Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anı düşündüğünde harcamak

Geleceği düşündüğünde biriktirmek
Minimalist yaşamayı bilsek aslında çok gereksiz gelecek bir çok harcama
Ben eskiden ne çok şey alırmışım onu farkettim
Şimdi almıyorum ama hala ev dolu
Harcamaya iten bir çevre var işte
Hayırlısı ama şu an devir gerçekten biriktirme devri

Sapın ipin ucunu kaçırma canım.
Paranı tut iki tane kızın var.
Onların geleceğini düşün.
Mutlaka evinizi arabanızı alın.
Eğitimler için para biriktirin.
Hayat daha da zorlaşacak gibi görünüyor ben pek iç açıcı görmüyorum ekonomimizi.

Özellikle kiracı İsek fazla eşyanın hiç gereği yok zaten.
Kendi evim olduğu zaman yerleşik düzene geçtiğim zaman kafama göre alacağım

E Esila09 belirtilerin neler canım sakin olmaya çalış bu kadar stresle hasta olacaksın
okyonus benim kv uyumayı sever yaşlarından dolayı sanırım senin ki rahatsızmış konuşmalısın bence de kendi de düşünmüştür bunu 12 ye kadar yatarak nasıl çocuğa göz kulak olacak
Kmsl Hnd performansına hayranım güzel altın alıyorsun maşallah

Özellikle kiracı İsek fazla eşyanın hiç gereği yok zaten.
Kendi evim olduğu zaman yerleşik düzene geçtiğim zaman kafama göre alacağım
Kısmet ya kendi evime oturmak kısmet olmadı hiç
Istanbul dayım.
Zamanında kocamı ikna edip burdan ev aldiramadim.
Şimdi de güç yetmiyor yeteni de ben beğenmiyorum hayırlısı gerçekten.
Hep birşey eksik kalıyor.
İstediğin biri olsa diğeri olmuyor.
13 yıllık evliyim 13 yıldır İstanbul'da yım.

Belirti yok canim daha once yazmistim bir durum var pozitif cikacaklarini dusunulen 2 kisiye test ve karantina yasak 2 side hastaydi biraz karisik bir durum hastahanede yok sayiyor biz en basinda herkese kan testi istedik kabul edilmedi banada digerleride izin ister diye izin verilmedi + hastahanede yine olumsuz cvp veriyor

okyonus daha once soylemedimi keske benim durumum bu diye bilgilendirseydi nasil soylemez nasil 12 ye kdr uyur cocuga yazik ne zamandan beri boyle uyuyor?

Konuştuk evde işi yol diye uyuyor herhalde kalktık biz seslendik artık.Eşimde konuşur artık sabah ben giderken çocuğun kahvaltısını hazırlayacağım oda yedirir öğlen ben gelip doyururum yine idare edecegız ama zor olacak sanırım

Dünden yemek kaldı bugün onlar yeter.Ama ıspanak yapacağım çocuk yer yarımada kalır yarın yanına birsey uydururuz.Çamasır katladım bir makina çamaşır attım yıkanıyor.Kayınvalide ile kahve içiyoruz.Oğlusa Mısır patlattım meyve suyuyla onları yiyiyor.

Oğlun çok küçük değil canım sıkıntı olmaz inşallah

Şu virus ortamında eve bakici (disardan biri) geleceğine kvnin olması bin kat iyi.
Benim de kardeşim var sağ olsun.
O da hiçbir işe elini sürmez. Bardağını bile ben kaldırırım makineye. Ama İçim çok rahat. .

Şu virus ortamında eve bakici (disardan biri) geleceğine kvnin olması bin kat iyi.
Benim de kardeşim var sağ olsun.
O da hiçbir işe elini sürmez. Bardağını bile ben kaldırırım makineye. Ama İçim çok rahat. .

Öyle onunla oynaması bile bize çok büyük fayda.Öğlenleri ben gelecegım yemek işi bende zaten.Aklım evde kalmasın başka birsey istemem.

İstanbullu değilim ve burada az bir zamanım kaldı. Tayinciyiz. İstanbul yorucu. Pahalı. Tehlikeli.
Şartları en uygun hale getirmeye çalıştık. Evi işyerlerine yakın tuttuk,trafik sıkıntısından kurtulduk en azı ndan.ama yorucu yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…