Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım zarif teşekkürün için ben de teşekkür ederim sana.

Bugüne kadar bu sitede kimseyle bir problemim olmadı olamaz da.

Tek amacım burada güzelce vakit geçirip kendimce birikim yapabilmek , hiçbir tartışmanın içinde varolmadım , olmam.

Bunun yanında fikirlerimi de gerekli gördüğüm yerde yazarım tabi ki.

Ne bu topikte ne de diğerinde kimseyle bir sorunum yok

Herkese güzel birikimler diliyorum :)

Olur tabi bugün hesaplarımızı yapar hedefimi burada paylaşırım. Yakın zamana kadar birikimimi tl de tutuyordum sonrasında çok pişman oldum. Maaşı aldığım gibi kalan miktarı bir emtiaya yatırmam gerekiyor sanırım. Hep daha düşer diye bekliyorum. Aslında bekarken her ay kalan maasımla çeyrek alma alışkanlığım vardı. Hatta hala o günden kalma 60 tl ye aldığım altınlarım var

Canım bazen inan görmüyorum mesajları alıntılara bile bakamıyorum çocuklar durmuyor sürekli ev toplarken buluyorum kendimi kimseyle kişisel problemim yok olmasınıda istemem kocaman insanlarız birbirimizi anlamalıyız diye düşünüyorum haklısın o mesajını okudum öyle bir işareti niye verdiler onuda anlamadım beğenmezsen yorum yapmazsın olur biter bazı şeyler çok çocukça geliyor umarım güzel birikimlerimiz olur hayırlı işlerde kullanırız

Son birkaç aydır büyük kalem ihtiyaçlara para vermiyorum. Deterjan temizlik ürünleri tavuk et vs evde vardı.
Bitirmeye çalışıyoruz bu yıl tayin var malum. Tabi stokların ve kış hazirliklarimizin çok faydası oluyor. Dondurucudan yemeye başladık bile bir aydan fazladır. Konserveleri de kullanıyoruz.
Yeni yılla beraber Birikim de güzel olur inşallah.

Mutlu , hiç bir sayfayi düzenli takip edemiyorum aslında çok da yazamıyorum oğlum küçük ,canlı derslerim var ve şuan taşınma surecindeyim ,kacrdigim şeyler olabilir,ama bı haksızlık varsa konuşulmalı ,sanal bı ortam fakat insan yaşananlardan ister istemez etkileniyor,umarım hiç birimiz bu tarz durumlarla karşılaşmayız ,can sıkıcı durumlar yaşandi maalesef.
Kibar mesajın için de ben teşekkür ederim.

Gecen yıl.pandemi ilan edildikten sonra ek ders ücretlerimi ihtiyaç sahiplerine verdim kuruşuna dokunmadan. 200-300 lira birseydi zaten. Ders vermiyorduk o zamanlar.

Ama şimdi o kadar yoğunum o kadar ki.
Öğretmen arkadaşlar bilir çocuklara vakit bulamıyorum 6 ders üst üste ders anlattığım oluyor. Fazladan derste verildi bu ay.
Ek dersleri birikime atmayı düşünüyorum. Arsa ve araba için kısa vadeli krediler çekmiştik. Onlar bittiği an çok daha rahatlicaz inşallah Allah sağlık verdiği sürece.

Müstakil ev planinmiz var kizlar biliyorsunuz. Onun için birikecek.
Ama birikim topiclerinde yazmaya başladığımdan beri bilezik hevesi başladı bende o yüzden satmamak üzere şöyle birkaç tane bilezik alayım diyorum. Mesela Nisan ayında bana geleck gün parası ile ve biriktirdiğim eknders sınav görevi vs paraları ile inşallah

Senin müsrakil ev planlarını okuduktan sonra bende de bir istek oluştu püre. Meslekten sanırım artık ortak yaşam alanlarındaki gürültüye tahammülümün kalmadığını hissediyorum. Arsa alıp yaptırmak bizim için zor gibi hazır bir ev alabiliriz ilerde belki. Tabi soru işaretlerim var güvenlik, ısınma, evin bakımı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…