Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkee gunaydin kizlar.
S Spizella uzulme insaalalh cok daha guzelleri.nasip olsun
Kizlar benim.bekledigim.bir para var. 1 2 hafta icinde gelirse eger birkac gram dahabaltin alabilirim. Bir de kizimin okul parasini esim.pesin veriyor 2 senedir. Ben bu sene parayi bana ver ben taksitle.yazdirayim.dedim.Eger erlen layit doneminde vaz gecmezsek ben bu parayla altin almayi planliyorum. Kizimin da taksitininaudan aya oderim. Eylulde oglum.da baslayacak.bakalim.nasil yapicaz.

S Spizella senin durumunda anlattığına göre çok lazım değil araba. Parayı farklı değerlendirin. Biz yaklaşık 2 yıl arabasız kaldık. Oğlum 2yas civarıydı. Çok hastane işimiz vs olmuyordu. İşyerleri yakın.esim servisle gidiyordu. Epey para biriktirip güzel bir araba aldık sonra. Küçük bebiş olunca lazım oluyor. Bir de bu virüs işi sıkıntı. Ama sen de esnek ve evden çalışıyorsun galiba

Günün harcaması 170 TL market
Önümüzdeki 2 gün için harcama yapmayı düşünmüyorum.
Toplam hedef 10 gün sıfır harcama bu ay için.
sıfır harcamaya ben de nıyetlenıyorum hep mümkün olmuyor coğu zaman ayda bir yada ıkı gun o da belki

kronikuykucu sen nasılsın hiç selam Sabah vermiyorsun. Görünüp kayboluyorsun
ıyıyım pure nası olayım okuyorum yazdıklarınızı arada ben de yazıyorum selam sabahım her zaman var size o nasıl söz
oglum şükür 17 aylık oldu, annem bakıyor onla ugrasıyoruz ıs yerınde cıft maskeyle oturuyorum her gun pozıtıf bırılerı cıkıyor psıkolojım bozuldu artık dusunmekten. birikim bu aralar pek yok hatta hıc yok bıle denebılır. ev kredımız 5700tl
benden haberler böyle. sen nasılsın bebıs buyumustur

Allah ödeme kolaylığı versin canım. Düşük kredi fırsatını yakaladıysan çok şanslısın zaten. Bakalım bir daha düşer mi krediler. Ben de çok düşük faizden kullandım.

Annenin bakması çok iyi kafan rahat bari.

sagol canım bızım muteahhıt kredi sınırı getırmıstı vergıden dolayı e bızımde pesınat az o yuzden hem konut hem 2 ıhtıyac cektık. konutu 0.64 ıhtıyacı da 0.82den cektık. dosya masrafı vs bıze pahalıya patladı üç kredi ama evimiz konum olarak ıstedıgımız yerde olunca kacırmak ıstemedık bide tabi 0.64ü. ıhtıyaclar 5yıl.sonra kalan 5yıl taksıt 2400 e ınıyor rahat oderız ınsAllah
cok sukur annem bakıyor kafam rahat ama lanet vırus yuzunden korkuyorum esım de ben de calısıyoruz bulastırırız dıye aklım gıdıyor.

Olsun çok uygundan çekmişsiniz her türlü kardasiniz

Olsun çok uygundan çekmişsiniz her türlü kardasiniz
ınsAllah cnım bindik bi elamete benım de senın gıbı mustakil ev hayalim var daha evın 6.taksıtındeyız sımdıden o evın hayalını kuruyorum nasıp olursa kredı bıtınce satıp oyle bı ev yaptırmayı dusunuyoruz

İnşallah canım.
Çok iyi fikir elinizde toplu para olmuş olur evi satınca. Ayrıca kira olayı da yok şimdi.
Arsa var mı?

İnşallah canım.
Çok iyi fikir elinizde toplu para olmuş olur evi satınca. Ayrıca kira olayı da yok şimdi.
Arsa var mı?

İnşallah canım.
Arsa var mı?
arsa yok suanda ama babamın bi miras durumu var daha henuz gercklesen bıse yok.muhtemelen bi 5sene ıcınde olur dıye dusunuyoruz tahmınlere gore uygun fıyatlı evlere gore 3daıre dusebılırmıs babamın da evı yok 2 kardesız eger borclarından fırsat kalırsa bıze de daıreler duser umarım onunla arsayı alırız dıye hayal kuruyorum olmadı yıne bırıktırırız aşama aşama.biz de hayal çok
esımlerın de memleketinde 2 katlı mustakıl evleri var onlar da ıkı kardes. kv satabılırsınız dıyor ama baba ocagı olarak kalsın dıyorlar belki ora da satılabılır hepsı nasıp yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…