- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.041
Afiyet olsun canım.Merhaba canım. Burda akşam oldu. Biz de akşam yemeği hazırlıkları var.
Havalar soğudu mu.
Birgün Amerikaya gelecegim
Özellıkle kanyonları merak ediyorum.
Tabi daha çok gezilecek yeri var da
Hay maşallah ona..Ayyy kizim yürüdü, atom karinca gibi evin her yerini turluyor bazen kayboluyor. Esime senin yanında mi diyorum, yok senin yanina geldi diyo ortada yokhicbir is yapamiyordum zaten iyice zivanadan çıktık.
Simdiden bereketli olsun. Ocak ayindan itibaren benim ev icin almak istediklerim var ve bir de tatil plani yapmak istiyorum. Oturup detayli bir hesap ktap yapmam lazim. Birime az az da olsa devam etmek istiyorum. Eger maas almaya devam.edersem ilk 6 ay icin en azindan her ay 1 er ceyrwk olmak uzere 6 ceyrek almam lazim. Insaallah daha fazlasi olurTaşınma olmayacak, dolayisiyla bir miktar onumuzu görebiliyoruz. Kısmet olursa, Allah korusun acil bir durum falan çıkmazsa 2021 in ilk 6 ayı için birikim olarak $5000 hedefledim
Masallah ona, cok tatlidir simdi, artik iyice bagimsizligini ilan ederAyyy kizim yürüdü, atom karinca gibi evin her yerini turluyor bazen kayboluyor. Esime senin yanında mi diyorum, yok senin yanina geldi diyo ortada yokhicbir is yapamiyordum zaten iyice zivanadan çıktık.
Insaallah gonlune gore olur, gorusmen ilumlu sonuclanirBizim birikim benim yeni isime bagli, o yuzden suan plan yapamiyorum, hayirlisi.
Ay insallah, beynen ve bedenen cok yoruluyorum, bir de her bir is gorusmesi birkac asamadan olusuyor, yorucu geciyor.Insaallah gonlune gore olur, gorusmen ilumlu sonuclanir
Gecmis olsun, sende simdi hareketli bir bebek de var dinlenemezsin de, insallah cabucak gecer agrin.Nasılsınız kızlar?
Bugun belim cok ağrıyor hic keyfim yok.
Oglen peynirli sandviç yedik. Aksama da çıtır tavuk kizartacagim. Patates puresi ve salata da yapacağım.
Bende yoruluyorumNasılsınız kızlar?
Oglen peynirli sandviç yedik. Aksama da çıtır tavuk kizartacagim. Patates puresi ve salata da yapacağım.
Sağol canım, ilerlemiş bel fıtığım var, hamilelikten önce de aylarca fizik tedaviye gittim, arada böyle nuksediyor.Gecmis olsun, sende simdi hareketli bir bebek de var dinlenemezsin de, insallah cabucak gecer agrin.
Kolay gelsin Pure, online dersin cok yorucu oldugunu duyuyorum herkesten.Bende yoruluyorum
Ders sayım arttı. Ek ders ücreti fazlalaştı ama yorucu oluyor. Sürekli ekran başındayım.
Kardeşim çocuklarla ilgileniyor
Gecmis olsun canim. Her seyin basi saglikNasılsınız kızlar?
Evet canım. Okullar açıldı 2 hafta gittim sonra tekrar ara verildi .kardeşim çocuklarla ilgilenmek için geldi .Kolay gelsin Pure, online dersin cok yorucu oldugunu duyuyorum herkesten.
Kardeşin mi geldi, cok iyi olmuş sağolsun. Cocuklarla o kadar saat imkansiz zaten, insan isi gücü yokken zor basediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?