- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.081
Gule gule kullanin,bakalim bizs ne zaman nasip olacakIyi haftasonlari kızlar
Haftasonu harcama yapmadık.
Bugun tarhana çorbası, etli nohut, bulgur pilavı yaptım, yarina sadece nohut kaldı. Yarın bi çorba ekleyeceğim.
Robotum geldi, sarj oluyor, yarin çalıştırıp deneyeceğiz.
Olsun iyiki yapmissiniz sizde canim. Ne birikse kar. Bebek olmadan önce oyleydi evet sonra sistem bi bozuldu abowww. Ocakta insallah eski duzene donecegiz. Her yer kapali olunca gidecek yer kalmiyor kışta geldi. Insallah hep birlikte bu sene guzel biriktiririzSiz bebek olana kadar hep tek maaşı biriktiriyordunuz yine yaparsınız.maasin miktarına da bağlı biraz.biz hep hayalimiz olan tek maaşı biriktirme işini evde karantinaya girdiğimizde yapabildik sadece.
P pure abla tercihler için bugün son gün. Yaptım ama ihtimal yok, o kadar da düşmez puanlar. Bir ilin tıp fakültesine başvuru yaptım. Üniversite hastanesi, evde boş oturmaktan iyidir dedim. O da açıklanmadı. Aile durumlarım yani biraz daha düzeldi. Atraksiyonlar baya azaldı :d Teşekkür ederim düşündüğün için :)Sena616 atandın mı canım. Aile durumların nasıl düzeltiniz mi biraz
18 aylik Pure, oyle cok konusmuyor ama ogreniyor, cumle olarak anne bak, anne gel gibi cok basit seyler var, kelime olarak anne, baba, anane, araba, elma, muz, abla, memet (erkek bez bebegi var ismi mehmet). Valla sukrediyorum kiz fena degil, oglum gec konustu, terapiye bile goturduk, iki dil arasinda cok bocaladi. Annemlerin burada olmasi cok ise yaradi Turkcesi duzeldi ama kala ikisini karistirip da konustugu oluyor, mesela cok hungry der, I am kaying der.Kaç aylık oldu Zeynep
Izninizle burdan tesekkur etmek istedigim birkac arkadas var.Sevgiyeyolculuk
S Salty @nedemistimkibenPenguen ve zerya. Zerya seni etiketleyemedim. Soz konusu topil kapatildigi icin burdan tesekkur etmek istedim.yapilan haksizliga susmayip en azindam mesajlarimi.begendiginiz ve destek oldugunuz icin tesekkurler.
Izninizle burdan tesekkur etmek istedigim birkac arkadas var.Sevgiyeyolculuk
S Salty @nedemistimkibenPenguen ve zerya. Zerya seni etiketleyemedim. Soz konusu topil kapatildigi icin burdan tesekkur etmek istedim.yapilan haksizliga susmayip en azindam mesajlarimi.begendiginiz ve destek oldugunuz icin tesekkurler.
Pure ben birazdan yazacagim.insaallahHedefleri belirleyelim kizlar. İlk sayfaya yazacağız bu ayın sonuna kadar
Umarım canım . hoşgeldinizMrb hanımlar, mrb püre. Sayfayı yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum her konuda fikir sahibiyim. Yazmak için doğru zamanın bugün olduğunu hissettim. Kendimden bahsedeyim. Öğretmenim, 9 yıllık evli, bir çocuk sahibiyim. Bu süreçte arabamızı aldık ev kredimizin de 2 yılı kaldı. Kendimce birikim ve tasarruf tedbirlerim var kısmet olursa paylaşırım burada. Umarım hikayem uzun soluklu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?