Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gule gule kullanin,bakalim bizs ne zaman nasip olacak

Siz bebek olana kadar hep tek maaşı biriktiriyordunuz yine yaparsınız.maasin miktarına da bağlı biraz.biz hep hayalimiz olan tek maaşı biriktirme işini evde karantinaya girdiğimizde yapabildik sadece.
Olsun iyiki yapmissiniz sizde canim. Ne birikse kar. Bebek olmadan önce oyleydi evet sonra sistem bi bozuldu abowww. Ocakta insallah eski duzene donecegiz. Her yer kapali olunca gidecek yer kalmiyor kışta geldi. Insallah hep birlikte bu sene guzel biriktiririz

Bizim haftasonu harcamali gecti, hic hesapta yokken bilgisayar aldik, dokunmatik ekran, mulakatlar sirasinda Zoom un beyaz tahtasina bir seyler cizmem gerekebiliyor ama mouse ile cizmek cok zor oluyordu. Toplam market alisverisi de dahil 600$ gibi bir sey harcadik, esas bu hafta disci masrafi olacak, carsamba hem benim hem oglanin randevusu var, benim kaplama yapilacak, oglana dolgu.

Kizim yeni yeni kelime kelime konustugu icin bol bol konusturmaya calisiyoruz, dun kizima sordum, en cok kimi seviyorsun diye, baba dedi, babaci zaten, babasi da uzulmiyeyim diye en az kimi seviyorsun diye de sor ayni cevabi verecek daha ayrimini bilmiyor dedi. Ben de dedim en az kimi seviyorsun kizim, demez mi anne diye, ay ne gulduk, neyse oglan ordan en cok seni seviyorum anne dedi de skoru esitledik.

Sena616 atandın mı canım. Aile durumların nasıl düzeltiniz mi biraz
P pure abla tercihler için bugün son gün. Yaptım ama ihtimal yok, o kadar da düşmez puanlar. Bir ilin tıp fakültesine başvuru yaptım. Üniversite hastanesi, evde boş oturmaktan iyidir dedim. O da açıklanmadı. Aile durumlarım yani biraz daha düzeldi. Atraksiyonlar baya azaldı :d Teşekkür ederim düşündüğün için :)

Kaç aylık oldu Zeynep
18 aylik Pure, oyle cok konusmuyor ama ogreniyor, cumle olarak anne bak, anne gel gibi cok basit seyler var, kelime olarak anne, baba, anane, araba, elma, muz, abla, memet (erkek bez bebegi var ismi mehmet). Valla sukrediyorum kiz fena degil, oglum gec konustu, terapiye bile goturduk, iki dil arasinda cok bocaladi. Annemlerin burada olmasi cok ise yaradi Turkcesi duzeldi ama kala ikisini karistirip da konustugu oluyor, mesela cok hungry der, I am kaying der.

Izninizle burdan tesekkur etmek istedigim birkac arkadas var. Sevgiyeyolculuk
S Salty @nedemistimkiben Penguen ve zerya. Zerya seni etiketleyemedim. Soz konusu topil kapatildigi icin burdan tesekkur etmek istedim.yapilan haksizliga susmayip en azindam mesajlarimi.begendiginiz ve destek oldugunuz icin tesekkurler.

Mrb hanımlar, mrb püre. Sayfayı yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum her konuda fikir sahibiyim. Yazmak için doğru zamanın bugün olduğunu hissettim. Kendimden bahsedeyim. Öğretmenim, 9 yıllık evli, bir çocuk sahibiyim. Bu süreçte arabamızı aldık ev kredimizin de 2 yılı kaldı. Kendimce birikim ve tasarruf tedbirlerim var kısmet olursa paylaşırım burada. Umarım hikayem uzun soluklu olur

Umarım canım . hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…