- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.101
Canım hedef koyacağız .Tesekkür ederim. Hoşbuldum.
Canım zarif teşekkürün için ben de teşekkür ederim sana.
Canım bazen inan görmüyorum mesajları alıntılara bile bakamıyorum çocuklar durmuyor sürekli ev toplarken buluyorum kendimi kimseyle kişisel problemim yok olmasınıda istemem kocaman insanlarız birbirimizi anlamalıyız diye düşünüyorum haklısın o mesajını okudum öyle bir işareti niye verdiler onuda anlamadım beğenmezsen yorum yapmazsın olur biter bazı şeyler çok çocukça geliyor umarım güzel birikimlerimiz olur hayırlı işlerde kullanırızIzninizle burdan tesekkur etmek istedigim birkac arkadas var.Sevgiyeyolculuk
S Salty @nedemistimkibenPenguen ve zerya. Zerya seni etiketleyemedim. Soz konusu topil kapatildigi icin burdan tesekkur etmek istedim.yapilan haksizliga susmayip en azindam mesajlarimi.begendiginiz ve destek oldugunuz icin tesekkurler.
Mutlu , hiç bir sayfayi düzenli takip edemiyorum aslında çok da yazamıyorum oğlum küçük ,canlı derslerim var ve şuan taşınma surecindeyim ,kacrdigim şeyler olabilir,ama bı haksızlık varsa konuşulmalı ,sanal bı ortam fakat insan yaşananlardan ister istemez etkileniyor,umarım hiç birimiz bu tarz durumlarla karşılaşmayız ,can sıkıcı durumlar yaşandi maalesef.Izninizle burdan tesekkur etmek istedigim birkac arkadas var.Sevgiyeyolculuk
S Salty @nedemistimkibenPenguen ve zerya. Zerya seni etiketleyemedim. Soz konusu topil kapatildigi icin burdan tesekkur etmek istedim.yapilan haksizliga susmayip en azindam mesajlarimi.begendiginiz ve destek oldugunuz icin tesekkurler.
Nerden aldım canım bende Beyazlar için deterjan almam lazımBugünkü harcamamız 60 lira
4,5 kg omo deterjan indirimli
100 lipton demlik çay indirmli
Ekmek
Mandalina 2 kg
Canım eşim carrefourdan aldıNerden aldım canım bende Beyazlar için deterjan almam lazım
Ama bu özel katalog indirimiNerden aldım canım bende Beyazlar için deterjan almam lazım
Hoşgeldin elif. Çalışıyor musun evli misin biraz bahseder misin
H.buldum canım tanıştırayım kendimi. Evliyim bitane 17 aylık piremsesim var. Arkeologum çalışıyorum .Hoşgeldin elif. Çalışıyor musun evli misin biraz bahseder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?