sevgi göstermesene sırf evine geldi diye paralama kendini sen onlarda kendin için ne gördüysen ne yaptılarsa sende aynısını yap yoksa oyuncak biz neler yapıyoruz hala etrafimizda dönüyor say söv buna böylesi yaranıyor derler daha beterini yaşarsın benden söylemesi kendini düşün saygısızlık yapmadan ama bence umursamadan gün doldur gitsinler

Çok geçmiş olsun

Onların evinde de haklı olduğum halde suçlu duruma düşürüldüm o yüzden alıştım artık boşver ben normal davranayım gerisi allah Kerim

Bak biraz önce şu yazıyı gördüm ne kadar güzel bence

Eklentiler

• C90ECCFC-2123-4526-AD16-6B5000F32687.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 80
Zeryam iyi olmana çok sevindim
Penguencim dün oruç muydun ondan mı oldu acaba çok geçmiş olsun

Bak biraz önce şu yazıyı gördüm ne kadar güzel bence
Aynen öyle bende öyleydim kendimi paralardım ne diyeceğimi şaşırırdım ama yok yine anlaşılmaz bir de o kadar uğraşıyorum diye altında bir hinlik var yalan mı söyledi suçunu bastırıyor oluyor en iyisi bir kere söylerim dönerim inanacak insan zaten inanır soracak insan gelir sorar gerisi boş

Ben artık çok kafama takmıyorum açıkçası . Sonuçta eşimi çok seviyorum beni kırdı üzdü tam 1 ayda ancak affettim yeni yani daha affetmem . Ailesi onlar da atsan atamazsın görüşmesem olmaz oğlum var arada mecbur görüşülecek en iyisi sakin kalmak . Yoksa insan kendine zarar veriyor herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor şu durumda olan bana ve benim annemle babama oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…