- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.661
Son gelişmeler neki canım?şahsi bişeymi yoksa, hepimizi ilgilendiren bir haber mi var?ben bişey kaçırdım galibaHayirli olsun aynisi bende var cok seviyorum
Bende son gelismelerden sonra hesabi bosaltip fiziki altin alicam
Ztn sebep ariyordum
Ama bir kac gun bekleyecegim kucuk bir hesapla 80 tl puan kazanacagim
Benimki kredi çektiğim bankadan yapıldıArkadaşlar bu konut kredisi çekilirken yapışan zorunlu denen lonut sigortalarını kredi çektiğimiz bankadan yaptırmak zorunda mıyız?Bu yıl geçen yılın 2 katına yakın fiyat söylediler başka bir firmadan yaptırma hakkımız varmı bilgisi olan var mı aranızda acaba
Hosgeldiniz. Hem.hedefler hem.gunluk.harcamalari yaziyoruz.Merhaba hanımlar bu gruba günlük harcamamızı mı yazıyoruz?bir de 2021 hedeflerimizi sanırım.gruba dahil olmak istiyorum.
Teşekkür ederim, hedefim bu sene için 12 çeyrek 12 gram altın.Listeye eklemek için kimi etiketlemem gerek acaba?Hosgeldiniz. Hem.hedefler hem.gunluk.harcamalari yaziyoruz.
Hayırlı olsun püre. Bankadan alınca bu hissi yaşayamıyorsunEki Görüntüle 2741453
Bebislerim
Benim de bilgisayar pek iyi değil.Hayırlı olsun püre. Bankadan alınca bu hissi yaşayamıyorsunbugün dışarıdan yedik. Harcamasız günümüz olmuyor maalesef. Bilgisayarda bozuldu yeni bir tane almamız lazım. Fiyatlarda yüksek ama online ders var mecbur alacağız arrık.
Baştaki sayfaya ekliyorum canım.Teşekkür ederim, hedefim bu sene için 12 çeyrek 12 gram altın.Listeye eklemek için kimi etiketlemem gerek acaba?
Teşekkür ederim,memnun oldum.Baştaki sayfaya ekliyorum canım.
Günlük harcamalarınızı günlük aktivitelerinizi vesaire yazıyoruz.
Birikim sohbet tasarruf her şey var
Aylık birimini yazabilirsin motive ediyor.Teşekkür ederim,memnun oldum.
Lojman öyledir canım kafa dengini bulunca muhteşem arkadaşlıklar kurulur.Selam kızlar. Pek aktif olamadım.
Bugün harcamasiz bir gün oldu.
Nohutlu tavuk pilav salata çorba yaptım yedik. Eşim baklava almış.
Eşim verdiği harcliklardan 1200 lira biriktirdim. Çarşıya çıkınca altın alacağım hemen. Lojman şehre uzak biraz.
Pandemiden önce komşularla atlar arabaya giderdik şimdi ne komsuculuk kaldı ne gezme. Yazın yine de temiz havada kamelylarda oturup sohbet ediyorduk.simdi evlere tıkıldık kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?