Bugün ne aldin kaç tl harcadin

E Esila09 yoğurt mayaladim. Mayaya şeker attım .eksiydi cilunku. İnşallah güzel olur.

Tatli olmuyor ama ekside olmuyor bakalim begenecekmisin
Birde ben 4 saate soguga aliyorum son sefer sanirim soguk mayaladim civik oldu 1 saat daha tuttum soguk yere aldim fazla tutunca sevmiyorum

E Esila09 yoğurt mayaladim. Mayaya şeker attım .eksiydi cilunku. İnşallah güzel olur.
Çok ekşi olmuyor ama yine de yakın zamanda mayayı değiştirirsin. Ben bi süredir maya bulamıyorum. Buralarda mandıradan alıyoruz yoğurdu, kızım manda yoğurdu sevdi. Seve seve bunu buldu çünkü pahalı
Bence manda yoğurdu ağır biraz. Ama el mahkum alacağız artık.

2012 canım yarı otomatik,piyasasını öğrenim dedim.

Selam kizlar. Erkenciydik yine bugun. Isler bitmiyor ve yine bitmiyor. Ne kadar yapsamda daginik cunku evin heryeri oyuncak ogluma bir turlu toplatamiyorum. Haydi oyuncaklarini topla diyorum belim agrir yorulurum ben kucugum diyor. Babasi gibi cani cok tatli dun hic harcamamiz olmadi bugunde kizin muhallrbileri icin pirinc unu, irmik, yulaf ve muz alinacak aksam icinde tavuk patates biber. Menude firinda tavuk patates et suyuna pilav ve havuc corbasi var.

Televizyonda doksan yaşlarında bir çift vardı. Evlerine kandırarak giren kadınlar 1 milyona yakın ziynet eşyalarını almışlar. Dede kefen paramdı o benim diyor. Anladığım kadarı ile kötü bir semtte yaşayıp çok az para harcıyorlar. Çocukları bile yetmiş yaşında artık. Birikim güzel şey ama bu mantığı anlamıyorum gerçekten. Biriktirme amaçları ne acaba sonuçta yakında öleceklerini biliyorlar.

1 milyon TL kefen parası maşallah. İçine koyup gotureceklerdi herhalde.

Bazen yaşlı insanlar herhalde geçmişin getirdiği psikoloji ile çok abartiyorlar ve iş cimrilige dönüşüyor artık. Yemeyip icmeyip ,doglagazi açmadan kat kat giyinerek para biriktirmeye çalışanlar var.
geçenlerde yine Show haber'de olmuştu böyle bir hırsızlık olayı. yaşlı kadın ağlıyor yılda bir kez dahi evime bir kilo et alamıyorum diye fakat bir kiloya yakın altını çalinmisti evde. Ne gerek vardı .yılda 1 kg et alamıyorum diyor 1kg altın biriktiriyor ve kirada evleri vardı.
Hatta burda da konusu geçmişti yine

Öldükten sonra mallarini afiyetle yiyecek kişilere bekçilik yapmaktan başka birşey değil bu yaptıklari.

Evet bazılarınin kılığına bakınca sadaka veresin gelir der annem. Ama araştırınca iş değişiyor . Adam bize sadaka verse haklı
Para ve imanın kimde olduğu belli olmazmış.

Borca düştük biz baktık kenarda köşede para yok. 2maas giriyor eve. Benim meblağ neyse de esiminki epey iyi masallah.
Ondan sonra anladık ki biz paramızı yonetemiyoruz. Sonra araştırmalar yaptım ,okudum,burayı buldum,arkadaşımdan öğüt aldım derken ben bu işi çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…