- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.741
Slm kızlar
Market 86tl
Pastane 115tl
Akşama balık ve salata var öğlen dünden kalan bulgur pilavını yedik. Ekşi yoğurtları ayran yapıp içiyoruz ama hala bitmedi. Süt aldım mayalayacağım. Önce 300ml sütü mayalayacağım. Onu mayalarından sonra diğer kaynattığım iki kilo sütü mayalayacağım inş ekşi olmaz bu seferçok az lor peynir yaptım dereotunun lorlu kurabiye ya da popaça yapacağım.
Evet o niyetle aldık ama araba iyi çıktı gibi. Citroen c3 idi sattığım arabam, şimdiki Ford mondeo diye bi model. Hiç büyük arabamız olmamıştı sanırım o yüzden bize şu an devasa geliyorHayırlı olsun canım . İşinizi görsün yeter ayağınızı yerden kessin şimdilik.
Kaç model bu arada.Evet o niyetle aldık ama araba iyi çıktı gibi. Citroen c3 idi sattığım arabam, şimdiki Ford mondeo diye bi model. Hiç büyük arabamız olmamıştı sanırım o yüzden bize şu an devasa geliyorneyse belki de iyi olmuştur
Aaa ne kadar ip ucu verdin sağolasın hiç duymamıştımAlya birazcik seker atarsan eksi olmasini engellersin birde ben 1 aksam kavanozun agzinda bez ile balkonda biraktim tas gibi oldu fazla su buharlasmis
Aaa ne kadar ip ucu verdin sağolasın hiç duymamıştım
Hayırlı olsunSelamlar dün arabayı sattık, bir kredim vardı ayda 2400 tl ödüyordum 4 taksiti kalmıştı onu kapattım. eksiye düşen hesabım vardı onu da kapattım hatta kullanıma kapattım :)
kredi kartımı da aynı şekilde. artık nakit yaşayacağım :)
daha uygun fiyatlı bir araba aldık.
Bugün de kızımın mamalarını aldım eczaneden (150 tl)
Marketten 4 parça şey aldım 32 tl
kızıma kuruyemiş aldım 35 tl (yarım kilo)
tereyağ peynir tavuk aldım 80 tl
gerçekten hayat çok pahalı
14 canım ikinci bebeğim bu.Seninde bebeğin var sanırım kaç aylıkYaz canım müsait olunca.
Kaç yıllık evlisin
Evet 15 aylık .14 canım ikinci bebeğim bu.Seninde bebeğin var sanırım kaç aylık
Citroen c3 ü kaça sattınız canım?Ben de model yükseltmeyi düşünüyorum da.C3 var bizde de.Evet o niyetle aldık ama araba iyi çıktı gibi. Citroen c3 idi sattığım arabam, şimdiki Ford mondeo diye bi model. Hiç büyük arabamız olmamıştı sanırım o yüzden bize şu an devasa geliyorneyse belki de iyi olmuştur
Kaç model bu arada.
D segment iyi araba mondeo.bence Ford'un en iyi arabası
Citroen c3 ü kaça sattınız canım?Ben de model yükseltmeyi düşünüyorum da.C3 var bizde de.
Bereketli olsun5000 TL yaptığım işin parası geldi, nasıl degerlendirecegim bilmiyorum. Bir kisim ekonomistler aşının piyasalari sakinlestirecegini, altinin deger kaybedecegini, doların düşeceğini söylüyor. Bir kısmı da dunya ekonomisinin öyle hemen toparlanamayacagini altinin yukselmeye devam edeceğini söylüyor. Yil sonu stabil gider zaten bakalim ocak ayinda neler olacak.
Tabi segmenti iyi. Kemikli araba Mondeo.1997, ben çok eski püsküdür diye düşünüyordum ama neredeyse her özelliği varmış. Sahibi aldığından beri biniyormuş 140 bin km yapmış. Ama 2 ay önce vefat etmiş tam da arabayı muayeneye götürdüğünde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmış ama koah hastasıymış ve hayatını kaybetmiş. Çocukları da satmak istemişler anneleri görüp üzülüyormuş çünkü. Rahmetlinin eşi çok ağladı noterde. Satmayın isteseniz dedim ama kızı ben kullanamıyorum daha küçük bir araba almak istiyoruz dedi. Öyle de bi hikayesi var.
2005 model Yarı otomatik ve 125 bin km idi, hasar kaydı yoktu arabamızın. 73500 e sattık canım
Daha yeniyse bence daha yüksek fiyattan gider sizin de
WuuBugün sıfır harcama hedeflemiştim ama eşim ben dersteyken çocuklarla gezintiye çıkmışlar arabayla.markete gitmişler 110 TL harcamışlar.cig köfte almışlar 20 TL
Yarın 9 dersim var büyük ihtimal bir yere kıpırdayamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?