- 9 Nisan 2018
- 1.490
- 3.898
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.021
Merhaba, hangi robot süpürgeyi aldınız acaba, memnun musunuz?Geçmiş olsun Zeynepcim
Aldıklarını gule gule kullan Alya
Black Friday munasebetiyle biz de bir takim harcamalar yaptık.
Nihayet robot süpürge aldık, $200,
Samsonite büyük boy valiz aldık $100,
H&m, zara, carters da $150 civarı,
Kizima mama sandalyesine yapışan tabak, çatal kaşık seti, uyku arkadaşı, kendime bambu tarak aldım $50 civarı harcadım.
Telefinlardaki indirimleri beğenmedik bakalım birkac gun daha bekleyeceğiz.
Merhaba, ben Kyvol E31 siparis ettim Turkiye'de var mı bilmiyorum, cok bilindik bir marka değil. Yorumlar cok iyiydi, puanı yuksekti, fiyatı da uygundu o yuzden bunu tercih ettim. Daha gelmedi ama kullanmadım o yuzden nasıl bilmiyorum henüz. Kullaninca yine yazarım.Merhaba, hangi robot süpürgeyi aldınız acaba, memnun musunuz?
Çok teşekkür ederim. Evet o markayı hiç duymadım. Roboroc s5 e bakıyorum galiba onu alacağım, kara cuma indirimlerinde öyle büyük bir indirim olmadı buralarda, bakalım bu ara alacağım sanırımMerhaba, ben Kyvol E31 siparis ettim Turkiye'de var mı bilmiyorum, cok bilindik bir marka değil. Yorumlar cok iyiydi, puanı yuksekti, fiyatı da uygundu o yuzden bunu tercih ettim. Daha gelmedi ama kullanmadım o yuzden nasıl bilmiyorum henüz. Kullaninca yine yazarım.
Yalniz Turkiye'deki tüm arkadaşlarım xiaomi aldı, moplu modeli, hepsi baya memnun ... fiyatı da 3 bin tl bandinda. Trendyolda falan var bak istersen.
Sizin makineye baktım daha güzelmiş ama burada çok pahalı.amazonda 300 dolar, Türk sitelerinde de 6000 tl civarı. Malesef ürünler yurt dışından geldiği için almamız gittikçe zorlaşıyor, benim maaşımdan fazla mesela, ama sizin için maaşla kıyaslandığında daha ucuzdur sanırım.Merhaba, ben Kyvol E31 siparis ettim Turkiye'de var mı bilmiyorum, cok bilindik bir marka değil. Yorumlar cok iyiydi, puanı yuksekti, fiyatı da uygundu o yuzden bunu tercih ettim. Daha gelmedi ama kullanmadım o yuzden nasıl bilmiyorum henüz. Kullaninca yine yazarım.
Yalniz Turkiye'deki tüm arkadaşlarım xiaomi aldı, moplu modeli, hepsi baya memnun ... fiyatı da 3 bin tl bandinda. Trendyolda falan var bak istersen.
Roborock s6 baya baktık biz de cok iyi robot ancak pahalı $400 e falan geliyordu indirimle. Kalici bir duzenimiz olmadigi icin daha uygun bir şey almaya karar verdik. Ama kalici düzenim olsa kesinlikle onu alırdım.Çok teşekkür ederim. Evet o markayı hiç duymadım. Roboroc s5 e bakıyorum galiba onu alacağım, kara cuma indirimlerinde öyle büyük bir indirim olmadı buralarda, bakalım bu ara alacağım sanırım
Kur +vergi maalesef alınacak gibi değil. Bahsettigim model dediğiniz gibi Amazonda gibi $300 idi, black Friday indirimiyle $200 e geldi. Bakalim heyecanla bekliyorum ben de.Sizin makineye baktım daha güzelmiş ama burada çok pahalı.amazonda 300 dolar, Türk sitelerinde de 6000 tl civarı. Malesef ürünler yurt dışından geldiği için almamız gittikçe zorlaşıyor, benim maaşımdan fazla mesela, ama sizin için maaşla kıyaslandığında daha ucuzdur sanırım.
Artık napalım, ben de alınca yorum yaparım sizden de kullanıma yorum bekliyorum .
Sevgiler..
Merhaba canım. Burda akşam oldu. Biz de akşam yemeği hazırlıkları var.Merhaba kızlar, biz malum 8 saat geriden geliyoruz, kahvalti yaptık cay içiyoruz, eşim işe gidecek.
Dünden pizza var biraz ama yanına ne yapsam hicbir fikrim yok. Mercimek çorbası yaparım belki, pratik oluyor.
Insaallah pure. Benim de yurt disinda gormek istedigim.cok yer var. Birikimin cogunu bunun icin yapiyorum.insaalalh birngun nasip olur hepimizeMerhaba canım. Burda akşam oldu. Biz de akşam yemeği hazırlıkları var.
Havalar soğudu mu.
Birgün Amerikaya gelecegim
Özellıkle kanyonları merak ediyorum.
Tabi daha çok gezilecek yeri var da
Amin canım. Sen ufaktan başlamıştın döviz biriktirmeye. Bende ayrı bir hesapta biriktirecegim tatil içinInsaallah pure. Benim de yurt disinda gormek istedigim.cok yer var. Birikimin cogunu bunun icin yapiyorum.insaalalh birngun nasip olur hepimize
Aslinda ben yurt disi seyahat bedelleri icin altin biriktiriyorum. Ara sira ufak ufak euro almaya basladim.evet. gittigimizde harclik olsun diye. Hatta bugun esim 10 euro almis bana.Kasim.birikimime.ekledimAmin canım. Sen ufaktan başlamıştın döviz biriktirmeye. Bende ayrı bir hesapta biriktirecegim tatil için
Evet alya herşey fena pahalı.pure hazel cnm markete gidiyor musun her şey ne kadar pahalanmış... benim geçen sene ki stoklarım bitti hep. Parça parça marketten alıyorum deterjan vs... ne olacak bu iş anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?