- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.721
Evet bende teneffüslerde bebisi giydirdim doyurdum. Elimi yüzümü yıkadım vs.Günaydın hanımlar. Üç tenefüste kahvaltıyı anca hazırlayabildim. Diğer tenefüste yiyebiliriz umarım. Okulda olsak tenefüste onca sey yapabiliyorduk. Evde mutfağa gitmeden bitiyor süre
Öğlen lahmacun söylemeyi planlıyorum. Birkaç kez içini hazırlayıp yaptırmayı denedik ama burada güzel yapamıyorlar diye vazgeçtik.
Fasulyeli bulgur pilavı yapıyorum ben. Soğanlı ve biberli, salçada koyuyorum.Taze fasulye almış eşim bu ayda ne alaka anlamadim yemeginden başka bişey yapabilirmiyim sizce
Kolay gelsin ve afiyet olsunİki dersim bitti kaldı 6 saat
Yemeklerimi yaptım buzluktan bamya çıkarıp patatesli yemeğini yaptım yanına makarna kavurma ve erik hoşafı.
Yaz canım müsait olunca.Anladığım kadarıyla çoğunuz öğretmensiniz,ben de öğretmenim.Küçük bebeğim var çok yazamasam da takip etmeye çalışıyorum.Doğum iznindeyim son 2 haftam.kolaylıklar diliyorum.Bebek küçük olduğu için çok alışverişe çıkmıyorum.Eşim toplu alıyor genelde.
Hayırlı olsun canım . İşinizi görsün yeter ayağınızı yerden kessin şimdilik.Selamlar dün arabayı sattık, bir kredim vardı ayda 2400 tl ödüyordum 4 taksiti kalmıştı onu kapattım. eksiye düşen hesabım vardı onu da kapattım hatta kullanıma kapattım :)
kredi kartımı da aynı şekilde. artık nakit yaşayacağım :)
daha uygun fiyatlı bir araba aldık.
Bugün de kızımın mamalarını aldım eczaneden (150 tl)
Marketten 4 parça şey aldım 32 tl
kızıma kuruyemiş aldım 35 tl (yarım kilo)
tereyağ peynir tavuk aldım 80 tl
gerçekten hayat çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?