- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.881
Çok üzüldüm olay büyük olmuş ama sende umursama çok üstlerine düşme önemli olan esin sen çocuğun diğer insanları hep bir adım geride tut sonuçta eşinin ailesi atamazsın ama önemsemezsen seni daha fazla kıramazlar kendini düşün her zaman yoksa hep üzülüyorsun ben kv yüzüne bile dedim şu kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalır önemli olan aile içi huzur diye sende öyle davranmaya çalışacaksınBen artık çok kafama takmıyorum açıkçası . Sonuçta eşimi çok seviyorum beni kırdı üzdü tam 1 ayda ancak affettim yeni yani daha affetmem . Ailesi onlar da atsan atamazsın görüşmesem olmaz oğlum var arada mecbur görüşülecek en iyisi sakin kalmak . Yoksa insan kendine zarar veriyor herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor şu durumda olan bana ve benim annemle babama oldu.
Ya bizde de benzer durumlar oldu ilk zamanlar. Ne zaman ki kayınvalidem diğer eltimle arası tamamen bozuldu benimle iyi geçinmeye başladı. Ordan çok büyük nankörlük gördü şok geçirdi kadın. Yıllarca maddi olarak yardım etti sürekli borçlarını kapattı düzenli gelirleri yok diye.Hoş hala ediyor gelini yüzüne bakmasa da. Ben hiç çizgimi bozmadım ne kavga edip tartıştım ne de canım cicim yaptım. Hep mesafeli durdum. Yazın biz gideriz 2 hafta, kışın da onlar bir hafta gelir o kadar.Onların evinde de haklı olduğum halde suçlu duruma düşürüldüm o yüzden alıştım artık boşverben normal davranayım gerisi allah Kerim
Ama bence onlar da bir ders almıştır. Bir daha ağızlarından çıkan lafın nereye gideceğini hesap ederler.Ben artık çok kafama takmıyorum açıkçası . Sonuçta eşimi çok seviyorum beni kırdı üzdü tam 1 ayda ancak affettim yeni yani daha affetmem . Ailesi onlar da atsan atamazsın görüşmesem olmaz oğlum var arada mecbur görüşülecek en iyisi sakin kalmak . Yoksa insan kendine zarar veriyor herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor şu durumda olan bana ve benim annemle babama oldu.
Biraz bulantı var canım ama idare ediyorum çok şükür halimize@Kahveci bi hatun canım nasılsın?
E Esila09 şekerim ateşin var mı ?
NarinNarin miden bulanıyor mu
Kmsl Hnd şekerim nasılsınız çocuklar nasıllar
@okyonus haydi bakalım güzel sandalye resmî bekliyorum
pure hazel kızın yemek yiyor mu
@Zeynolin44 senin minik nasıl zeynoş ben çok geriliyorum yine yemek yüzünden
Scss94 hala yoksun inanamıyorum
Yok valla unuttum yoğunluktan. Yazayım hemen.
1/2 kg mantar
2 yumurta
2 tepeleme kaşık un
1/2 şişe soda
2 diş sarımsak rendesi veya biraz sarımsak tozu
tuz, karabiber
Mantarları minicik doğruyorum. Ama gerçekten minicik :) yeşil mercimek tanesinden hallice :) malzemelerin hepsini karıştırıyorum. kızgın yağda, tatlı kaşığı ölçüsü ile koyup pişiriyorum. Zaten hemen pişiyorlar. Yanına yalancı tarator sos yapıyorum. Yoğurt, ekmek kırıntısı ve sarımsak tozu ile. Biraz uğraşmalı ama çok lezzetli.
İyiyim bu arada :) biraz yoğunluk var. Sabah okula gittim simdi akşama kadar online ders yapacağım.
Dünden kremalı mantar çorbası kaldı. Annem de kızları uyutunca lahana saracak. Akşam menümüz budur.
İşte burada :)Ben tarifi neden görmedim ayyy bende yapayım boza
Ay sevdim bu tarifi sarımsak karabiber ve mantar en sevdiklerimİşte burada :)
Ay merakla bekliyorum küçük görümceme telefonda rahatsız olduğum şeyleri söyledim yine bana diyor ki ne var bunlarda rahatsız olacakAma bence onlar da bir ders almıştır. Bir daha ağızlarından çıkan lafın nereye gideceğini hesap ederler.
İyiyim tatlım anneme geldik bugün de burda kalacaz@Kahveci bi hatun canım nasılsın?
E Esila09 şekerim ateşin var mı ?
NarinNarin miden bulanıyor mu
Kmsl Hnd şekerim nasılsınız çocuklar nasıllar
@okyonus haydi bakalım güzel sandalye resmî bekliyorum
pure hazel kızın yemek yiyor mu
@Zeynolin44 senin minik nasıl zeynoş ben çok geriliyorum yine yemek yüzünden
Scss94 hala yoksun inanamıyorum
Sana tavsiyem tartışmaya girme sesini yükseltme ki seni haksız duruma düşüremesinler ama her zaman fikrini düşünceni açıkça söylemeye de devam et.Ay merakla bekliyorum küçük görümceme telefonda rahatsız olduğum şeyleri söyledim yine bana diyor ki ne var bunlarda rahatsız olacak
Ah be canım geçmiş olsun.Sende belediyedesin biliyorum, bende belediyede teknik personelim.bizim odada 2 arkadaşımız oldu,ismimizi söyletmediler.Senin kadar temaslı olmasakta aynı odada,aynı havayı soluyup karşı karşıya oturduk.hergün bir birimden haber alıyoruz, ama kimse işyerindeki arkadaşını söylemiyor.Çünkü işler duramaz burası belediye!!! Biz dönüşümlüde çalışmıyoruz ve inanılmaz yoğunuz,teknik personelim bu arada mühendis kadrosundayım.Vatandaşta elini kolubu sallaya sallaya gelebilir.Belediyeler memuriyetin en pis yerleri bence onu anladım.biz memur filan değiliz, resmen maaşı memur gibi alıyoruz, işi özel sektör gibi yapıyoruz.Bugun test soz konusu oldu. Cuma fln olursa olur dedim once bugun dediler sonra liste gonderilmis ben isim yazdirmaya calisiyorum kimse ilgilenmiyor bizim mudur ben sana cuma izin verirsem otekilerde ister gidemezsin dedi.
Otekiler biz enayimiyiz diyor.
Cuma nikahlar var yaziliyor
Cok sacma agir seyler isittim
O birimde calismak istemiyorum onumuzdeki hafta gorusucem
Bendeki temas su sekilde. 2 kisi surekli dipdibe ve maskesiz. Ise birlikte gidip geliyoruz. Klima fan arabada hep acik camlar kapali ve maskesizler. Uyardigim halde takmiyorlardi
Cogu kisi temastan 15 gun karantinada. Bir kismina baskan izin vermemis cikarttirmis.
Bana da izin vermediler daha dogrusu ben cuma ateslide olsa gidicem onumuzdeki hafta teste gidermisim soylenen bu.
Bu kandil gunu mahvoldum
Cok uzgunum
Yazik o gecen 9 seneme
Gruplardan fln ciktim kimseyle muhattap olmadan geldim
En son gelmeyin dediler ama dedigim gibi bu noktadan sonra gider calisirim
Ztn yol arkadaslarindan dolayi hersey degisecek
Onlar teste gidip sonuc cikana kdr evde kalacaklarmis
Oyyy o eller ne öyle kuzum benimOğlumun cicileri geldi Eki Görüntüle 2712011
Bunların oğluna yapılan muamele ne komik çocuk liseye gidiyor kocaman olmuş diyorlar ki seni yatirayim saat kaç oldu filangıcık oluyorum çocuğa
Ah be canım geçmiş olsun.Sende belediyedesin biliyorum, bende belediyede teknik personelim.bizim odada 2 arkadaşımız oldu,ismimizi söyletmediler.Senin kadar temaslı olmasakta aynı odada,aynı havayı soluyup karşı karşıya oturduk.hergün bir birimden haber alıyoruz, ama kimse işyerindeki arkadaşını söylemiyor.Çünkü işler duramaz burası belediye!!! Biz dönüşümlüde çalışmıyoruz ve inanılmaz yoğunuz,teknik personelim bu arada mühendis kadrosundayım.Vatandaşta elini kolubu sallaya sallaya gelebilir.Belediyeler memuriyetin en pis yerleri bence onu anladım.biz memur filan değiliz, resmen maaşı memur gibi alıyoruz, işi özel sektör gibi yapıyoruz.
Ah be canım geçmiş olsun.Sende belediyedesin biliyorum, bende belediyede teknik personelim.bizim odada 2 arkadaşımız oldu,ismimizi söyletmediler.Senin kadar temaslı olmasakta aynı odada,aynı havayı soluyup karşı karşıya oturduk.hergün bir birimden haber alıyoruz, ama kimse işyerindeki arkadaşını söylemiyor.Çünkü işler duramaz burası belediye!!! Biz dönüşümlüde çalışmıyoruz ve inanılmaz yoğunuz,teknik personelim bu arada mühendis kadrosundayım.Vatandaşta elini kolubu sallaya sallaya gelebilir.Belediyeler memuriyetin en pis yerleri bence onu anladım.biz memur filan değiliz, resmen maaşı memur gibi alıyoruz, işi özel sektör gibi yapıyoruz.
Söylemedi ,kendisi 2 hafta evde yattı sonrada 1 ay iyi değilim diye gelmedi virüs olan arkadaş.Ama işyerinden kimsenin adını vermedi, hala bizim orda öyle, hastalananlar kimsenin adını vermiyor.Suç evet ama anlatamıyorsun insanlara.Bizim arkadaşa göre bizle teması olmadı mesela, ogün çift maske takmış ve masasından kalkmamış o yüzden temaslı değilmişizBizde asil pozitif cikan ztn herkesi soylemis 2 kisiyi hemen gonderdiler biri onkoloji hastasi 1 kere izin kullanmadi
Tek vaka olarak kalmicak eminim
Ana habere bile dusebilir.
Nasil ayni odayi soylemezler bu suc resmen suc isliyorlar
Kulak arkası mercimek kadar şişlik hala devam canim..Bana kalsa doktora gitmiştik aslinda.Ama eşimde ona okuduğum,gosterdigim bilgiler ışığında asi sonrası olabileceğini,panik yapmamam gerektiğini söylüyor.Gun içinde sıklıkla yokluyorum varligini.Bizim de uykularimiz berbat.Uc gün oldu iki saat kesintisiz uykum yok.1 saat 40 dk gibi aralıklarla uyanıyor.Kucakta sakinlesiyor ama yatirinca yine ağlamalar.Dişe yoruyorum.Ust kenar dişler kabarık duruyor ama bu uykusuzluk herkesi vurmuyor sanırım biz 20 dis tamamlanıncaya kadar yaşayacağız.Bacagindaki sertlik büyüklük olarak nasıl?Bizimki ilk başlarda hafifçe dışarıdan belli olur gibiydi,şimdi alıştım diye belki de dokunmadan var diyemiyorum.ikinci uykuyu bırakması anne için zorluk ya.Gercekten dinlenebildigim vakitler o uyurken oluyor,ki gündüz yanına kivriliyordum bende.Ama bizde de süre çok kısa.Selam kızlar
tuce_tuce gozun aydın sahsen ben cok şaşırdım tartışma yasayip sonra hicbir sey olmamis gibi gelmelerine.. neyse senin evin sonuçta mecbur agirlayacaksin ama hic kendini paralama, saygı cercevesinde ortalama agirla.
nedemistimkibenn kızın nasıl oldu? Birkac gundur göremedim seni sanırım. Sislik geçti mi? Benim kizimin da bacaginda kirmizi bir sertlik oluştu, eşim aşıdan diyor bakalım takip edicem.
Kızım kendi kendine resmen ikinci uykuyu kaldırdı, tek uykuya geçti o da kısa zate. Akşamüstü iyice deliriyor, aksam yemegi falan yemiyor zaten uykudan. Aslinda programimiz boyle daha rahat ama cok belli tek uyku yetmiyor henüz. Yemek uyku hepsinin ucu kaçtı karışık kaldık bakalim.
Marketten sebze meyve süt yumurta siparis verdik onları yerleştirdim.
Esimin 2 tane zoom toplantisi vardı arada evi süpürdü sağolsun. Akşama da hamburger yaptı. Bazen birisinin küçük bir iyiliği o kadar makbule geçiyor ki. Birisi bir kahve yapıp getirsin dunyalar benim oluyor, o kadar yoruluyorum.
Canım cok geçmiş olsun,dün okudum ama velet yuzunden yazamamıştım.Dune göre bugun nasılsın?Bizde asil pozitif cikan ztn herkesi soylemis 2 kisiyi hemen gonderdiler biri onkoloji hastasi 1 kere izin kullanmadi
Tek vaka olarak kalmicak eminim
Ana habere bile dusebilir.
Nasil ayni odayi soylemezler bu suc resmen suc isliyorlar
Canım cok geçmiş olsun,dün okudum ama velet yuzunden yazamamıştım.Dune göre bugun nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?