Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok üzüldüm olay büyük olmuş ama sende umursama çok üstlerine düşme önemli olan esin sen çocuğun diğer insanları hep bir adım geride tut sonuçta eşinin ailesi atamazsın ama önemsemezsen seni daha fazla kıramazlar kendini düşün her zaman yoksa hep üzülüyorsun ben kv yüzüne bile dedim şu kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalır önemli olan aile içi huzur diye sende öyle davranmaya çalışacaksın

Onların evinde de haklı olduğum halde suçlu duruma düşürüldüm o yüzden alıştım artık boşver ben normal davranayım gerisi allah Kerim
Ya bizde de benzer durumlar oldu ilk zamanlar. Ne zaman ki kayınvalidem diğer eltimle arası tamamen bozuldu benimle iyi geçinmeye başladı. Ordan çok büyük nankörlük gördü şok geçirdi kadın. Yıllarca maddi olarak yardım etti sürekli borçlarını kapattı düzenli gelirleri yok diye.Hoş hala ediyor gelini yüzüne bakmasa da. Ben hiç çizgimi bozmadım ne kavga edip tartıştım ne de canım cicim yaptım. Hep mesafeli durdum. Yazın biz gideriz 2 hafta, kışın da onlar bir hafta gelir o kadar.

Ama bence onlar da bir ders almıştır. Bir daha ağızlarından çıkan lafın nereye gideceğini hesap ederler.

Biraz bulantı var canım ama idare ediyorum çok şükür halimize
Özledik abi bebeği
Çok canım sıkılıyor Scss94 ne oldu da bu kadar uzun zamandır yok bizi merakta bıraktıulaşabileceğimiz hiç bir şey yok

Ben tarifi neden görmedim ayyy bende yapayım boza
İşte burada :)

Ama bence onlar da bir ders almıştır. Bir daha ağızlarından çıkan lafın nereye gideceğini hesap ederler.
Ay merakla bekliyorum küçük görümceme telefonda rahatsız olduğum şeyleri söyledim yine bana diyor ki ne var bunlarda rahatsız olacak

Ay merakla bekliyorum küçük görümceme telefonda rahatsız olduğum şeyleri söyledim yine bana diyor ki ne var bunlarda rahatsız olacak
Sana tavsiyem tartışmaya girme sesini yükseltme ki seni haksız duruma düşüremesinler ama her zaman fikrini düşünceni açıkça söylemeye de devam et.

Ah be canım geçmiş olsun.Sende belediyedesin biliyorum, bende belediyede teknik personelim.bizim odada 2 arkadaşımız oldu,ismimizi söyletmediler.Senin kadar temaslı olmasakta aynı odada,aynı havayı soluyup karşı karşıya oturduk.hergün bir birimden haber alıyoruz, ama kimse işyerindeki arkadaşını söylemiyor.Çünkü işler duramaz burası belediye!!! Biz dönüşümlüde çalışmıyoruz ve inanılmaz yoğunuz,teknik personelim bu arada mühendis kadrosundayım.Vatandaşta elini kolubu sallaya sallaya gelebilir.Belediyeler memuriyetin en pis yerleri bence onu anladım.biz memur filan değiliz, resmen maaşı memur gibi alıyoruz, işi özel sektör gibi yapıyoruz.

Benim bundan yana hic bir sikayetim yoktu. Ama bizde 2 sorun var baskanlik yapmak istemeyen ve koltugu herkese veren baskan ve asiri gevseklikten basimiza gelenler
Vallahi tas oluruz aldigim para sıkıntılı oyle bir tuhaflik
Amaa bana bunu yapanlar hep gordu yine gorecek
Ayni odada yuzdeyuz temas olsa asla durmam
Benmi dedim sıkıs tepis oturalim?
Benimki mantik yurutunce sorunlu ayni odada cam kapi kapali otur _ Arabaya bin maskesiz dur klima ac_
Ztn diger arkadaslar pozitif cikarsa 14 gun evdeyim en iyi ihtimal hastalanmamam durumunda
Bizdede esnek calisma yok. Calisanlar kiskaniyormus. Bu kdr dar dusunceli insanlar ile bu noktaya gelmemek sasirtici degil
Bizim kaymakamlikta nufus durdu diger ilceden eleman cekmisler. Ayni odada 5 kisilerdi.
Esnek calisma bosa degilmis dimi.
Yarin aksam nikah var tek duam giden pozitif ciksin iyice bi rezil olalim

Bizde asil pozitif cikan ztn herkesi soylemis 2 kisiyi hemen gonderdiler biri onkoloji hastasi 1 kere izin kullanmadi
Tek vaka olarak kalmicak eminim
Ana habere bile dusebilir.
Nasil ayni odayi soylemezler bu suc resmen suc isliyorlar

Bizde asil pozitif cikan ztn herkesi soylemis 2 kisiyi hemen gonderdiler biri onkoloji hastasi 1 kere izin kullanmadi
Söylemedi ,kendisi 2 hafta evde yattı sonrada 1 ay iyi değilim diye gelmedi virüs olan arkadaş.Ama işyerinden kimsenin adını vermedi, hala bizim orda öyle, hastalananlar kimsenin adını vermiyor.Suç evet ama anlatamıyorsun insanlara.Bizim arkadaşa göre bizle teması olmadı mesela, ogün çift maske takmış ve masasından kalkmamış o yüzden temaslı değilmişiz böyle garip şeyler.2 gün önce bilgi işlem personelinden biri pozitip çıktı, 10 gündür tüm belediyede masa masa gezip e imza kuruyorlardı.Kimsenin adını vermemiş verse bütün belediye kapanacak nerdeyse.Sadece kat ilaçlandı ve biz çalışmaya devam ettik.

Kulak arkası mercimek kadar şişlik hala devam canim..Bana kalsa doktora gitmiştik aslinda.Ama eşimde ona okuduğum,gosterdigim bilgiler ışığında asi sonrası olabileceğini,panik yapmamam gerektiğini söylüyor.Gun içinde sıklıkla yokluyorum varligini.Bizim de uykularimiz berbat.Uc gün oldu iki saat kesintisiz uykum yok.1 saat 40 dk gibi aralıklarla uyanıyor.Kucakta sakinlesiyor ama yatirinca yine ağlamalar.Dişe yoruyorum.Ust kenar dişler kabarık duruyor ama bu uykusuzluk herkesi vurmuyor sanırım biz 20 dis tamamlanıncaya kadar yaşayacağız.Bacagindaki sertlik büyüklük olarak nasıl?Bizimki ilk başlarda hafifçe dışarıdan belli olur gibiydi,şimdi alıştım diye belki de dokunmadan var diyemiyorum.ikinci uykuyu bırakması anne için zorluk ya.Gercekten dinlenebildigim vakitler o uyurken oluyor,ki gündüz yanına kivriliyordum bende.Ama bizde de süre çok kısa.

zerya271210 geçmiş olsun.İnsallah tekrarlamaz rahatsızlığın.Gerci cihaz için bu gereklidir ama inşallah geçmiş gitmiş olur
Zeynep Gulru inşallah dua edeceğim hayırlı haberlerin için
tuce_tuce sen sabırlı birisin ya.Ben senin gibi değilim.Benimle arası olmayan kişi evime gelemez diye dusunuyorum yaşananlardan sonra.Ben de kayinvalideme oldukca mesafeliyim artık.İki hafta kadar sonra İstanbul'a gidicem.Sirf eşimin hatri için bir gece kalacağım orda ama 24 saati doldurmicam Bu zamana kadar kendi ailemi es geçip onda kalmalarima saysin,onun zoru hayatınızı yonetme çabası yüzünden.Suan kafam öyle rahat ki.. Sevmiyorum sevmeyeceğim
Allah kolaylık versin inşallah sendeki günleri su olup hızlıca aksın

Kızımı babasıyla ekmek almaya gönderdim,10 dklik dinlenme suremde harcamami da yazayım
Bir ekmek şimdilik ama akşam lcw ye netten bakicam.Pamuklu uyku tulumu yetmiyor, daha sıcak bir şeyler bulmam lazım bu eve

Canım cok geçmiş olsun,dün okudum ama velet yuzunden yazamamıştım.Dune göre bugun nasılsın?

Canım cok geçmiş olsun,dün okudum ama velet yuzunden yazamamıştım.Dune göre bugun nasılsın?

Valla bi usume bi bogaz agrisi oksuruk var hafif ates 37.2 basim ztn ptesiden beri agriyor
Ama ben sinuzite yoruyorum sinuzit olmaliyim lutfen
tuce_tuce durum bilgisi
Ayrica sinirim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…