- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.878
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.761
Haklısın, ben bunu ne sürebilirim ne park edebilirim orasını burasını her yere çarparımTabi segmenti iyi. Kemikli araba Mondeo.
Yalnız fazla büyük uzun. Park vs sorun oluyor. Kadın arabası degil
Çok ekşi olmuyor ama yine de yakın zamanda mayayı değiştirirsin. Ben bi süredir maya bulamıyorum. Buralarda mandıradan alıyoruz yoğurdu, kızım manda yoğurdu sevdi. Seve seve bunu buldu çünkü pahalı
2019 çıkışlı otomatik vites 15000 km 275 bin istemislerHaklısın, ben bunu ne sürebilirim ne park edebilirim orasını burasını her yere çarparımneyse artık kocayı şoför yapacağız işi ne :))
Kar yağışı durdu Pure, yerde 20 cm kar var amaKızı uyuttukoğlan ayakta.
Kuruyemiş çıkardık meyve hazırladım. Bu saatte buz gibi kola. Atın ölümü arpadan
uzaklardabiz kar devam ediyor mu.
@Zeynep Gulru sizde durumlar nasil
2012 canım yarı otomatik,piyasasını öğrenim dedim.1997, ben çok eski püsküdür diye düşünüyordum ama neredeyse her özelliği varmış. Sahibi aldığından beri biniyormuş 140 bin km yapmış. Ama 2 ay önce vefat etmiş tam da arabayı muayeneye götürdüğünde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmış ama koah hastasıymış ve hayatını kaybetmiş. Çocukları da satmak istemişler anneleri görüp üzülüyormuş çünkü. Rahmetlinin eşi çok ağladı noterde. Satmayın isteseniz dedim ama kızı ben kullanamıyorum daha küçük bir araba almak istiyoruz dedi. Öyle de bi hikayesi var.
2005 model Yarı otomatik ve 125 bin km idi, hasar kaydı yoktu arabamızın. 73500 e sattık canım
Daha yeniyse bence daha yüksek fiyattan gider sizin de
Bence model yılı yeni olduğundan çok daha iyi fiyata gider :)2012 canım yarı otomatik,piyasasını öğrenim dedim.
aynen saldım ben de.Ertesi gün aynı.İyi hafta sonları herkese. Ev göçmüş durumda ama temizlemek için hiç motivasyonum yokertesi gün yine aynı oluyor.
1 milyon TL kefen parası maşallah. İçine koyup gotureceklerdi herhalde.Televizyonda doksan yaşlarında bir çift vardı. Evlerine kandırarak giren kadınlar 1 milyona yakın ziynet eşyalarını almışlar. Dede kefen paramdı o benim diyor. Anladığım kadarı ile kötü bir semtte yaşayıp çok az para harcıyorlar. Çocukları bile yetmiş yaşında artık. Birikim güzel şey ama bu mantığı anlamıyorum gerçekten. Biriktirme amaçları ne acaba sonuçta yakında öleceklerini biliyorlar.
Öldükten sonra mallarini afiyetle yiyecek kişilere bekçilik yapmaktan başka birşey değil bu yaptıklari.Bazen yaşlı insanlar herhalde geçmişin getirdiği psikoloji ile çok abartiyorlar ve iş cimrilige dönüşüyor artık. Yemeyip icmeyip ,doglagazi açmadan kat kat giyinerek para biriktirmeye çalışanlar var.
geçenlerde yine Show haber'de olmuştu böyle bir hırsızlık olayı. yaşlı kadın ağlıyor yılda bir kez dahi evime bir kilo et alamıyorum diye fakat bir kiloya yakın altını çalinmisti evde. Ne gerek vardı .yılda 1 kg et alamıyorum diyor 1kg altın biriktiriyor ve kirada evleri vardı.
Hatta burda da konusu geçmişti yine
Evet bazılarınin kılığına bakınca sadaka veresin gelir der annem. Ama araştırınca iş değişiyor . Adam bize sadaka verse haklıSabah programı izledikten sonra şunu farkettim dışarda görsem üzülüp yardım etmek isteyeceğim çoğu insanın evinde kullanmadığı baya bir birikimi oluyor. Neredeyse herkesin evinde altını var. Hatta altın almaya ondan sonra başladım. Baktım bir ben de yok
Borca düştük biz baktık kenarda köşede para yok. 2maas giriyor eve. Benim meblağ neyse de esiminki epey iyi masallah.Sabah programı izledikten sonra şunu farkettim dışarda görsem üzülüp yardım etmek isteyeceğim çoğu insanın evinde kullanmadığı baya bir birikimi oluyor. Neredeyse herkesin evinde altını var. Hatta altın almaya ondan sonra başladım. Baktım bir ben de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?