- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.901
Söylemedi ,kendisi 2 hafta evde yattı sonrada 1 ay iyi değilim diye gelmedi virüs olan arkadaş.Ama işyerinden kimsenin adını vermedi, hala bizim orda öyle, hastalananlar kimsenin adını vermiyor.Suç evet ama anlatamıyorsun insanlara.Bizim arkadaşa göre bizle teması olmadı mesela, ogün çift maske takmış ve masasından kalkmamış o yüzden temaslı değilmişizböyle garip şeyler.2 gün önce bilgi işlem personelinden biri pozitip çıktı, 10 gündür tüm belediyede masa masa gezip e imza kuruyorlardı.Kimsenin adını vermemiş verse bütün belediye kapanacak nerdeyse.Sadece kat ilaçlandı ve biz çalışmaya devam ettik.
Ne güzel dua ettinOyyy o eller ne öyle kuzum benimAllah herkesin evladının bahtını açık,ömrünü mutlu ve uzun etsin.
Canım çok şükür daha iyi@Kahveci bi hatun canım nasılsın?
E Esila09 şekerim ateşin var mı ?
NarinNarin miden bulanıyor mu
@Kmsl Hnd şekerim nasılsınız çocuklar nasıllar
okyonus haydi bakalım güzel sandalye resmî bekliyorum
pure hazel kızın yemek yiyor mu
Zeynolin44 senin minik nasıl zeynoş ben çok geriliyorum yine yemek yüzünden
@Scss94 hala yoksun inanamıyorum
Aynen canım zaten senin surekli cocugun peşinde olman lazım. Ben seni cok iyi anlıyorum. Hicbir tehlike arzetmeyen seyleri bile en tehlikeli hale sokabiliyorlar. Benimki de surekli yakama ya da bacagima yapışıyor, benim de bel fıtığım azdı, boynum omzum surekli ağrıyor. Onlara sorsan hemen eeeeee anne baba olmak kolay değil diyorlarBen şaşırmadım canım bekliyordum hatta geçen burada da konuştum gelecekler hissediyorum diye . Yapacak birşey yok normal şekilde ağırlamak lazım . Zaten o kadar çok yoruluyorum ki sana anlatamam hiç enerjim kalmıyor. Önceden akşam Mesela kuru fasulye Pilav yapmayı düşündüm sizin canınız ne ister filan derdim artık hiç öyle şeyler yapmayacağım yemeği planlar yapar çıkarım . Zaten İnan abi bebek çok tehlikeli hareketler yapıyor sürekli . Kucakta gezdirilmesine de izin vermeyeceğim göbek fıtığım zaten çok kötü çocuk alışıyor sürekli istiyor
Ayağını itmeyi bilmiyor ya ondan zor oluyor sanırım ben de ayakkabi giydirirken kan ter icinde kalıyorum canımÇok sağol canım
Yumuşcık ama ben giydirirken birazcık zorlandım nedense:)
Bebeğe geriliyorum ya birşeyler düzgün yemeyinceAynen canım zaten senin surekli cocugun peşinde olman lazım. Ben seni cok iyi anlıyorum. Hicbir tehlike arzetmeyen seyleri bile en tehlikeli hale sokabiliyorlar. Benimki de surekli yakama ya da bacagima yapışıyor, benim de bel fıtığım azdı, boynum omzum surekli ağrıyor. Onlara sorsan hemen eeeeee anne baba olmak kolay değil diyorlarhep acı cekmemiz lazımmış, normal olan buymuş gibi...
Neyse sen kendini paralama dediğin gibi, birkac gun de dışardan sipariş falan verirsiniz olmazsa.
Cok geçmiş olsunGünaydın dün akşam çok kötü oldum başımın ağrısından sürekli kustum nabzım çok düştü uyuyamadım. Ne güzel biraz kuran okuyacaksım nasip olmadı çok üzgünüm bugün biraz daha iyiyim en azından bişeyler yedim ama çok halsizim akşama doğru düzelirsem inşallah okurum
Bulantı icin b6 vitamini denedin mi? Cok rahatsizsan doktora danışıp deneyebilirsin Narin.Biraz bulantı var canım ama idare ediyorum çok şükür halimize
Özledik abi bebeği
Çok canım sıkılıyor @Scss94 ne oldu da bu kadar uzun zamandır yok bizi merakta bıraktıulaşabileceğimiz hiç bir şey yok
Canim bacagindaki şişlik sinek ısırmış gibi düşün kırmızılık şişlik büyüklük aynı. Aşı oldugu gun de orada aynı şişlik olmuştu aksama geçti. Şimdi baktım bu da baya hafiflemis rengi kahverengiye dönüyor. Kozamik aşısı falan oldu ya eşim de küçük kızamık geciriyordur diyor. Kontol etmeye devam edeceğiz canım.Kulak arkası mercimek kadar şişlik hala devam canim..Bana kalsa doktora gitmiştik aslinda.Ama eşimde ona okuduğum,gosterdigim bilgiler ışığında asi sonrası olabileceğini,panik yapmamam gerektiğini söylüyor.Gun içinde sıklıkla yokluyorum varligini.Bizim de uykularimiz berbat.Uc gün oldu iki saat kesintisiz uykum yok.1 saat 40 dk gibi aralıklarla uyanıyor.Kucakta sakinlesiyor ama yatirinca yine ağlamalar.Dişe yoruyorum.Ust kenar dişler kabarık duruyor ama bu uykusuzluk herkesi vurmuyor sanırım biz 20 dis tamamlanıncaya kadar yaşayacağız.Bacagindaki sertlik büyüklük olarak nasıl?Bizimki ilk başlarda hafifçe dışarıdan belli olur gibiydi,şimdi alıştım diye belki de dokunmadan var diyemiyorum.ikinci uykuyu bırakması anne için zorluk ya.Gercekten dinlenebildigim vakitler o uyurken oluyor,ki gündüz yanına kivriliyordum bende.Ama bizde de süre çok kısa.
Ben de bu yıl Uyku tulumu kullanacağım galiba, nasil bir şey kullanıyorsunuz? Hic uzerinde örtü durdurmuyor@zerya271210 geçmiş olsun.İnsallah tekrarlamaz rahatsızlığın.Gerci cihaz için bu gereklidir ama inşallah geçmiş gitmiş olur
@Zeynep Gulru inşallah dua edeceğim hayırlı haberlerin için
tuce_tuce sen sabırlı birisin ya.Ben senin gibi değilim.Benimle arası olmayan kişi evime gelemez diye dusunuyorum yaşananlardan sonra.Ben de kayinvalideme oldukca mesafeliyim artık.İki hafta kadar sonra İstanbul'a gidicem.Sirf eşimin hatri için bir gece kalacağım orda ama 24 saati doldurmicam Bu zamana kadar kendi ailemi es geçip onda kalmalarima saysin,onun zoru hayatınızı yonetme çabası yüzünden.Suan kafam öyle rahat ki.. Sevmiyorum sevmeyeceğim
Allah kolaylık versin inşallah sendeki günleri su olup hızlıca aksın
Kızımı babasıyla ekmek almaya gönderdim,10 dklik dinlenme suremde harcamami da yazayım
Bir ekmek şimdilik ama akşam lcw ye netten bakicam.Pamuklu uyku tulumu yetmiyor, daha sıcak bir şeyler bulmam lazım bu eve
Anlıyorum yeter ki yesin icsin diyorsun. Ama bu aralar biraz yavastan al canım. Bir seyler yapıp kendini yorma, yemedi icmedi diye strese de girme. En güvenli limanda ilerle biraz.. mesela sevdigi yediği şeylerle git.Bebeğe geriliyorum ya birşeyler düzgün yemeyinceörnek veriyorum bi kayısı nektarı yaptım içmiyor bir sürü hevesim var şunu da yapayım böyle de yapayım diye herşey çöpe gidiyor doğruca evimde hiç bereket kalmadı kızlar Zeynolin44 dişleri çok zor çıkıyor daha çıkmadılar
Aslında köftenin yanında portakal suyu içmesi daha iyi değil mi canım demir emilimini artırır, yoğurt ise azaltır. Bizimkine aşırı gaz yaptı mandalina korkuyorum sıkma portakal vermeye.Anlıyorum yeter ki yesin icsin diyorsun. Ama bu aralar biraz yavastan al canım. Bir seyler yapıp kendini yorma, yemedi icmedi diye strese de girme. En güvenli limanda ilerle biraz.. mesela sevdigi yediği şeylerle git.
Ben hicbir şey iciremiyorum sudan baska. Neler yaptım içmedi. Bir tek arada yarim portakalı sıkıyorum kaşıkla yudum yudum iciriyorum. Oysa ben koftenin yanında ayran içsin istiyorum. Sonra kendime diyorum fantaziye girme. Bizim içeceğimiz yoğurt, her seyin yanında sıvı olsun diye yoğurt veriyorum.
Ben lcw den aldım bugunBen de bu yıl Uyku tulumu kullanacağım galiba, nasil bir şey kullanıyorsunuz? Hic uzerinde örtü durdurmuyor
Vallahi aksam pirinç pilavı ile kandırıp gece mamasını öyle yedirdim geçecek iniyorum senin ki şuan ne kadarlık olduAnlıyorum yeter ki yesin icsin diyorsun. Ama bu aralar biraz yavastan al canım. Bir seyler yapıp kendini yorma, yemedi icmedi diye strese de girme. En güvenli limanda ilerle biraz.. mesela sevdigi yediği şeylerle git.
Ben hicbir şey iciremiyorum sudan baska. Neler yaptım içmedi. Bir tek arada yarim portakalı sıkıyorum kaşıkla yudum yudum iciriyorum. Oysa ben koftenin yanında ayran içsin istiyorum. Sonra kendime diyorum fantaziye girme. Bizim içeceğimiz yoğurt, her seyin yanında sıvı olsun diye yoğurt veriyorum.
Hiç denemedim canımBulantı icin b6 vitamini denedin mi? Cok rahatsizsan doktora danışıp deneyebilirsin Narin.
Ben 3 ay boyunca kuru ekmek yediğim icin denemedigim sey kalmadı. Ama doktorum ilk tedaviye b6 ile başlamıştı. sonra tabii baya etkili ilaçlar da kullanmak zorunda kaldım.
Büyük ihtimalle migren eskiden daha çabuk geçiyordu akşam başladı bugünde devam ediyor ağrılarım yarına geçer umarım işe gitcem birsürü insan geliyor dogum yardımı içinCok geçmiş olsunmigren falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?