Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya olay cikar normalde bu anlattiklarina?
Nasil oturuyorsunuz
Gerci bizde herkes kaptan sen bize uyma
Benim ayni arabada gitmemi oyle masa masa gezip dolasmaya bir tutuyorlar Allahim sabir
Yarin insallah birilerini kesmem

Canım çok şükür daha iyi
Dün sana yazdığım vitaminimiz bitti 10 kg ile başlamıştık bugün 10.500 geldi bir ayda yarım kilo aldı çok şükür

Vitamine devam et hemen etki etmiyor
Bugün de üzüm çekirdeği ekstresine başladık inşallah daha iyi olurlar

Diş donemi de seninkinin normal tuçe geçecek bu günlerde sabır

Aynen canım zaten senin surekli cocugun peşinde olman lazım. Ben seni cok iyi anlıyorum. Hicbir tehlike arzetmeyen seyleri bile en tehlikeli hale sokabiliyorlar. Benimki de surekli yakama ya da bacagima yapışıyor, benim de bel fıtığım azdı, boynum omzum surekli ağrıyor. Onlara sorsan hemen eeeeee anne baba olmak kolay değil diyorlar hep acı cekmemiz lazımmış, normal olan buymuş gibi...

Neyse sen kendini paralama dediğin gibi, birkac gun de dışardan sipariş falan verirsiniz olmazsa.

Bebeğe geriliyorum ya birşeyler düzgün yemeyince örnek veriyorum bi kayısı nektarı yaptım içmiyor bir sürü hevesim var şunu da yapayım böyle de yapayım diye herşey çöpe gidiyor doğruca evimde hiç bereket kalmadı kızlar Zeynolin44 dişleri çok zor çıkıyor daha çıkmadılar

Cok geçmiş olsun migren falan mı?

Bulantı icin b6 vitamini denedin mi? Cok rahatsizsan doktora danışıp deneyebilirsin Narin.
Ben 3 ay boyunca kuru ekmek yediğim icin denemedigim sey kalmadı. Ama doktorum ilk tedaviye b6 ile başlamıştı. sonra tabii baya etkili ilaçlar da kullanmak zorunda kaldım.

Canim bacagindaki şişlik sinek ısırmış gibi düşün kırmızılık şişlik büyüklük aynı. Aşı oldugu gun de orada aynı şişlik olmuştu aksama geçti. Şimdi baktım bu da baya hafiflemis rengi kahverengiye dönüyor. Kozamik aşısı falan oldu ya eşim de küçük kızamık geciriyordur diyor. Kontol etmeye devam edeceğiz canım.

Gece hiiiiic sorma bizim de geceler berbat. Bu gece yine 1 de uyandı 4 te geri uyudu. Üstünü ortunce ağlıyor uyanıyor artık ben de sıkıldım her gece aynı şey. Bi de kahkahalar konusmalar oyunlar aglanacak halimiza gülüyoruz artık. Kendimi tutuyorum tepkisiz kaliyorum ama öyle bir hareket yapıyor ki esimle kahkahayı basıyoruz. Biz gülünce o da iyice simariyor atlayıp zıplıyor iyice bana bagimli oldu. Bin tane şey düşünüyorum katı bi uyku egitimine mi gecsem napsam. Ya da akisina birakacagim geçici bir dönemdir inşallah. Gecenin yarısını bizim yatakta uyuyor

Tek uyku aynen dediğin gibi benim hic isime gelmiyor cunku hic dinleyemiyorum. Gece de böyleyiz 1 aydir düzelecek diye beklıyorum inşallah alışkanlık olmaz.

Ben de bu yıl Uyku tulumu kullanacağım galiba, nasil bir şey kullanıyorsunuz? Hic uzerinde örtü durdurmuyor

Anlıyorum yeter ki yesin icsin diyorsun. Ama bu aralar biraz yavastan al canım. Bir seyler yapıp kendini yorma, yemedi icmedi diye strese de girme. En güvenli limanda ilerle biraz.. mesela sevdigi yediği şeylerle git.

Ben hicbir şey iciremiyorum sudan baska. Neler yaptım içmedi. Bir tek arada yarim portakalı sıkıyorum kaşıkla yudum yudum iciriyorum. Oysa ben koftenin yanında ayran içsin istiyorum. Sonra kendime diyorum fantaziye girme. Bizim içeceğimiz yoğurt, her seyin yanında sıvı olsun diye yoğurt veriyorum.

Aslında köftenin yanında portakal suyu içmesi daha iyi değil mi canım demir emilimini artırır, yoğurt ise azaltır. Bizimkine aşırı gaz yaptı mandalina korkuyorum sıkma portakal vermeye.

Vallahi aksam pirinç pilavı ile kandırıp gece mamasını öyle yedirdim geçecek iniyorum senin ki şuan ne kadarlık oldu

Hiç denemedim canım
Çok zor durumda kalırsam doktora danışıp kullanırım teşekkür ederim
Bende hiç bir şey yemek istemiyorum sadece meyve istiyorum
1 yaşından beri e bebeğin uyku tulumunu kullanıyoruz çok memnunuz

Sandalyeleri kurduk.Şimdi cay içiyoruz.Poğaca yaptım bugün.1 makına çamaşır yıkadım bir makına kurutmadan çıkanları katladım.Yarın mesai başlıyor ütü yapmam lazım birsürü ütü var
tuce_tuce bak sandalyelerim

Eklentiler

• E63241FB-927A-4B1D-B5DE-7FDD79FD3A29.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 129
  • D508D61C-19C4-47FC-8F0E-98761E2507D4.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…