Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Market 86tl
Pastane 115tl
Akşama balık ve salata var öğlen dünden kalan bulgur pilavını yedik. Ekşi yoğurtları ayran yapıp içiyoruz ama hala bitmedi. Süt aldım mayalayacağım. Önce 300ml sütü mayalayacağım. Onu mayalarından sonra diğer kaynattığım iki kilo sütü mayalayacağım inş ekşi olmaz bu sefer çok az lor peynir yaptım dereotunun lorlu kurabiye ya da popaça yapacağım.

Alya birazcik seker atarsan eksi olmasini engellersin birde ben 1 aksam kavanozun agzinda bez ile balkonda biraktim tas gibi oldu fazla su buharlasmis

Merhaba iyi aksamlar dilerim
Yilbasi cicegi nami deger kokina nasil bakilir buket cicegi suyami koyayim susuzmu tutayim
Tahminen ne kdr dayanir?
Bilgisi olan varmi yazabilirmisiniz

Gunun harcamasi 40tl denilen 50 tl alinan 2. Buketi hediye gelen kokina
40 tl dediler 50 aldilar O an odeyip ayrilmak durumumdaydim ama instagram hesaplarindan ulastim 2. Buketi hediye ettiler ozur dilediler

Hayırlı olsun canım . İşinizi görsün yeter ayağınızı yerden kessin şimdilik.
Evet o niyetle aldık ama araba iyi çıktı gibi. Citroen c3 idi sattığım arabam, şimdiki Ford mondeo diye bi model. Hiç büyük arabamız olmamıştı sanırım o yüzden bize şu an devasa geliyor neyse belki de iyi olmuştur

Kaç model bu arada.
D segment iyi araba mondeo.bence Ford'un en iyi arabası

Aaa ne kadar ip ucu verdin sağolasın hiç duymamıştım

Bende deneye yanila yapiyorum mesela 1 tanesine deniyorum aradaki farka bakiyorum daha yeni basladim ama etrafimda cok yapan vardi onlardan ogrendim
Temiz peceteyide lastikleyebilirsin maksat agzi acik olsun suyu buharlassin

Hayırlı olsunborçlar kapaninca insana kafa ve ruh dinginligi geliyor...

Citroen c3 ü kaça sattınız canım?Ben de model yükseltmeyi düşünüyorum da.C3 var bizde de.

5000 TL yaptığım işin parası geldi, nasıl degerlendirecegim bilmiyorum. Bir kisim ekonomistler aşının piyasalari sakinlestirecegini, altinin deger kaybedecegini, doların düşeceğini söylüyor. Bir kısmı da dunya ekonomisinin öyle hemen toparlanamayacagini altinin yukselmeye devam edeceğini söylüyor. Yil sonu stabil gider zaten bakalim ocak ayinda neler olacak.

Kaç model bu arada.
D segment iyi araba mondeo.bence Ford'un en iyi arabası

1997, ben çok eski püsküdür diye düşünüyordum ama neredeyse her özelliği varmış. Sahibi aldığından beri biniyormuş 140 bin km yapmış. Ama 2 ay önce vefat etmiş tam da arabayı muayeneye götürdüğünde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmış ama koah hastasıymış ve hayatını kaybetmiş. Çocukları da satmak istemişler anneleri görüp üzülüyormuş çünkü. Rahmetlinin eşi çok ağladı noterde. Satmayın isteseniz dedim ama kızı ben kullanamıyorum daha küçük bir araba almak istiyoruz dedi. Öyle de bi hikayesi var.

Citroen c3 ü kaça sattınız canım?Ben de model yükseltmeyi düşünüyorum da.C3 var bizde de.

2005 model Yarı otomatik ve 125 bin km idi, hasar kaydı yoktu arabamızın. 73500 e sattık canım
Daha yeniyse bence daha yüksek fiyattan gider sizin de

Bereketli olsun

Tabi segmenti iyi. Kemikli araba Mondeo.
Yalnız fazla büyük uzun. Park vs sorun oluyor. Kadın arabası degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…