- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.701
Canım lojman mi orası.Kızlar burda aidat adı altında kira alıyorlar ısınma kalorifer kömürle bizden çok istiyorlar ev 185 metre kare.biraz bu bizi üzdü 500 kira + 700 yakıt toplamda 1200 TL alacaklar.simdiye kadar kira parası ödemediğimizden zorumuza gitti açıkçası.kirada da evimiz yok destek olsun bize.
Evet canım lojman ama isinamiyoruz da tam anlamıyla gece elektrikli ısıtıcı yakıyoruz sabaha kadar evde yalıtım yok o yüzden sıcak olmuyor.istanbuldayken en fazla 250 TL ödedim doğalgaz ısınıyordukta hem.burda 700 verip birde ısınamamakCanım lojman mi orası.
Bizde lojmanda kalırken de sistem bu şekildeydi.
Yakıt aidat çok pahalıydı. Ama çok iyi isiniyorduk
kızımın 3 gün kreşe gidiyo olması işi bozuyor. Yoksa araba çok şart değil ama çocuklar toplu taşımaya binemiyor ya, illaki arabayla bırakmak gerekiyor. Ben evden çalışıyorum ama bebekle asla olmuyor bilgisayarın başına bile oturmama müsaade etmiyor.S Spizella senin durumunda anlattığına göre çok lazım değil araba. Parayı farklı değerlendirin. Biz yaklaşık 2 yıl arabasız kaldık. Oğlum 2yas civarıydı. Çok hastane işimiz vs olmuyordu. İşyerleri yakın.esim servisle gidiyordu. Epey para biriktirip güzel bir araba aldık sonra. Küçük bebiş olunca lazım oluyor. Bir de bu virüs işi sıkıntı. Ama sen de esnek ve evden çalışıyorsun galiba
Geçen yıl askeri lojmanda oturuyorduk en son aidat 250+ ısınma 950 ödedim mart ayında. Ev 2+1 di ve 98 m2 idi. Valla çok çok fazla gelmişti. Kira 375 tl idi halbuki :)Evet canım lojman ama isinamiyoruz da tam anlamıyla gece elektrikli ısıtıcı yakıyoruz sabaha kadar evde yalıtım yok o yüzden sıcak olmuyor.istanbuldayken en fazla 250 TL ödedim doğalgaz ısınıyordukta hem.burda 700 verip birde ısınamamak
Evet canım fazla.Geçen yıl askeri lojmanda oturuyorduk en son aidat 250+ ısınma 950 ödedim mart ayında. Ev 2+1 di ve 98 m2 idi. Valla çok çok fazla gelmişti. Kira 375 tl idi halbuki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?