- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.261
Ya evet aslında minimal almaya çalılıyorum ama illaki bir eksik çıkıyor ister kıyafet ister eşyaaaaa o para mutlaka elden çıkacakMinimalist yaşamayı bilsek aslında çok gereksiz gelecek bir çok harcama
Ben eskiden ne çok şey alırmışım onu farkettim
Şimdi almıyorum ama hala ev dolu
Harcamaya iten bir çevre var işte
Hayırlısı ama şu an devir gerçekten biriktirme devri
Çok haklısın canım benim ama işte eşimde biraz bana ayak uydurmalı yoksa tek taraflı olmuyorSapın ipin ucunu kaçırma canım.
Paranı tut iki tane kızın var.
Onların geleceğini düşün.
Mutlaka evinizi arabanızı alın.
Eğitimler için para biriktirin.
Hayat daha da zorlaşacak gibi görünüyor ben pek iç açıcı görmüyorum ekonomimizi.
Ayyy çok iyiymiş canım fiyatı güle güle kullansın çocuklarEvet canım
Hic gitmediğim bir mağazaydı arkadaşım önerdi çok güzel şeyler vardı %100 koton takim çok beğendim hemen aldım
Burayı geç farkettim açıkçası burda herkesin altın filan alması beni çok mutlu ediyor bende almak istiyorum artık bırakmam buraları@Esila09 belirtilerin neler canım sakin olmaya çalış bu kadar stresle hasta olacaksın
@okyonus benim kv uyumayı sever yaşlarından dolayı sanırım senin ki rahatsızmış konuşmalısın bence de kendi de düşünmüştür bunu 12 ye kadar yatarak nasıl çocuğa göz kulak olacak
Kmsl Hnd performansına hayranım güzel altın alıyorsun maşallah
Valla ben de geç kaldım diyorum bazen.Burayı geç farkettim açıkçası burda herkesin altın filan alması beni çok mutlu ediyor bende almak istiyorum artık bırakmam buraları
Buraya takılmadan önce haftada 2 gün mutlaka dışardan yerdik eeee bu da bütçeye bayağı bir zarar oluyor şimdilerde 15 günde bire indirdimmmValla ben de geç kaldım diyorum bazen.
Burası cokkk motive ediyor beni.
Depremden dolayı bende gitme taraftarıyım ama şimdilik değilİstanbullu değilim ve burada az bir zamanım kaldı. Tayinciyiz. İstanbul yorucu. Pahalı. Tehlikeli.
Şartları en uygun hale getirmeye çalıştık. Evi işyerlerine yakın tuttuk,trafik sıkıntısından kurtulduk en azı ndan.ama yorucu yine de.
Ben evdekileri tutmaya çalışıyorum su an.Ya evet aslında minimal almaya çalılıyorum ama illaki bir eksik çıkıyor ister kıyafet ister eşyaaaaa o para mutlaka elden çıkacak
Çok haklısın canım benim ama işte eşimde biraz bana ayak uydurmalı yoksa tek taraflı olmuyor
Onu da anlıyorum hiç bir şey gözünüzde kalmasın ne yiyorsanız yiyin için diyor ama birikim de şart
Hatta bak şuanda istanbulda çoğu görüntülü konuşmamızda kızlara buzdolabını açtırıyor bakıyor ki dolap az hemen para yolluyor
Ayyy çok iyiymiş canım fiyatı güle güle kullansın çocuklar
Sana biraz da ev işlerinde yardımcı olacak yaştaymış aslında
Yok yok annem de kardeşim de yapmaz.Sana biraz da ev işlerinde yardımcı olacak yaştaymış aslında
Benin kız kardeşimde ben varken hiçbir iş yapmazdı
Hep ablalar yapıyor
Beni deValla ben de geç kaldım diyorum bazen.
Burası cokkk motive ediyor beni.
Zeryam iyi misinBuzluktan közlenmiş patlıcan çıkardım. Tereyağında çevireceğim üstüne yumurta kıracağım kahvaltılıkla yiyeceğiz
Günü harcamasız kapatırım dışarı çıkmayacağım.
Eşim gümüş almak istiyor biraz. Gümüş hesabı olan bankaları araştıracağım belki yarın gidip hesap açarız gümüş alırız biraz
Ayyyy evinin mazarası harika canım güle güle otur camiye bayıldım
İyiyim kuzum çok şükürZeryam iyi misin
Yok yaaaa çok fena ses. Bence uzak olsun birazAyyyy evinin mazarası harika canım güle güle otur camiye bayıldım
Bende her duamda Allah ım evim camiye yakın olsun ezan sesleriyle uyanayım istiyorum diyorum
Bu evi alırken ilk sebebimiz manzarasıydı zaten önü acık okulu camiyi parkı gölü görüyor cocuklar parkta oynarken okula giderken takip ediyorum balkondanAyyyy evinin mazarası harika canım güle güle otur camiye bayıldım
Bende her duamda Allah ım evim camiye yakın olsun ezan sesleriyle uyanayım istiyorum diyorum
Ezan sesi uzak olmasın canımYok yaaaa çok fena ses. Bence uzak olsun biraz
Yanlış anlaşılmasın.Ezan sesi uzak olmasın canım
Ne yanlıs anlaşılmasınYanlış anlaşılmasın.
Ezana lafım yok.Ne yanlıs anlaşılmasın
Ezana lafım yok.Ne yanlıs anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?