Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayirli olsun aynisi bende var cok seviyorum
Bende son gelismelerden sonra hesabi bosaltip fiziki altin alicam
Ztn sebep ariyordum
Ama bir kac gun bekleyecegim kucuk bir hesapla 80 tl puan kazanacagim
Son gelişmeler neki canım?şahsi bişeymi yoksa, hepimizi ilgilendiren bir haber mi var?ben bişey kaçırdım galiba

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu konut kredisi çekilirken yapışan zorunlu denen lonut sigortalarını kredi çektiğimiz bankadan yaptırmak zorunda mıyız?Bu yıl geçen yılın 2 katına yakın fiyat söylediler başka bir firmadan yaptırma hakkımız varmı bilgisi olan var mı aranızda acaba

Benimki kredi çektiğim bankadan yapıldı

Iyi aksamlar kizlar. pure hazel altinlarin bereketli olsun canim.
4 saat araliksiz dersim vardi bir de yemek yoktu cok yoruldum.bu gun. Sukur bitti. Uarin bos gunum. Biraz evle ve cocuklarla ilgilenicem insaallah. Gunun harcamasi 5400 tl. Otel.aldik.ama.2000 lirasini odedik. Kalanino daha sonra odeyecegiz. Umarim her sey yoluna girer de gidebiliriz.

Benim de bilgisayar pek iyi değil.
Uzun zamandır kullanıyorum zaten.
İlk fırsatta bilgisayar ve robot süpürge alınacak.

Ah evet canım fiziki bir başka güzel oluyor

Selam kızlar. Pek aktif olamadım.
Bugün harcamasiz bir gün oldu.
Nohutlu tavuk pilav salata çorba yaptım yedik. Eşim baklava almış.
Eşim verdiği harcliklardan 1200 lira biriktirdim. Çarşıya çıkınca altın alacağım hemen. Lojman şehre uzak biraz.
Pandemiden önce komşularla atlar arabaya giderdik şimdi ne komsuculuk kaldı ne gezme. Yazın yine de temiz havada kamelylarda oturup sohbet ediyorduk.simdi evlere tıkıldık kaldik

Lojman öyledir canım kafa dengini bulunca muhteşem arkadaşlıklar kurulur.

300 daha kóy 2 çeyrek al çıkmışken

Iyi aksamlar kızlar
ruslana1 shannon hosgeldiniz, birikimleriniz bereketli olsun.
Biz de harcama yapmadık bugun. Bir tek kahve aldim $1.5 Kar firtinasi bekliyoruz hava dondurucu
2-3 gun yetmesini umduğum bir koca tencere mercimek corbasi yaptım. Firinda kaşarlı mantar yaptım, patates de kizartacagim. Canimizin istedigini yaptık ortaya karışık alakasız bir menü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…