Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar,
Iyiyiz biz, hava cok soğuk, 15 dk bi kahve alip geldik.

Kahvaltiya patatesli yumurta muffinleri yaptım. Öğlen ivir zivir gecistirdik. Akşama Çin tarifi ananaslı tavuk yapacağız, ilk defa deneyeceğiz. Yanına yine Çin usulü sade pirinç pilavı yaptım.

Marketten sebze meyve ekmek yumurta sipariş verdik 60 tuttu.

Iyi geceler kizlar, yemek yaptım, yedik. Kizim sürekli mutfaga gelip bisiler karıştırıyor, babası icerde tutamadı, bi gözüm onda acele acele yemek yaptım, tezgah, ocak her yer battı. Hanımefendi pilavı eliyle döke saça yedi, her yer pirinç oldu. Mutfak savaş alanina döndü. Iki saat mutfağı temizledim, bulaşık yıkadım. Bi Türk kahvesi içtim azıcık tv izleyeceğim.

Selam kizlar bugunlerde pek giremiyorum buraya, bir iki hafta boyle olacak, yetistirmem gereken islerim var, herkes iyidir umarim.
Birikim konusunda 2021 yilini suan ongoremiyorum, ama 2020 yilinin hesabini verebilirim, 22000$ ve 10 gram biriktirebildik yani hedefimin uzerine ciktim. Simdiden hepimizin yeni yildaki birikimleri hayirli ve bereketli olsun.

Merhaba kızlar nasılsınız
Ben taşınma işleriyle uğraşıyorum bu sene ikinci tayinimiz.Su anki evimizi bozmuyoruz yeniden ev kuruyoruz.elimde altın almak için beklettigim paralar taşınma masraflarına gidiyor.ev lojman cüzi miktarda aidat ve yakıt parası olacak.ev büyük olduğu için bir odasını iptal ettik.salon takımı ve oturma odası takımını yeni aldık beyaz eşya ikinci el aldık.yatak odası da yatak ve gardolap evdekini götürdük.bu evimde gömme dolap vardı sadece yatak olmayacak.
Mutfak eşyalarını da yeniden alıyorum şimdilik çelik tencere takımı, granik tencere takımı, yemek takımı, bardakları aldım daha alınacak çok şey var yavaş yavaş tamamlayacağım.
Ev büyük olduğu için çok fazla halı ve perde masrafımız oldu.saglik olsun çok istediğimiz bir görevdi. Artık yönetici konumunda eşim maaşında ciddi bir yükseliş oldu. Taşınma masrafları ödenince maddi anlamda da bir genişleme olacak inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun cnm eşinin işi ve tayininiz

Hayirli olsun tayininiz ve yeni eviniz. Plsun birikim.yine yapilir. Ev de cok guzel bir birikim

Hayırlı olsun, saglikla mutlulukla oturun. Kolay gelsin, ev kurmak, bozmak cok zor işler

Merhabalar yeni yilda dusundum de kizim icin her ay 1 gram altin almak istiyorum. Bankaya otomatik odeme de verebilirim ama otomatik gram al dedigimde acaba haftasonuna rastlarsa ayin 15 i yuksek fiyattan mi alir acaba?
Birikim olayini ocaktan itibaren duzene tekrar koyuyoruz insallah 1 maas sadece yenecek 1 maas birikime ayrilacak. Bi amaci yok ama eşim arsa almak istiyor ilerde onun parasi olur insallah.
1 gramlari ise kizim 18 yasina geldiginde yurt disina falan cikmak isterse ya da okumak elimde toplu para olmus olur doye dusundum. Artik o gramlari hic ellemeden her ay 1 gram alicam insallah.

Her sey gonlunuzce olur umarim.ve hedeflerinize fazlasiyla ulasirsiniz. 1 maasi biriktirmek cok.mantikli ve guzel oluyor. Ben su anda boyle yapiyorum. Bakalim kac ay daha yapabilicem

Her sey gonlunuzce olur umarim.ve hedeflerinize fazlasiyla ulasirsiniz. 1 maasi biriktirmek cok.mantikli ve guzel oluyor. Ben su anda boyle yapiyorum. Bakalim kac ay daha yapabilicem
Ay kızlar nasıl başarıyorsunuz
Biz bir türlü yapamıyoruz şu bir maaş biriktirme işini
Biz başaramıyoruz eşimle konuşuyorum tamam diyor ama ay sonu geliyor çok içerideyim diyor deli oluyorum

Siz bebek olana kadar hep tek maaşı biriktiriyordunuz yine yaparsınız.maasin miktarına da bağlı biraz.biz hep hayalimiz olan tek maaşı biriktirme işini evde karantinaya girdiğimizde yapabildik sadece.

Herkese iyi pazarlar
Bizim de harcamasız bir haftasonunuz geçti güzel de oldu eşimin uçak biletlerinden kazandığı bonuslar /miller vardı. Korona var malum süresi de bitiyormuş alışveriş yaptık. Kahve makinesi, tefal sapı çıkarılan ve fırına konulabilen ikili tava, eşime saç sakal traş seti, filtre kahve ve masa üstü saat aldık filtre kahve yapıp içtim sabah güzel oldu.

Ay kızlar nasıl başarıyorsunuz
Biz bir türlü yapamıyoruz şu bir maaş biriktirme işini
Biz başaramıyoruz eşimle konuşuyorum tamam diyor ama ay sonu geliyor çok içerideyim diyor deli oluyorum
Biz de hic beceremedik 6 ay oncesine kadar. Ama hep borc vardi . Simdi birclar azaldi ,esime zam geldi. Boyle olunca ben maasimi yok saymaya karar verdim.zaten uzun suredir ucretsiz izindeydim. Alistik tek maas yasamaya. Maasim hepsi olmasa bile yarisini ayirarak baslayin mesela. Bi duruma bakarsiniz digervay ona gore daha fazla yapmaya calisirsiniz. Bol ve bereketli birikimler olsun

Ne kadar cok sey almissiniz masaallah gule gule kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…