Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya evet aslında minimal almaya çalılıyorum ama illaki bir eksik çıkıyor ister kıyafet ister eşyaaaaa o para mutlaka elden çıkacak
Çok haklısın canım benim ama işte eşimde biraz bana ayak uydurmalı yoksa tek taraflı olmuyor
Onu da anlıyorum hiç bir şey gözünüzde kalmasın ne yiyorsanız yiyin için diyor ama birikim de şart

Hatta bak şuanda istanbulda çoğu görüntülü konuşmamızda kızlara buzdolabını açtırıyor bakıyor ki dolap az hemen para yolluyor
Evet canım
Hic gitmediğim bir mağazaydı arkadaşım önerdi çok güzel şeyler vardı %100 koton takim çok beğendim hemen aldım
Ayyy çok iyiymiş canım fiyatı güle güle kullansın çocuklar

Burayı geç farkettim açıkçası burda herkesin altın filan alması beni çok mutlu ediyor bende almak istiyorum artık bırakmam buraları

Valla ben de geç kaldım diyorum bazen.
Burası cokkk motive ediyor beni.
Buraya takılmadan önce haftada 2 gün mutlaka dışardan yerdik eeee bu da bütçeye bayağı bir zarar oluyor şimdilerde 15 günde bire indirdimmm
Yakında ayda bir yapacam

Depremden dolayı bende gitme taraftarıyım ama şimdilik değil
Hayatımın iplerini kendi elime pek anlamadım şans işte rüzgar nereye eserse
Ben evdekileri tutmaya çalışıyorum su an.
Yeme içme dışında bütün alışverişler gereksiz geliyor
Eşya filan oğlum eşim saçma sapan alacak birşey buluyorlar engel oluyorum
Kıyafet de acil bişey yok zaten illa ki var yani bol bol giyecek birşeyler

Buzluktan közlenmiş patlıcan çıkardım. Tereyağında çevireceğim üstüne yumurta kıracağım kahvaltılıkla yiyeceğiz

Günü harcamasız kapatırım dışarı çıkmayacağım.

Eşim gümüş almak istiyor biraz. Gümüş hesabı olan bankaları araştıracağım belki yarın gidip hesap açarız gümüş alırız biraz

Zeryam iyi misin

Zeryam iyi misin
İyiyim kuzum çok şükür

Bugün derin temizliğe girişeyim dedim ama baktım o kadar enerjim gelmemiş daha. Bıraktım. Acelesi yok günlük temizlik ile devam ederim bir süre daha.

Haftaiçi tekrar doktora gideceğim.

Sen nasılsın abi bebek nasıl , güzel yiyor mu mamalarını ? Benim oğlan da bu ara hiçbir şey yemiyor çıldırmaya az kaldı doktorum nerde

Ayyyy evinin mazarası harika canım güle güle otur camiye bayıldım

Bende her duamda Allah ım evim camiye yakın olsun ezan sesleriyle uyanayım istiyorum diyorum
Bu evi alırken ilk sebebimiz manzarasıydı zaten önü acık okulu camiyi parkı gölü görüyor cocuklar parkta oynarken okula giderken takip ediyorum balkondan

Sağol canım daha güzelleri senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…